Crezi ca ti-ai gasit locul sufeltului tau? Patru semne care iti spune daca esti unde trebuie sa fii! – “Cea mai mare greseala pe care o poate face cineva este sa ii fie frica sa greseasca.”

Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta Rastignire! O Doamne, astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma Doamne, dupa indurarea Ta, in aceasta lume, iar nu in cealalta viata. Si iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in rai. La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai ingeri, catre care zic: O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc, pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor. Scutiti-ma de vrajmasii cei vazuti si nevazuti, ca sa nu mai pacatuiesc de acum inaintea Dumnezeului meu! Invredniciti-ma sa va vad la moartea mea, stand in jurul meu si sa duceti sufletul meu in cer, ca sa se inchine maririi Fetei lui Dumnezeu, iar voua sa va multumesc acolo, pentru purtarea de grija ce ati avut pentru mine si binele vostru sa-l spun cu glas neincetat in veci. Amin. Rugaciune de dimineata scrisa de Parintele Arsenie Boca Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel, tinand la mine, sa Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-mi ca rugaciunea Preasfantului Tau nume sa-mi lucreze in minte mai mult decat fulgerul pe cer, ca nici umbra gandurilor rele sa nu ma intunece, caci iata pacatuiesc in tot ceasul. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca umblam impiedicandu-ne prin intuneric. Patimile au pus tina pe ochii mintii, uitarea s-a intarit in noi ca un zid, impietrind in noi inimile noastre si toate impreuna au facut temnita in care Te tinem bolnav, flamand si fara haina, asa risipind in desert zilele noastre, umbriti si dosaditi pana la pamant. Doamne, Cel ce vii intre oameni in taina, ai mila de noi si pune foc temnitei, aprinde dragostea in inimile noastre, arde spinii patimilor noastre si fa lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, vino si Te salasluieste intru noi, impreuna cu Tatal si cu Duhul Tau cel Sfant. Caci Duhul Sfant se roaga pentru noi cu suspine negraite, cand graiul si mintea raman neputincioase. Doamne, Cel ce vii in taina, ai mila de noi, caci nu ne dam seama cat suntem de nedesavarsiti si cat esti de aproape de sufletele noastre si cat ne departam noi prin pacatele noastre. Ci lumineaza lumina Ta peste noi, ca sa vedem lumina prin ochii Tai, sa traim in veci prin viata Ta. Lumina si Bucuria noastra, slava Tie! Amin.

Ai necazuri? Uite care este RUGĂCIUNEA către Sfântul Părinte Arsenie Boca!

Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta. Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:” Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum”. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

“Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie; daca faci acest lucru, nu poti gresi.”

Ai avut momente in care ai simtit ca nu apartii unui loc sau ca nu te simti in largul tau in preajma anumitor persoane? Sentimentul ca nu iti gasesti locul este normal pentru oameni, insa foarte putine persoane au experimentat conexiunea sufletului cu un loc anume. Locul sufletului este un loc care vine cu un sentiment de apartenenta.

Acesta sporeste emotii intense in sufletul tau. Corpul fizic face o legatura cu imprejurimile tale. Te simti ca si cum ai face cu adevarat parte din acel loc.

Iata care sunt cele 4 semne care iti spun ca ai gasit locul sufletului tau:

1. Locul este familiar

Vei simti ca ai mai vizitat locul in trecut, chiar daca tu il vizitezi pentru prima data. Vei fi constienta de tot ce este in jurul tau; unii oameni numesc acest sentiment deja vu.

Aceasta familiaritate coplesitoare cu locul te-ar putea deranja la inceput, insa ai rabdare… pentru ca este un semn clar ca ti-ai gasit locul sufletului tau.

2. In acest loc te simti linistita

Acest loc va aduce sentimente de pace in sufletul tau. Te vei simti mult mai relaxata si mai linistita. Problemele tale de zi cu zi vor fi uitate in timp ce linistea se va raspandi in tot corpul si sufletul tau. Conexiunea spirituala pe care o experimentezi in acest mediu nu poate fi descrisa in cuvinte.

3. Acest loc incurajeaza creativitatea

Publicitate

“In loc de o mie de cuvinte, mai bine numai unul, dar care-aduce Pacea. In loc de o mie de versuri, mai bine numai unul, dar care-arata Frumosul. In loc de-o mie de cantari, mai bine una, dar care-mprastie doar bucurie.”

Acest loc va stimula creativitatea. Vei simti nevoia de a te dezvolta, de a crea ceva. Fiind relaxata, stimulii tai vor raspunde mai bine la creativitate. Da-i drumul; exploreaza necunoscutul si descopera-ti talentele.

4. Acest loc iti va incarca bateriile

Nu este necesar sa faci ceva anume in acest loc. Poti doar sa petreci timp in acest loc pentru a reflecta asupra vietii tale. Ai putea sa te gandesti la viitorul tau, la partenerul tau, la cariera ta… la propria propria existenta. Intr-un mediu ca acesta poti intotdeauna sa te cunosti mai bine.

Acest loc iti va reincarca energia, va restaura spiritul si te va face bine din punct de vedere mental si emotional. Ori de cate ori te vei simti fara putere, fara motivatie, ar fi bine sa vizitezi acest loc deoarece chiar poate avea calitati de vindecare care vor echilibra frumos energiile sufletuluit au.

Acestea sunt doar cateva semne care indica faptul ca ai gasit locul sufletului tau.

Asadar, tu crezi ca ai gasit un loc pentru sufletul tau?

“Dincolo de ideile de bine si de rau exista un camp. O sa te intalnesc acolo. Cand sufletul sta intins acolo, pe acea iarba. Lumea este prea plina ca sa vorbeasca despre asta.” – Rumi

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!


Publicitate


Alte Articole