Image

‘Criza perioadei 40-42 de ani’ – 5 perioade importante de criză cu care se confruntă fiecare persoană la diferite vârste

Publicat de Patricia Esca pe 20 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitate

În viață pentru fiecare persoană există crize de vârstă, care ori ne aduce ceva, ori ne ia, totul depinde de noi. Cunoscând dinainte aceste perioade importante, toată lumea va putea să se pregătească și să facă față cu ușurință problemelor care vor urma.

Criza vârstei mijlocii – această frază este probabil familiară pentru toată lumea. Aceasta este însoțită de schimbări psihologice și de personalitate. Trebuie să vă obișnuiți cu etapele principale ale perioadelor de criză pentru a reduce problemele și a putea evita efectele.

Prima etapă a crizei: 9-10 ani. În această perioadă, se formează personalitatea, se dezvăluie potențialul și persoana începe să se realizeze mult mai multe despre lumea în care trăiește. Pregătirea psihologică constă în sprijinul celor dragi. La această vârstă, prioritățile se schimbă și se creează limitele spațiului personal.

A doua etapă a crizei: 17-25 de ani. În această perioadă sunt comune stările depresive, prin care o persoană își dă seama de adevărata stare de fapt. Creșterea duce inevitabil la capacitatea de a interacționa cu ceilalți, de a scăpa de egoism și de a învăța să aibă răbdare. În această perioadă, este necesar să atragem gânduri pozitive pentru a scăpa mintea subconștientă de crearea barierelor care împiedică o viață fericită.

Citeste si  Ai grija cui ii povestesti viata ta pentru ca s-ar putea sa iti aduca rau, din invidie ca iti este bine, sau din bucurie ca iti este rau! Nu trebuie sa dai explicatii nimanui ce faci cu viata ta!

A treia etapă a crizei: 40-42 de ani. În această perioadă, există o reevaluare a valorilor, înțelepciunii și a scopului în viață. O criză poate aduce pierderea direcției în viață și nesiguranță, motiv pentru care este atât de important să o depășim, stabilind obiective importante. O intuiție dezvoltată nu vă va ajuta să găsiți calea cea mai bună.

A patra etapă a crizei: 49-50 de ani. Psihologic, această perioadă este similară cu criză de vârstă mijlocie. În această perioadă are loc realizarea armoniei spirituale interioare și formarea finală a personalității. În această perioadă, este important să se mențină echilibrul energetic, astfel încât să nu existe o pierdere de energie din cauza unui biocâmp slab.

A cincea etapă a crizei: de la 50 de ani. În această perioadă, cunoștințele acumulate sunt stabile, analizați viața și căutați noi priorități. În această perioadă, este important să-ți asculți inima, separând ceea ce este important de lucrurile banale, pentru a nu alege calea greșită, pierzând siguranța. Criza spirituală va trece mai ușor dacă veți menține corpul într-o formă bună, scăpând de nervozitate și alte emoții negative .

Citeste si  Educa-ti sufletul! Inteligenta spirituala - secretul uman al fericirii si al vietii

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!