Cel mai frumos mesaj de Bob Marley pentru toti barbatii – “Fiecare femeie merită un bărbat care să îi spună ”iubito”, să o sărute cu toată ființa lui, să o strângă în brațe, ca și cum nu ar mai vrea să îi dea drumul niciodată, să nu o înșele sau să o mintă. “

Publicitate

“Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El.” – Michelangelo Buonarroti

“Poate nu ești primul ei iubit. A mai iubit înaintea ta și va mai iubi și după. Dar dacă te iubește acum, ce altceva mai contează? Nu este perfectă, nici tu, iar voi doi, împreună poate nu veți fi niciodată perfecți, dar dacă te face să râzi, acceptă că este o ființă umană care poate greși, ia-o în brațe și dă-i tot ce ai tu mai bun.

Poate că nu se gândește la tine în fiecare secundă a zilei, dar îți oferă ceva ce știe că ai putea rupe în bucăți – inima ei. Așa că nu o răni, nu o schimba, nu o analiza și nu aștepta de la ea mai mult decât îți poate da. Zâmbește când te face fericit, arată-i când te enervează și du-i dorul când nu este lângă tine.”

”Fiecare femeie merită un bărbat care să îi spună ”iubito”, să o sărute cu toată ființa lui, să o strângă în brațe, ca și cum nu ar mai vrea să îi dea drumul niciodată, să nu o înșele sau să o mintă. Șterge-i lacrimile când plânge, nu o face geloasă, în schimb fă altă femeie geloasă pe ea, nu te teme să le arăți prietenilor tăi ce simți pentru ea și arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.”

”Viața este prea scurtă să te trezești cu regrete. Iubește oamenii care te tratează corect. Uită de cei care nu o fac. Fii convinsă că totul se întâmplă cu un motiv. Dacă primești o a doua șansă, apuc-o cu ambele mâini. Dacă îți schimbă viața, acceptă. Nimeni nu a spus că viața este ușoară. Ei doar au promis că va merita.”

”Doar o dată in viață cred profund că vei găsi pe cineva care îți va da complet viața peste cap. Ii spui lucruri pe care nu le-ai împărtășit niciodată cu un alt suflet și absorbe tot ce spui și vrea să asculte mai mult. Împărtășești speranțe pentru viitor, visuri care, poate, nu se vor împlini niciodată, țeluri pe care nu le-ai atins niciodată și dezamăgirile pe care viața ți le-a pregătit.

Publicitate

Când ți se întâmplă ceva minunat, abia aștepți să îi povestești, convinsă fiind că îți va înțelege perfect bucuria. Nu se jenează să plângă în prezența ta când ești rănită sau să râdă cu tine atunci când te prostești. Niciodată nu îți rănește sentimentele și nu te face să simți că nu ai fi îndeajuns, ci mai degrabă te ajută să te reconstruiești și îți arată acele trăsături ale tale speciale și chiar frumoase.

Nu e niciodată nicio presiune, gelozie, competiție ci doar un calm și o tăcere atunci când e prin preajma. Poți să fi tu și să nu îți faci griji despre oare ce crede despre tine, fiindcă te iubește așa cum ești. Lucruri pe care ceilalți le consideră nesemnificative, cum ar fi un cântec sau o plimbare, rămân pentru tine, comori pe care le vei păstra pentru tot restul vieții tale.

Culorile par mai intense și mai strălucitoare. Un telefon sau două pe zi sunt suficiente pentru a te ajuta să faci față mai ușor unei zile de muncă și îți aduc întotdeauna zâmbetul pe buze. În prezența acestei persoane, nu simți nevoia unei conversații permanente, te simți fericită doar prin simpla ei prezență.

Lucruri care nu te-au fascinat niciodată, au devenit, brusc, interesante pentru tine, întrucât știi cât de mult înseamnă pentru această persoană atât de specială pentru tine. Te gândești la ea neîncetat, indiferent ce ai face. Îți deschizi inima, deși știi că este posibil să fii rănită, într-o bună zi, dar deschizându-ți inima, descoperi o iubire și o bucurie la care nu ai îndrăznit să visezi vreodată.

