Cinci aspecte pe care le lasa prima vedere si care te face mai atractiv(a)

Cinci aspecte pe care le lasa prima vedere si care te face mai atractiv(a)

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2022 in LifeStyle

Dragostea este un lucru misterios iar ceea ce ne face atractiv pentru ceilalți poate părea oarecum ciudat, însă există o explicație științifică pentru modul în care mintea noastră ne face să alegem o anume persoană.Ce ne face să vrem să cunoaștem persoana respectivă?

#1.OCHII

Tuturor ne place o persoană când aceasta arată bine și deși binențeles, standardele de frumusețe variază, în esență toți căutăm persoane slabe, cu păr strălucitor, fin la atingere, piele fină. Toate aceste lucruri ne ajută să evaluam dacă persoana respectivă este potrivită pentru reproducere.

#2. NASUL

Nu este vorba numai despre un parfum bun ci și despre faptul că nasul depistează feromonii eliberați de femeile aflate la ovulație, ceea ce înseamnă că bărbații pot depista un impuls de testosteron eliberat de aceștia.Deasemenea, femeile sunt atrase de acei bărbați care au molecule MHC diferite, molecule care ajută la lupta împotriva bolilor.Prezența lor înseamnă că orice descendent ar avea o șansă mai mare la lupta împotriva unei boli.

#3.VOCEA

Femeile preferă bărbații cu vocea joasă iar bărbații preferă femeile cu vocea pițigăiată.

#4.ATINGEREA

Joacă un rol important în atractivitatea dintre două persoane, dar asta nu înseamnă că trebuie să atingem la întâmplare toți oamenii de care ne simțim atrași.

#5.PRIMUL SĂRUT

Primul sărut poate elibera substanțe care duc la scăderea vederii periferice și la creșterea celei centrale precum și a nivelului de glucoză, dându-ne mai multă energie.Acest lucru ne face să ne simțim euforici însă dacă este un sărut nereușit nivelul de atracție poate scădea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!