Crezi ca ti-ai gasit locul sufeltului tau? Patru semne care iti spune daca esti unde trebuie sa fii! – “Cea mai mare greseala pe care o poate face cineva este sa ii fie frica sa greseasca.”

Crezi ca ti-ai gasit locul sufeltului tau? Patru semne care iti spune daca esti unde trebuie sa fii! – “Cea mai mare greseala pe care o poate face cineva este sa ii fie frica sa greseasca.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2019 in Dezvoltare Personala

“Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie; daca faci acest lucru, nu poti gresi.”

Ai avut momente in care ai simtit ca nu apartii unui loc sau ca nu te simti in largul tau in preajma anumitor persoane? Sentimentul ca nu iti gasesti locul este normal pentru oameni, insa foarte putine persoane au experimentat conexiunea sufletului cu un loc anume. Locul sufletului este un loc care vine cu un sentiment de apartenenta.

Acesta sporeste emotii intense in sufletul tau. Corpul fizic face o legatura cu imprejurimile tale. Te simti ca si cum ai face cu adevarat parte din acel loc.

Iata care sunt cele 4 semne care iti spun ca ai gasit locul sufletului tau:

1. Locul este familiar

Vei simti ca ai mai vizitat locul in trecut, chiar daca tu il vizitezi pentru prima data. Vei fi constienta de tot ce este in jurul tau; unii oameni numesc acest sentiment deja vu.

Aceasta familiaritate coplesitoare cu locul te-ar putea deranja la inceput, insa ai rabdare… pentru ca este un semn clar ca ti-ai gasit locul sufletului tau.

2. In acest loc te simti linistita

Acest loc va aduce sentimente de pace in sufletul tau. Te vei simti mult mai relaxata si mai linistita. Problemele tale de zi cu zi vor fi uitate in timp ce linistea se va raspandi in tot corpul si sufletul tau. Conexiunea spirituala pe care o experimentezi in acest mediu nu poate fi descrisa in cuvinte.

3. Acest loc incurajeaza creativitatea

“In loc de o mie de cuvinte, mai bine numai unul, dar care-aduce Pacea. In loc de o mie de versuri, mai bine numai unul, dar care-arata Frumosul. In loc de-o mie de cantari, mai bine una, dar care-mprastie doar bucurie.”

Acest loc va stimula creativitatea. Vei simti nevoia de a te dezvolta, de a crea ceva. Fiind relaxata, stimulii tai vor raspunde mai bine la creativitate. Da-i drumul; exploreaza necunoscutul si descopera-ti talentele.

4. Acest loc iti va incarca bateriile

Nu este necesar sa faci ceva anume in acest loc. Poti doar sa petreci timp in acest loc pentru a reflecta asupra vietii tale. Ai putea sa te gandesti la viitorul tau, la partenerul tau, la cariera ta… la propria propria existenta. Intr-un mediu ca acesta poti intotdeauna sa te cunosti mai bine.

Acest loc iti va reincarca energia, va restaura spiritul si te va face bine din punct de vedere mental si emotional. Ori de cate ori te vei simti fara putere, fara motivatie, ar fi bine sa vizitezi acest loc deoarece chiar poate avea calitati de vindecare care vor echilibra frumos energiile sufletuluit au.

Acestea sunt doar cateva semne care indica faptul ca ai gasit locul sufletului tau.

Asadar, tu crezi ca ai gasit un loc pentru sufletul tau?

“Dincolo de ideile de bine si de rau exista un camp. O sa te intalnesc acolo. Cand sufletul sta intins acolo, pe acea iarba. Lumea este prea plina ca sa vorbeasca despre asta.” – Rumi

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!