Cele 7 tipuri de suflete individuale ascunse in privire si expresiile faciale

Cele 7 tipuri de suflete individuale ascunse in privire si expresiile faciale

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 January 2020 in Personalitate

Cand “aruncam” lumina printr-o prisma, ea se transforma intr-un spectru pe care il percepem sub forma celor sapte culori ale curcubeului. In mod asemanator, atunci cand Creatorul (Dumnezeu, Tao, Absolutul etc.) tuturor fiintelor isi “arunca” constiinta in lume, ea se dezvaluie sub forma a sapte tipuri de suflete individuale.

Iata cele sapte tipuri de suflete:

Slujitorul este in mod natural altruist, ospitalier, cultivat, grijuliu, curtenitor.

Mestesugarul este in mod natural creativ, inventiv, sensibil, cu o imaginatie bogata si o dexteritate iesita din comun.

Razboinicul este in mod natural puternic, loial, protector si determinat.

Discipolul este in mod natural curios, studios, analitic si adopta mereu o pozitie neutra.

Inteleptul este in mod natural fermecator, expresiv, antrenant, cu o gandire limpede.

Preotul este in mod natural vizionar, energic, oferind inspiratie si motivatie.

Regele este in mod natural autoritar, puternic si decisiv.

Fiecare dintre noi poseda unul sau altul dintre aceste sapte tipuri de suflete. Toate cele sapte miliarde de suflete care traiesc pe planeta pot fi identificate cu unul dintre tipuri. Interesant este faptul ca de cele mai multe ori (insa nu intotdeauna) putem identifica tipul de suflet pe care cineva il are din trasaturile sale faciale. Putem recunoaste ca este destul de usor sa intalnim si exceptii de la aceasta regula.

Slujitorul – Slujitorul este unul din cele sapte tipuri de suflete care are chemarea innascuta de a face bine celor din jur. Slujitorul este un suflet gentil. Din punct de vedere facial, are un cap rotund si trasaturi blande, cu ochi mici si aparent obositi. Sunt tipici si umerii rotunzi.

Slujitorul are o expresie faciala care variaza intre zambetul rabdator (precum cel al Maicii Tereza) si bucuria dulce si inocenta (atunci cand se concentreaza pe binele altora, ca si Dalai Lama). Totusi, in orice context, au o figura care este lipsita de nocivitate, inofensiva.

Trasaturi tipice: melancolia, modestia, simplitatea, dedicarea cu care fac lucrurile

Personalitati: Regina Elisabeta a II-a, Desmond Tutu, Alfred Hitchcock, Dalai Lama, Florence Nightingale

Mestesugarul – Mestesugarul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete si are abilitatea nativa de a crea, aducand mereu in fata celorlalti idei originale. De obicei, mestesugarul are figura in forma de inima si are o expresie faciala complexa, de la privirea copilareasca si jucausa la fata intotdeauna preocupata si calculata (asemanatoare cu cea a lui Einstein). In timp ce Inteleptul are o sclipire in ochi, Mestesugarul are o privire misterioasa, potrivindu-i-se pe deplin expresia “ochii sunt oglinda sufletului”.

Mestesugarul are obiceiul sa-si creeze o imagine izbitoare in societate care atrage atentia dar, in acelasi timp, este o fatada in spatele careia isi ascunde adevaratul caracter. De aceea, el are tendinta sa opteze pentru coafuri speciale sau haine in model unicat.

Trasaturi tipice: imaginatia, inventivitatea, creativitatea, stilul, absurditatea (uneori)

Personalitati: Albert Einstein, Marylin Monroe, Michael Jackson, Woody Allen

Razboinicul – Razboinicul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete, iar “specialitatea” sa este de a interactiona cu cei ce se opun. Razboinicul este solid din punct de vedere fizic si foarte sigur pe trupul sau. Poate avea o figura cu trasaturi regulate si puternice. Ca si Regele, Razboinicul are o expresie a fetei foarte bine definita, diferenta facand-o sprancenele joase si bine conturate imbinate cu privirea foarte hotarata care spune ca nimeni nu se poate pune cu el.

Trasaturi tipice: loialitatea, determinarea, forta

Personalitati: Clint Eastwood, Frida Kahlo, Mike Tyson, Salma Hayek, Benito Mussolini

Discipolul – Discipolul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete inzestrat cu abilitatea de a observa, analiza si intelege tot ceea ce il inconjoara. Discipolul are o figura inteligenta, insa detasata. De obicei are fruntea lata si trasaturi adancite. Gura o tine de obicei inchisa. Discipolul poate parea de multe ori ca se uita in gol, acest fapt datorandu-se introspectiei. El are tendinta sa caute in el rezolvarea unei probleme. Sprancenele proeminente il fac sa arate mai mereu ganditor.

Pentru Discipol, totul se intampla mai intai in mintea lui, este mereu preocupat. De aceea, are o figura detasata, insa ancorata totusi in realitate.

Trasaturi tipice: curiozitatea, analiza, detasamentul

Personalitati: Charles Darwin, Marie Curie, Margaret Thatcher, Hugh Laurie

Inteleptul – Inteleptul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care exceleaza in exprimarea propriei personalitati prin intelepciune si curaj. Inteleptul are o figura cu trasaturi mari, deschise sau alungite. Mai mult, privirea lui este una scanteietoare, gata sa transmita oricand ceva interlocutorului prin comunicare nonverbala. Cea mai proeminenta trasatura pe care o detine Inteleptul este reprezentata de obraji, care sunt rotunzi si scot in evidenta zambetul. Inteleptul cu suflet nou are ochii mari si zambetul larg, pe cand Inteleptul cu suflet “batran” (precum Osho) are o figura mai blanda.

Trasaturi tipice: elocventa, spiritualitatea, intelepciunea, umorul

Personalitati: Osho, Mariah Carey, Whoopi Goldberg, Mae West, Luciano Pavarotti

Preotul – Preotul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care cauta sa fie o sursa de inspiratie pentru semenii sai. Preotul are de obicei fata in forma de migdala, in timp ce ochii acestuia seamana cu doua frunze. Facand o analogie cu animalele, Preotul seamana foarte mult cu o pisica. Preotul detine o expresie faciala ce sugereaza puternica lui dorinta de a face lucrurile mai bune si variaza de la expresia dezaprobarii pana la zambetul plin de entuziasm. Privirea preotului are o intensitate de nedescris.

Trasaturi tipice: corectitudinea, speranta, discursurile inspirationale

Personalitati: Oprah Winfrey, Barak Obama, Christopher Walken, Carl Jung

Regele – Regele este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care s-a nascut pentru a fi lider, detinand putere si autoritate. Regele are o infatisare solida cu trasaturi regulate si o barbie musculara, foarte bine definita. Regele detine o figura sigura pe sine ce exprima autoritate si o privire sobra, nimicitoare,

Trasaturi tipice: duritatea, impetuozitatea, puterea de a lua decizii, autoritatea

Personalitati: Sean Connery, Katherine Hepburn, John F. Kennedy, Madonna, Donald TrumpDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!