Cele șapte legi ale vieții dacă vrei să ai succes și prosperitate la bani

Cele șapte legi ale vieții dacă vrei să ai succes și prosperitate la bani

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSpiritualitate

Randy Gage este un specialist unic și incontestabil în domeniul dezvoltării umane, prosperității și succesului, un guru recunoscut al marketingului în rețea. Cărțile sale au fost traduse în 20 de limbi și au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare.

Acum este multimilionar, dar nu a fost întotdeauna așa. La fel ca orice tânăr, a început diferite tipuri de afaceri, ultima fiind o afacere cu restaurante. Dar s-a încheiat cu un eșec complet. Randy își vinde restaurantul, plătește niște creditori și impozite și încă datorează 50.000 de dolari. Din această poziție aparent fără speranță, își începe drumul spre succes, depășindu-și îndoielile, temerile, iluziile.

În rândurile următoare, vă oferim să vă familiarizați cu cele șapte legi ale vieții – așa cum Randy crede că ar trebui să fie.

1. Legea golului

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă aveți nevoie de haine noi, curățați-vă garderoba. Trebuie să vă rupeți în mod voluntar stereotipurile.

2. Legea circulației

Fii dispus să renunți la ceea ce ai pentru a obține ceea ce vrei.

3. Legea imaginației

Trebuie să vedeți mai întâi înflorirea în imaginația voastră. Faceți descrieri ale zilei perfecte și nu o arătați nimănui, cu excepția cuiva în care aveți încredere completă. Păstrați această descriere la îndemână și recitiți-o în timpul liber.

4. Legea creativității

Se poate prospera prin energia gândirii, intuiției și imaginației cuiva.

5. Legea dăruirii și primirii

Dacă dați ceva, vi se va restitui înzecit. Când primiți bunuri, este foarte important să le împărtășiți cu alții. Dacă aveți un dar și nu îl folosiți – vă jigniți natura Divină. Pentru a vă trata abilitățile cu respect, trebuie să vă bucurați de darurile voastre și să le împărtășiți cu alții. A face acest lucru va aduce și mai mult bine în viața ta.

6. Legea zecimii

Universul își ia întotdeauna zecimea. Este doar Legea Recunoștinței, sursa de sprijin – 10% din tot ce aveți. Nu știi niciodată cum îți va reveni zecimea. Banii sunt o întâmplare obișnuită. Dar ei pot veni la tine sub formă de împăcare cu cineva, o nouă prietenie, vindecare de boli etc.

7. Legea iertării

Dacă nu poți ierta oamenii, nu îți poți accepta averea. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu își poate găsi locul în ea. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te mănâncă și nu îți oferă liniște sufletească.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!