Image

Circulație slabă, mâini și picioare reci? Iată ce puteți face pentru a remedia această problemă!

Publicat de Patricia Esca pe 23 March 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Se pare că această problemă gravă de sănătate este ușor de remediat! Circulația deficitară este o problemă gravă și poate fi cauzată de diverși factori, cum ar fi fumatul, activitatea fizică slabă, diabetul, hipertensiunea, cheagurile de sânge, ateroscleroza și abuzul de medicamente.

În majoritatea cazurilor, simptomele se dezvoltă treptat și iată câteva modalități de a scăpa de problemă.

Bea mai multă apă.

Ar trebui să beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi pentru a îmbunătăți fluxul sanguin. În plus, apa va ajuta la transferul de substanțe nutritive și oxigen către organe și țesuturi, iar celulele și țesuturile vor fi hidratate.

Ghimbir.

Consumul regulat de ghimbir va ajuta la prevenirea bolilor de inimă și la formarea cheagurilor de sânge în organism. Conține doi compuși activi puternici, Gingeroli și zingeronă, care vor încălzi corpul și vor crește fluxul sanguin.

Usturoi.

Cercetătorii au demonstrat că usturoiul îmbunătățește semnificativ sănătatea inimii, reduce riscul de ateroscleroză, scade tensiunea arterială și previne acumularea plăcii în artere. Se recomandă câte un cățel de usturoi pe zi, dimineața.

Citeste si  5 obiceiuri care pot fura fericirea unei persoane

Castane.

Compusul său activ, escina, întărește în mod eficient pereții capilari, combate inflamațiile, tratează fluxul sanguin slab și varicele.

Uleiuri esențiale.

Uleiurile esențiale precum ghimbirul, cimbru și rozmarinul au un efect termogenic puternic prin creșterea fluxului de sânge la suprafața pielii datorită dilatației capilare. În plus, aceste uleiuri relaxează mușchii încordați și ameliorează amorțeala din brațe și picioare.

Ardei Cayenne.

Conține capsaicină, care întărește arterele și capilarele și susține sănătatea inimii. Ardeiul Cayenne previne, de asemenea, arterele înfundate și reglează circulația sângelui, ameliorează simptomele circulației slabe, cum ar fi durerea articulară, durerile de cap, senzațiile de furnicături la nivelul picioarelor și picioarele și mâinile reci.

Grăsime de pește.

Uleiul de pește este bogat în acizi grași omega-3, care elimină eficient grăsimile din artere și cresc circulația sângelui. Acest ulei îmbunătățește, de asemenea, nivelul HDL sau colesterolul bun al corpului.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon