Cele mai frumoase citate ale lui Bob Marley – “Cel mai laş bărbat este cel care îi câştigă iubirea unei femei, fără intenţia de a o iubi”

Cele mai frumoase citate ale lui Bob Marley – “Cel mai laş bărbat este cel care îi câştigă iubirea unei femei, fără intenţia de a o iubi”

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 January 2020 in Citate

Cântăreţul jamaican Bob Marley a fost unul dintre cei mai iubiţi artişti ai secolului 20, devenind după moarte sa un adevărat simbol al toleranţei, al libertăţii şi al iubirii.
Deşi avea numai 35 de ani când a murit, Bob Marley a dat dovadă de multă înţelepciune de-a lungul vieţii, iar vorbele sale pline de semnificaţie au inspirat generaţii la rând. Descoperă câteva dintre cele mai importante citate ale lui Bob Marley despre viață:

“El nu este perfect. Nici tu nu eşti perfectă, iar voi doi nu veţi fi niciodată perfecţi. Dar dacă te face să râzi măcar o dată, dacă te face să te gândeşti de două ori şi dacă admite că este om şi face greşeli, stai lângă el şi oferă-i tot ce poţi.”

“Prietenii adevăraţi sunt precum stelele. Îi poţi vedea numai când este întuneric în jurul tău”

“Cred sincer că numai o dată în viaţă găseşti pe cineva care îţi poate răsturna lumea. Îi poţi spune lucruri pe care nu le-ai mai spus nimănui, va absorbi tot ce spui şi chiar îşi va dori să audă şi mai multe”

“Nu judeca, înainte să te judeci pe tine. Nu judeca, dacă nu eşti pregătit să fii judecat. Drumul vieţii este plin de obstacole şi te poţi împiedica şi tu. În timp ce vorbeşti despre mine, altcineva te judecă pe tine. Ştiu că nu sunt perfect şi nu susţin că aş fi, aşa că înainte de a arăta cu degetul, ai grijă ca mâinile tale să fie curate”

“Cel mai laş bărbat este cel care îi câştigă iubirea unei femei, fără intenţia de a o iubi”

“Banii sunt numere, iar numerele nu se sfârşesc niciodată. Dacă ai nevoie de bani ca să fii fericit, pentru tine căutarea fericirii nu se va sfârşi niciodată”

“Nu ştii niciodată cât eşti de puternic până când a fi puternic rămâne singura ta opţiune”

“Cea mai frumoasă formă a corpului unei femei este zâmbetul său”

“Cea mai mare realizare a unui om nu este averea acumulată, ci integritatea sa şi capacitatea de a-i afecta în mod pozitiv pe cei din jurul său”

“Viaţa este un drum plin de semne. Aşa că atunci când mergi pe el, nu-ţi complica mintea. Treci pe lângă ură, răutate şi gelozie. Nu îţi îngropa gândurile, ci transformă-ţi viziunea în realitate. Trezeşte-te şi trăieşte!”

“Iubirea, prietenia şi râsul… Unele dintre cele mai bune lucruri din viaţă sunt gratuite”

“Cele mai frumoase lucruri nu sunt perfecte, sunt speciale”

“Vântul care ia uneori ceea ce iubim este şi cel care ne aduce ceva ce trebuie să învăţăm să iubim. Astfel că nu trebuie să plângem pentru ceva ce ne-a fost luat, ci trebuie să iubim ceea ce ne-a fost oferit. Pentru că ceea ce este cu adevărat al tău nu dispare niciodată pentru totdeauna”

“Iubeşte viaţa pe care o trăieşti.  Trăieşte viaţa pe care o iubeşti”

“Adevărul este că toţi te vor face să suferi. Însă trebuie să-i găseşti pe cei pentru care merită să suferi”

“Începuturile sunt de obicei înspăimântătoare, iar finalurile sunt de obicei triste. Dar pentru tot ceea ce se află între acestea două merită să trăieşti”

“A iubi este un risc, pentru că poţi să nu fii iubit în schimb. A spera aduce riscul de a suferi. A încerca aduce riscul de a da greş. Dar riscurile trebuie asumate pentru că cel mai mare risc este acela de a nu risca nimic”

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!