Descoperi, că doar fiind vulnerabilă poți permite inimii să simtă iubirea adevărată, de care îți este așa frică. Îți găsești însă puterea în acest prieten adevărat și posibil suflet pereche, care speri să îți rămână loial până la capăt.”

Bob Marley

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

10 curiozitati despre mintea noastra care iti vor demonstra ca esti un om puternic si poti realiza tot ce iti propui!

Publicitate

“De la cârma minții atârnă totul. Dacă nu ai ordine în minte nu poți avea ordine în viață.” [Arsenie Boca]

Da, creierul nostru este uimitor. Ne poate ajuta sa ajungem acolo unde ne dorim, indiferent de cat de mare este muntele pe care il escaladam, poate face ca cele mai pretuite visuri ale noastre sa devina realitate si sa ne atingem cele mai complicate obiective.

Cu toate acestea, daca vrem totul, ar trebui sa intelegem mai intai principiile de baza ale creierului nostru, ne sfatuieste BrightSide.

1. Pentru creierul nostru nu exista nicio diferenta intre imaginatie si realitate – Creierul nostru reactioneaza la fiecare gand pe care il avem si nu poate face deosebirea dintre realitate si fantezie. Acesta este motivul pentru care oamenii care privesc lumea cu entuziasm si optimism sunt mult mai fericiti si pentru care corpul nostru accepta acest placebo precum un produs farmaceutic real.

2. Munca psihica nu oboseste creierul – Sentimentul de oboseala a creierului apare din cauza emotiior noastre. Compozitia sangelui care circula prin creier in timpul activitatii acestuia ramane neschimbata. Cu toate acestea, de exemplu, sangele din venele unui om care a lucrat intreaga zi se schimba in mod considerabil de-a lungul zilei.

3. De cele mai multe ori creierul actioneaza automat – Mai mult de jumatate din gandurile de azi sunt gandurile de ieri. Acesta este motivul pentru care este atat de dificil pentru pesimisti sa isi schimbe perceptia pe care o au asupra lumii. Ei trebuie practic sa isi curete creierul si sa il controleze astfel incat sa reactioneze mai des la lucrurile pozitive.

4. Vedem ce gandim – Orice ganduri se transforma in experiente de viata. De exemplu, daca visezi la o excursie in Paris in scurt timp vei putea vedea afise, reclame, poze si alte lucruri cu acest oras pretutindeni. Daca vrei sa schimbi lumea din jurul tau, schimba-ti si gandurile.

Publicitate

5. Creierul nostru are nevoie de antrenament (asa cum au si muschii) – Creierul este un muschi, are nevoie de antrenament, de formare, de invatare, de exercitii, de o alimentatie sanatoasa, de un somn linistit, de calatorii in alte locuri, de activitati noi, de dans.

6. Creierul nu se odihneste niciodata – Chiar si atunci cand dormim, creierul continua sa lucreze din greu. De fapt, activitatea lui in timpul somnului este mai mare decat in timpul zilei.

7. Creierul are nevoie de relaxare. Aceasta este importanta pentru sanatatea noastra – Pentru a nu ne ineca in mii de ganduri negative, trebuie sa invatam sa ne relaxam si sa oferim sistemului nostru imunitar posibilitatea de a lua o pauza.

8. Este bine sa uitam; in acest fel pastram sistemul nervos flexibil – Pentru a “salva” amintirile noi, creierul nostru are nevoie sa scape de cele vechi. Ar fi frumos daca am putea sa decidem ce sa ne amintim si ce sa uitam. Pentru a face asta, trebuie sa folosim informatiile pe care vrem sa le pastram cat mai des.

9. Creierul nu simte durere – Creierul nostru reactioneaza la durere, insa nu o simte pentru ca nu are receptorii necesari. Acest fapt nu se aplica vaselor de sange, nervilor si tesuturilor care inconjoara creierul.

10. Ne putem schimba mintea – Orice fel de activitate determina creierul sa genereze noi conexiuni neuronale. Daca ne gandim ca nu suntem capabili sa obtinem o promovare, aceasta idee se va forma in constiinta noastra de-a lungul timpului si ne va impiedica sa reusim. Insa, daca folosim expresia “Voi reusi”, creierul ne va oferi acele oportunitati pentru a ne realiza obiectivul.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Curiozități