Cele trei cuvinte magice – codul cheie al Universului, care deschide ușile fericirii, iubirii și abundenței

Cele trei cuvinte magice – codul cheie al Universului, care deschide ușile fericirii, iubirii și abundenței

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Suntem născuți pentru a trăi în abundență, iubire și fericire. Dar, din păcate, nu viața tuturor merge așa. Și mie mi se pare, din multe privințe, asta pentru că oamenii pur și simplu nu se gândesc la ce putere magică au și ce baghetă magică avem fiecare dintre noi în mâini, ceea ce ne permite să ne schimbăm viața în bine. Mai mult, fără eforturi mari.

Este vorba despre magia cuvintelor. Mai exact, despre codul cheie universal al Universului, care ajută la atragerea a ceea ce vrei în viață.

Am scris de mai multe ori despre puterea incredibilă și nemărginită a cuvintelor.

Cuvintele, în primul rând, sunt gândurile noastre. Și nu este nimic surprinzător în faptul că, prin trimiterea unui mesaj negativ către Univers, atragem eșecurile, iar Universul răspunde la formele noastre pozitive de gândire sincron, trimițând bunăstare. Nu uita că gândurile noastre devin realitate.

Și cea mai bună parte este că magia cuvintelor este disponibilă fiecăruia dintre noi. Este suficient să înveți cum să folosești corect codurile cheie, ceea ce va ajuta la aducerea în viață a unei fericiri fără limite, a dragostei adevărate și a prosperității.

Există multe astfel de chei, dar vreau să vă vorbesc despre cele mai universale și mai puternice. Pentru început, câteva reguli simple care trebuie respectate pentru ca această cheie magică să devină cu adevărat o cheie maestră a tuturor ușilor în spatele cărora se ascunde fericirea ta.

  1. Nu puteți pronunța aceste cuvinte automat. În fiecare cuvânt ar trebui să aveți încredere în puterea sa și că va fi exact așa cum ați vrut.
  2. Nu le pronunțați niciodată, chiar și cu o ușoară notă de ironie.
  3. Trebuie să pronunți cuvintele clar și cu încredere.

Iată cele trei cuvinte care atrag bunăstarea Universului:

“Sunt încrezător în succes, norocul este întotdeauna cu mine.”

De ce aceste cuvinte sunt considerate cele mai puternice în atragerea bunăstării?

Încredere.

Încrederea și credința sunt cuvinte legate.

În Univers, absolut totul are propria sa vibrație: gânduri, cuvinte, acțiuni. Încercați să vă spuneți „am încredere în mine”.

Cuvântul „credință” și tot ceea ce s-a format din el are cele mai înalte vibrații, ajungând la 115 herți, adică cât mai aproape de vibrațiile „de cristal” ale Creatorului.

Vibrația încrederii, care este emanată, în același timp, de o persoană, și devine o trecere către panoul de control al realității și împlinirea dorințelor. Universul îi susține pe cei care cred în ei înșiși și le oferă întotdeauna oportunități acestor oameni.

Succes.

Acest cuvânt are o putere mare în sine! Încercați să vă spuneți „sunt un om de succes”. Simțiți cu ce emoții încântătoare vă umple sufletul? Chiar mi se face pielea de găină când pronunț această propoziție, energia este atât de puternică în ea.

Acest lucru nu este surprinzător, deoarece numărul lui este 5: un simbol al progresului și al mișcării înainte, de altfel, sub sloganul „nici un pas înapoi”. Cinci este garantul schimbărilor pozitive și al succesului în orice demers.

Și cu cât îl folosiți mai des, cu atât mai repede veți fi plini de energia magică a acestui cuvânt. Programează-te pentru noroc!

Noroc.

Acest cuvânt, ca un magnet, atrage vibrații pozitive către cei care îl pronunță cu încredere. În plus, este capabil să sigileze fisurile și găurile din carcasa noastră energetică, întărind-o.

Norocul adoră să i se spună numele, dar trebuie să fii atent la epitete: fără „capricios”, „schimbător”, „vânt”. Exclude din vocabularul tău expresia dăunătoare „nu a fost norocul meu”. Nu cred că trebuie să spun încă o dată că într-un astfel de context, nu vei obține decât mai mult ghinion.

Puterea magică a acestui cuvânt era cunoscută încă din timpuri străvechi și nu însemna deloc noroc, așa cum obișnuiam să credem. El reprezenta puterea specială a unei persoane, aducându-i fericire și bucurie în orice.

Repetă fraza „Am încredere în succes, norocul este mereu cu mine” atunci când visezi sau plănuiești ceva, când mergi la o întâlnire importantă sau aștepți vești importante. Și tu însuți vei observa cum fiecare dorință va începe să devină realitate, iar viața se va schimba rapid în bine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!