Cel mai greu lucru in viata asta a fost sa invat sa renunt…

Cel mai greu lucru in viata asta a fost sa invat sa renunt…

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 June 2019 in Dezvoltare Personala

Renunțarea este cea mai mare și una dintre cele mai grele lecții pe care le avem de învățat pe acest pământ.

Cu siguranta stiti deja ca pentru a putea atrage in viata voastra ceea ce voi va doriti, trebuie sa renuntati la a fi ceea ce nu doriti sa fiti? Dar cati dintre noi reusesc sa faca acest lucru? Conceptul pare simplu – renunta la atasamente si pune-ti:

Cu siguranta stiti deja ca pentru a putea atrage in viata voastra ceea ce voi va doriti, trebuie sa renuntati la a fi ceea ce nu doriti sa fiti? Dar cati dintre noi reusesc sa faca acest lucru?

Conceptul pare simplu – renunta la atasamente si pune-ti increderea in Univers—nu?

In teorie, da – dar cand apar emotiile ideea de “renuntare” se duce pe apa sambetei.

De ce este asa de greu sa “renuntam”?

Raspunsul foarte simplu este ca, desi vrem sa avem incredere in Univers, ni se pare ca avem mai multe sanse a obtinem ceea ce ne dorim daca tinem noi fraiele. Omul are instinctiv dorinta de a stapani, poseda si controla. Cand actionam rational actionam in baza “adevarului” despre lumea noastra fizica. Insa – stim deja ca ratiunea este doar varful icebergului, iar “adevarul” lumii noastre fizice este ceva ce doar pare a fi adevarul.

Cand incercam sa definim realitatea cu mintea rationala, este greu sa ne punem increderea in Univers—increderea si renuntarea se bazeaza pe abilitatea noastra de a crede ca in ciuda a ceea ce “pare” adevarat in lumea noastra exterioara, exista ATAT DE MULTE lucruri care se petrec in lumea “nevazuta”, care nu tine de cea fizica, si care poate transforma totul in realitate.

Pentru a incepe sa dezvolti aceasta abilitate, pune-ti urmatoarea intrebare

Dar daca subconstientul meu si Universul ar sti EXACT cum sa transforme in realitate tot ceea ce imi doresc, chiar daca ratiunea mea habar nu are cum sa faca acest lucru?

Daca ar fi adevarat?
Cu siguranta ca daca ai sti ca subconstientul tau si Universul ar avea grija de toate, ai putea renunta fara nicio problema – ai renunta pentru ca ai STI ca lucrurile se vor aranja in favoarea ta.Dar daca ai intelege ca, de

fiecare data cand iti pierzi increderea si incerci sa-ti dai seama de “cum” se desfasoara lucrurile si sa controlezi rezultatul – nu faci decat sa impiedici subconstientul tau sa lucreze astfel incat dorintele tale sa devina realitate?

Atunci te-ai da la o parte din calea sa?

Cu siguranta! Daca ai sti acest lucru cu certitudine, principala ta misiune ar deveni sa nu stai in calea subconstientului tau.

Traieste ca si cum ‘dar daca’ ar fi deja o certitudine si fii convins ca subconstientul tau stie EXACT cum sa transforme in realitate ceea ce-ti doresti.

S-ar putea sa fii uluit de cate lucruri isi vor face aparitia in viata ta!

“Renunțarea ne ajută să trăim într-o stare de pace a minții și ne ajută să ne regăsim echilibrul. Renunțarea permite celorlalți să își asume responsabilitatea asupra vieții lor și nouă ne permite să ne luăm mâinile de pe situații care nu ne aparțin. Aceasta ne eliberează de mult stres inutil.” – Melody Beattie – The Language of Letting Go

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!