Cincisprezece îndemnuri ale lui Dumnezeu către om

Cincisprezece îndemnuri ale lui Dumnezeu către om

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2022 in De SufletSpiritualitate

„Pentru ce am nevoie de asta?” – această întrebare este adesea adresată de oameni a căror viață nu merge atât de bine pe cât ne-am dori. Vă invităm să nu vă pierdeți inima, ci să gândiți. Dacă norocul te-a părăsit – cel mai probabil, problema este în tine. Există legi cu care este inutil și greșit să te contrazici.

Dacă uiți de ele și faci ceva care contrazice adevărurile universale, poți ruina tot ce ai. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă amintiți cele mai importante lucruri și vă vor inspira să fiți o persoană veselă și fericită!

Poruncile Lui Dumnezeu pentru oameni:

1. Bucurie. Suferința este grea și dureroasă. Omul a fost creat pentru fericire, nu pentru suferință, caută motive pentru care să te bucuri, oricât de grea ar fi viața ta!

2. Ajută lumea. Îmbunătățește-te, folosește-ți talentele, dă o mână de ajutor celor din jurul tău. Ajutând lumea, te ajuți pe tine însuți.

3. Dragoste. Cu cât radiați mai multă dragoste și bunătate, cu atât viața voastră și a celor dragi devine mai bună. Această lege simplă vă poate scăpa de necazuri foarte repede! Fiecare persoană știe să iubească, oferă-ți iubirea și aceasta se va întoarce la tine cu prosperitate în toate domeniile vieții.

4. Nimic nu este întâmplător. Nu pot exista accidente – un sistem care arată ca un haos este perfect! Amintește-ți că toate cuvintele și acțiunile tale, atât bune, cât și rele, au consecințe. Încercați să mențineți echilibrul radiind bunătate!

5. Gândește pozitiv . Dacă credința, speranța și dragostea se instalează în gândurile tale, totul va străluci în culori noi și va funcționa fără probleme. Cu o atitudine rea, nimic nu are sens.

6. Fii calm . Păstrează-ți întotdeauna calmul și, în schimb, ți se va acorda fericire!

7. Crede . Dacă crezi că totul se va rezolva, așa va fi. Credința este cea mai mare forță motrice.

8. Ascultă-te pe tine însuți . Ai deja răspunsurile la toate întrebările tale, principalul lucru este să auzi vocea dreptății și a bunătății din inima ta la timp.

9. Nu uita că ești iubit. Chiar și atunci când faci lucruri rele și fără să îți dai seama, ai întotdeauna speranță de iertare. Există o forță care te iubește indiferent de ce faci.

10. Nu-i judeca pe ceilalți. Dacă îi judeci pe ceilalți, vei fi judecat; dacă vei înșela, vei fi înșelat. Tratează-i pe ceilalți cu înțelepciune.

11. Nu da vina pe nimeni . Tu singur ești vinovat pentru toate necazurile tale – gândurile rele, resentimentele, furia, deciziile greșite schimbă viața în rău.

12. Înflorește! Ai totul pentru a trăi bine. O persoană nu are nevoie atât de mult pentru viață, așa cum credeam noi.

13. Fii milostiv . Fie-ți milă de cei necăjiți, ajută-i dacă poți, ca să nu ajungi niciodată în locul lor.

14. Angajați-vă în auto-dezvoltare . Dacă nu cauți mereu să te dezvolți, îți faci rău. O oprire în dezvoltare atrage după sine nenorocire.

15. Iubește. Fără iubire, viața nu are niciun sens. Suntem făcuți din iubire și trebuie să punem iubirea în tot ceea ce facem, iar aceasta va dăinui și atunci când nu vom mai fi.

Orice problemă vine în viața ta este doar o lecție care te va face mai bun. Credința în ceva mare este capabilă să creeze un miracol chiar și în cea mai fără de speranță situație. Tine cont de aceste sfaturi prețioase și fericirea iți va transforma viața!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!