„Nu judecați și nu veți fi judecați” – Cincisprezece sfaturi de la Dumnezeu către om

„Nu judecați și nu veți fi judecați” – Cincisprezece sfaturi de la Dumnezeu către om

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2022 in De SufletSpiritualitateViata

Iată câteva reguli care te vor face să înțelegi rolul vieții tale:

Regula unu. Dumnezeu nu l-a creat pe om pentru suferință – creația lui Dumnezeu ar trebui să se bucure de viață, să iubească și să creeze. Plange-te mai puțin de viața ta, amintește-ți mereu că sunt oameni care au o viata mult mai rea decat tine.

A doua regulă. Fiecare persoană a fost trimisă pe acest Pământ cu un motiv – trebuie să-și descopere divinitatea și, într-un fel, să îmbunătățească lumea din jurul său. Dumnezeu dă omului talente, putere și abilități.

Darul lui Dumnezeu ar trebui folosit pentru a face lumea înconjurătoare mai bună, precum și pentru a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie de ajutorul tău.

A treia regulă. Încercați să umpleți viața voastră dar și viața celor dragi cu dragoste – acest lucru va atrage lucruri favorabile și bunăstare financiară. Și invers, agresivitatea se va manifesta prin deteriorarea constantă a calității vieții.

A patra regulă. Nu există absolut nimic întâmplător în viață – ne modelăm realitatea prezentă și viitorul nostru cu gândurile, cuvintele, acțiunile și faptele noastre. Deci dacă te vei bucura sau, dimpotrivă, vei suferi, depinde doar și numai de tine.

A cincea regulă. A cincea regulă este direct legată de a patra regulă: gândurile modelează evenimentele. Învață să gândești pozitiv și vei crea o realitate fericită. În schimb, nervii, supărarea, invidia și mândria atrag doar eșecurile și ghinionul.

A șasea regulă. Oricare ar fi circumstanțele din jurul tău, rămâi mereu calm, păstrează o atitudine pozitivă, crede în puterea ta și în ajutorul Lui Dumnezeu. Iar prin credință orice va fi posibil!

A șaptea regulă. Încercați să ascultați vocea Lui Dumnezeu – doar puneți întrebarea la care doriți un răspuns și ascultați vocea subconștientului vostru.

Regula opt. Fiecare persoană poate fi mântuită cu ajutorul Lui Dumnezeu. Dumnezeu este în fiecare dintre noi. Găsește-L în tine și apoi manifestă-L prin tine celor din jurul tău.

A noua regulă. Indiferent cât de grele sunt problemele, Domnul ne iubește la fel de mult pe fiecare dintre noi. În Biblie este scris: „căutați și veți găsi, bateți și vi se va deschide”. Totuși, nu uita: Domnul îți dă întotdeauna ceea ce ai nevoie cu adevărat în acest moment. Nu vei primi ceva care îți poate face rău sau care nu îți trebuie, El știe mai bine.

A zecea regulă. Una dintre principalele legi ale Lui Dumnezeu este „legea asemănării”: dacă nu te iubești pe tine însuți, nici cei din jurul tău nu te vor iubi. „Cu ce măsură dați, ce aceea veți primi”. Cum îi tratezi pe ceilalți la fel te vor trata și ei pe tine.

A unsprezecea regulă. Cauza necazurilor unei persoane nu este în alți oameni, ci în sine. Gândurile negative ne otrăvește viața și ne împiedică să fim fericiți.

A douăsprezecea regulă. Absolut totul se află deja în interiorul unei persoane: putere, faimă, onoare și bani. Sarcina ta este să eliberezi tot ceea ce este bun în mediul tău. Iar acest lucru este posibil prin respectarea neclintită a poruncilor Lui Dumnezeu.

A treisprezecea regulă. Nu împărți oamenii din jurul tău în „răi” și „buni”. „Nu judecați și nu veți fi judecați”.

A paisprezecea regulă. „Cunoaște-te pe tine însuți” este o regulă care poate fi aplicată și în mediul înconjurător. Descoperirea de sine este procesul de descoperire a abilităților și talentelor cuiva și aplicarea lor practică în lumea exterioară.

A cincisprezecea regulă. Pentru Dumnezeu, nu există concepte precum „vinovăție”, „pedeapsă” și altele asemenea. Domnul permite fiecăruia dreptul de a greși și, bineînțeles, de a corecta greșeala, de a învăța lecția pe care trebuie să o învățăm. Și astfel toate dificultățile sunt depășite. Cel mai bun mod de a-ți corecta greșelile este să arăți dragoste față de tine și față de oamenii din jurul tău.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!