Cel mai frumos mesaj de Bob Marley pentru toti barbatii – “Fiecare femeie merită un bărbat care să îi spună ”iubito”, să o sărute cu toată ființa lui, să o strângă în brațe, ca și cum nu ar mai vrea să îi dea drumul niciodată, să nu o înșele sau să o mintă. “

Cel mai frumos mesaj de Bob Marley pentru toti barbatii – “Fiecare femeie merită un bărbat care să îi spună ”iubito”, să o sărute cu toată ființa lui, să o strângă în brațe, ca și cum nu ar mai vrea să îi dea drumul niciodată, să nu o înșele sau să o mintă. “

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 February 2019 in De Suflet

“Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El.” – Michelangelo Buonarroti

“Poate nu ești primul ei iubit. A mai iubit înaintea ta și va mai iubi și după. Dar dacă te iubește acum, ce altceva mai contează? Nu este perfectă, nici tu, iar voi doi, împreună poate nu veți fi niciodată perfecți, dar dacă te face să râzi, acceptă că este o ființă umană care poate greși, ia-o în brațe și dă-i tot ce ai tu mai bun.

Poate că nu se gândește la tine în fiecare secundă a zilei, dar îți oferă ceva ce știe că ai putea rupe în bucăți – inima ei. Așa că nu o răni, nu o schimba, nu o analiza și nu aștepta de la ea mai mult decât îți poate da. Zâmbește când te face fericit, arată-i când te enervează și du-i dorul când nu este lângă tine.”

”Fiecare femeie merită un bărbat care să îi spună ”iubito”, să o sărute cu toată ființa lui, să o strângă în brațe, ca și cum nu ar mai vrea să îi dea drumul niciodată, să nu o înșele sau să o mintă. Șterge-i lacrimile când plânge, nu o face geloasă, în schimb fă altă femeie geloasă pe ea, nu te teme să le arăți prietenilor tăi ce simți pentru ea și arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.”

”Viața este prea scurtă să te trezești cu regrete. Iubește oamenii care te tratează corect. Uită de cei care nu o fac. Fii convinsă că totul se întâmplă cu un motiv. Dacă primești o a doua șansă, apuc-o cu ambele mâini. Dacă îți schimbă viața, acceptă. Nimeni nu a spus că viața este ușoară. Ei doar au promis că va merita.”

”Doar o dată in viață cred profund că vei găsi pe cineva care îți va da complet viața peste cap. Ii spui lucruri pe care nu le-ai împărtășit niciodată cu un alt suflet și absorbe tot ce spui și vrea să asculte mai mult. Împărtășești speranțe pentru viitor, visuri care, poate, nu se vor împlini niciodată, țeluri pe care nu le-ai atins niciodată și dezamăgirile pe care viața ți le-a pregătit.

Când ți se întâmplă ceva minunat, abia aștepți să îi povestești, convinsă fiind că îți va înțelege perfect bucuria. Nu se jenează să plângă în prezența ta când ești rănită sau să râdă cu tine atunci când te prostești. Niciodată nu îți rănește sentimentele și nu te face să simți că nu ai fi îndeajuns, ci mai degrabă te ajută să te reconstruiești și îți arată acele trăsături ale tale speciale și chiar frumoase.

Nu e niciodată nicio presiune, gelozie, competiție ci doar un calm și o tăcere atunci când e prin preajma. Poți să fi tu și să nu îți faci griji despre oare ce crede despre tine, fiindcă te iubește așa cum ești. Lucruri pe care ceilalți le consideră nesemnificative, cum ar fi un cântec sau o plimbare, rămân pentru tine, comori pe care le vei păstra pentru tot restul vieții tale.

Culorile par mai intense și mai strălucitoare. Un telefon sau două pe zi sunt suficiente pentru a te ajuta să faci față mai ușor unei zile de muncă și îți aduc întotdeauna zâmbetul pe buze. În prezența acestei persoane, nu simți nevoia unei conversații permanente, te simți fericită doar prin simpla ei prezență.

Lucruri care nu te-au fascinat niciodată, au devenit, brusc, interesante pentru tine, întrucât știi cât de mult înseamnă pentru această persoană atât de specială pentru tine. Te gândești la ea neîncetat, indiferent ce ai face. Îți deschizi inima, deși știi că este posibil să fii rănită, într-o bună zi, dar deschizându-ți inima, descoperi o iubire și o bucurie la care nu ai îndrăznit să visezi vreodată.

Descoperi, că doar fiind vulnerabilă poți permite inimii să simtă iubirea adevărată, de care îți este așa frică. Îți găsești însă puterea în acest prieten adevărat și posibil suflet pereche, care speri să îți rămână loial până la capăt.”

Bob Marley

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!