Comunicarea cu un interlocutor neplăcut: 4 moduri de a scăpa de energia negativă transmisă de acesta

Comunicarea cu un interlocutor neplăcut: 4 moduri de a scăpa de energia negativă transmisă de acesta

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2023 in PersonalitatePsihologieSpiritualitate

După ce comunicăm cu persoane negative, ne putem simți neputincioși și slabi. Cum să vă umpleți rapid necesarul de energie pozitivă și să vă curățați de negativitate? Fără comunicare nu putem fi un membru deplin al societății. Însă uneori suntem oarecum obligați să comunicăm cu unii oameni care nu ne sunt pe plac, de exemplu, la locul de muncă, pe stradă sau în magazin.

Poate însă această comunicare să ne afecteze sănătatea și starea interioară?

Dacă o persoană îți provoacă antipatie, adică te simți nemulțumit fără un motiv aparent, această stare îți semnalează „pericolul” energetic la care te expui când ești în jurul ei. Acest lucru se datorează faptului că energia interlocutorului neplăcut îți dezvăluie părțile sale întunecate.

Uneori, o persoană cu energie negativă poate părea frumoasă și plăcută la prima vedere, dar pe plan intern veți simți disconfort și, intuitiv, pot exista sentimente mixte, și anume, comunicarea va fi tensionată. Acesta este, de asemenea, un semn că lângă tine există o persoană cu energie negativă care îți poate afecta aura, starea de spirit și bunăstarea.

4 modalități de a vă restabili energia după ce ați comunicat cu o persoană neplăcută

1. Ascultă muzica ta preferată

Muzicoterapia este o modalitate excelentă de a restabili energia. Psihologii au descoperit că ascultarea melodiilor preferate are un efect benefic asupra stării emoționale, a sănătății mentale și fizice. După ce ai ascultat melodiile preferate, vei scăpa de emoțiile negative pe care le-ai acumulat în urma unei discuții cu un interlocutor neplăcut. În ceea ce privește energia, muzica, calmă și plăcută, va contribui la refacerea puterii și la refacerea sursei de energie vitală.

2. Plimbă-te prin natură

Unitatea cu natura ajută la restabilirea vitalității. După comunicarea cu o persoană neplăcută, cel mai bine este să ieșiți la plimbare și să fiți singuri într-un loc liniștit. Ascultați zgomotul frunzelor și cântecul păsărilor, bucurați-vă de contemplarea frumuseții din jur. Un jogging ușor în parc vă va ajuta să vă relaxați și să scăpați de negativitatea acumulată.

3. Comunicarea cu animalele

Pisicile îl ajută pe proprietar să-și refacă energia pozitivă și să se descarce de cea negativă. Pentru a scăpa de negativitatea și stresul acumulate, mângâie-ți animalul de companie. Acest lucru este util mai ales dacă cu o zi înainte trebuia să fii în compania unui vampir energetic sau a unei persoane cu energie negativă. S-a observat că pisicile ne ajută să scăpăm de energia negativă mult mai ușor: acestea simt când proprietarul este bolnav, lipsit de energie, încep să îl mângâie și să toarcă. Torsul unei pisici îi trimite proprietarului vibrații pozitive.

4. Dușul

Un duș după o zi plină este o modalitate excelentă de a vă relaxa și a umple energie. Apa are proprietăți de restaurare, ceea ce oferă un efect pozitiv nu numai asupra energiei noastre, ci și asupra sănătății în general. Când ajungeți acasă, faceți un duș și încercați să scăpați de gândurile inutile, acordați-vă o dispoziție pozitivă și lăsați amintiri neplăcute în trecut pentru a simți un aflux suplimentar de forță și energie.

În acest moment, imaginați-vă cum toată negativitatea voastră se duce în canalizare, împreună cu apa.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!