Cinci aspecte pe care le lasa prima vedere si care te face mai atractiv(a)

Publicitate

Dragostea este un lucru misterios iar ceea ce ne face atractiv pentru ceilalți poate părea oarecum ciudat, însă există o explicație științifică pentru modul în care mintea noastră ne face să alegem o anume persoană.Ce ne face să vrem să cunoaștem persoana respectivă?

#1.OCHII

Tuturor ne place o persoană când aceasta arată bine și deși binențeles, standardele de frumusețe variază, în esență toți căutăm persoane slabe, cu păr strălucitor, fin la atingere, piele fină. Toate aceste lucruri ne ajută să evaluam dacă persoana respectivă este potrivită pentru reproducere.

#2. NASUL

Nu este vorba numai despre un parfum bun ci și despre faptul că nasul depistează feromonii eliberați de femeile aflate la ovulație, ceea ce înseamnă că bărbații pot depista un impuls de testosteron eliberat de aceștia.Deasemenea, femeile sunt atrase de acei bărbați care au molecule MHC diferite, molecule care ajută la lupta împotriva bolilor.Prezența lor înseamnă că orice descendent ar avea o șansă mai mare la lupta împotriva unei boli.

Publicitate

#3.VOCEA

Femeile preferă bărbații cu vocea joasă iar bărbații preferă femeile cu vocea pițigăiată.

#4.ATINGEREA

Joacă un rol important în atractivitatea dintre două persoane, dar asta nu înseamnă că trebuie să atingem la întâmplare toți oamenii de care ne simțim atrași.

#5.PRIMUL SĂRUT

Primul sărut poate elibera substanțe care duc la scăderea vederii periferice și la creșterea celei centrale precum și a nivelului de glucoză, dându-ne mai multă energie.Acest lucru ne face să ne simțim euforici însă dacă este un sărut nereușit nivelul de atracție poate scădea.

Publicitate
Alte Articole
LifeStyle

Noua lucruri interesante despre satelitul natural al pamantului, Luna care sunt tinute ascunse de NASA

Publicitate

Christian Welt, fost angajat civil NASA afirma ca exista cateva dosare secrete despre Luna, pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea, mai ales in aceatsa era a globalizarii informatiei:

Inițial s-a crezut că Luna s-a născut din același nor de praf ca și Terra în urmă cu 4,6 miliarde de ani. O altă teorie spune că Luna este “copilul” Pământului. În clipa în care au fost colectate primele pietre de pe Lună, aceste teorii au fost zdruncinate.Cea mai veche piatră datează de acum 5,3 miliarde de ani. Acest fapt este straniu, pentru că Luna s-a născut cu mult timp înaintea planetei noastre.În momentul acestei descoperiri, Dr. Robin Brett, specialist NASA, declara că: “este mai ușor să explici inexistența Lunii, decât existența sa”.

Rocile colectate în timpul misiunii Apollo 11 au fost extrase dintr-o zonă numită sugestiv Marea Liniștii. Tot în acel moment au fost prelevate numeroase mostre de sol. În urma analizelor de laborator s-a constat că rocile sunt mult mai vechi decât solul din care au fost prelevate. Diferența este de ordinul miliardelor de ani. Acest fapt pare impresionant mai ales în condițiile în care s-a demonstrat că respectivele pietre nu au fost aduse de meteoriți.

Luna este goală pe dinăuntru? Se pare că da, ar spune cei mai mulți dintre oamenii de știință. În timpul misiunilor care au vizat satelitul natural al Terrei, atunci când modulele aselenizau se auzea un zgomot prelungit ca și cum un ciocan ar fi lovit un clopot gol.

Publicitate

Zona întunecată a lunii reprezintă un alt mister șocant. Atunci când s-a încercat cartografierea sa, nu doar că nu s-a reușit pe deplin, dar au fost găsite și urme de titan, zirconiu, ytriu, și beriliu. Aceste metale au nevoie de temperaturi de peste 4500 de grade celsius pentru a fuziona și a exista în forma în care s-au găsit pe Lună. Știm cu toții că asemenea temperaturi sunt imposibile nu doar pe Lună, ci pe orice planetă din sistemul nostru solar.

Sonda spațială rusească Zond 20 a adus pe Terra mai multe mostre de fier pur prelevate de pe Lună. Fierul pur sau care nu oxidează niciodată reprezintă un mister pentru lumea științifică din prezent. Cum este posibil ca un asemenea material să existe pe Lună?

Astronauții misiunii Apollo 15 au descoperit urme imense de radioactivitate pe Lună. Nimeni nu poate explica această descoperire, fapt pentru care a fost dată uitării.

Anomaliile de pe Lună au fost observate din cele mai vechi timpuri. În trecut, oamenii care foloseau telescoape rudimentare pentru a privi Luna, susțineau că au văzut de mai multe ori nori denși. Acest fapt este imposibil pentru că atmosfera sa nu poate susține nori. Mai mult de atât, astronauții misiunilor NASA au declarat în rapoartele de zbor că de mai multe ori au fost descoperit nori imenși de vapori de apă. Singurul loc din care puteau să provină este interiorul Lunii.

Cea mai mare parte a lunii este compusă dintr-o glazură sticloasă.Acest fapt demonstrează că Luna a fost expusă temperaturilor extrem de ridicate. Oamenii de știință au observat că această glazură nu este născută în urma exploziilor nucleare.

Un alt fapt interesant descoperit pe Lună este că nu are câmp magnetic. Chiar și așa, rocile analizate sunt foarte puternic magnetizate și nimeni nu își poate explica acest fapt.

Publicitate
Alte Articole
Articole