Cele mai importante calitati pentru a fi o femeie puternica!

Cele mai importante calitati pentru a fi o femeie puternica!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 May 2019 in Dezvoltare Personala

“Dacă vrei să ai o viață fericită, leagă-o de un scop, nu de oameni sau de lucruri.” Albert Einstein

Calitatile unei femei puternice sunt multe. E stapana pe sine si stie cum sa isi expuna argumentele. Are un scop, dar acest scop nu o impiedica sa fie vesela si amuzanta zi de zi. Dimpotriva!

Sa fii o femeie puternica nu inseamna sa te comporti ca un barbat. Inseamna, in schimb, sa iti accepti feminitatea si sa o arati lumii, in timp ce detii controlul lucrurilor pe care le faci.

De obicei, recunosti femeile puternice de la distanta. Emana energie si putere. Purposefairy.com a facut o lista scurta in care a notat calitatile unei femei puternice. Lista are doar cinci puncte, dar o poti continua chiar tu.

Calitatile unei femei puternice. Ce o diferentiaza

1. O femeie puternica stie cine e – Prima dintre calitatile unei femei puternice este aceasta: stie cine e! Si-a identificat nevoile si stie ce are de facut in viata. Pune intotdeauna visele ei inaintea oricaror altor lucruri. Nu se rusineaza sa arate lumii cine e ea. Chiar daca e in continua miscare si se dezvolta in timp, o sa ramana ea insasi in orice punct al vietii ei. Stie ca e puternica si foloseste acest lucru in favoarea ei, pentru a avea succes in viata.

2. Stie sa se apere – O femeie puternica e increzatoare si recunoaste o oportunitate sau o cauza buna atunci cand apare una. Se apara cu argumente si pasiune intr-o discutie si nu e vulnerabila. Stie exact ce are de facut si, cand altii incearca sa o preseze, gaseste foarte rapid solutii.

3. Ii place sa se provoace singura – Printre calitatile unei femei puternice se afla si aceasta – una dintre cele mai importante, dupa parerea mea: vrea sa se dezvolte mereu si sa devina mai buna. De aceea isi propune singura sa isi depaseasca limitele. Se asigura ca merge nu in directia buna, ci in cea mai buna directie!

4. Vrea sa stie mereu mai mult! – In ciuda puterii, increderii si calitatilor ei, o femeie puternica nu spune niciodata “sunt mai buna decat toti ceilalti”. Nu se complace, ci vrea sa se dezvolte permanent. Daca nu stie ceva, nu ezita sa puna intrebari si sa afle. Nu se fereste de faptul ca mai are lucruri de invatat. Iar asta nu inseamna ca nu vrea sa ii invete pe altii ceea ce ea deja stie!

5. O femeie puternica stie cum sa fie fericita – Ai obsevat printre calitatile unei femei puternice pe aceea ca e e vesela, mereu optimista si gata de actiune? Asta pentru ca e hotarata sa fie si sa ramana fericita in viata de zi cu zi. Principiul ei in viata este sa fie mereu pozitiva. Stie ca e norocoasa si stie si cum sa fie recunoscatoare pentru asta. Femeile puternice fac lucrurile sa fie mai amuzante oricat de greu le-ar fi si se asigura sa cei din jur sunt fericiti. In tot acest timp, o femeie puternica isi urmeaza scopul.

Daca vrei sa fii si tu o femeie puternica, incearca sa te cunosti mai bine. Poate ca esti deja si nu iti dai seama inca! Apoi, incearca sa te comporti ca si cand ai fi una. Antreneaza-te! In felul acesta iti vei dezvolta si tu calitatile unei femei puternice!

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!