Cea mai frumoasa femeie este femeia puternica, cea care a trecut prin multe dar nu s-a dat batuta!

Cea mai frumoasa femeie este femeia puternica, cea care a trecut prin multe dar nu s-a dat batuta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2020 in De Suflet

“Sunt puternica, sunt ambitioasa si stiu exact ce imi doresc de la viata. Daca asta ma face o femeie rea, OK.” – Madonna

Chiar si in cele mai dificile momente reuseste sa ramana cu zambetul pe buze. Si asta pentru ca are incredere in puterea ei.

Ce inseamna sa fii o femeie puternica?

Ea ar putea fi o femeie care isi poarta inima in palme sau o femeie care alege cu mare atentie pe cine sa iubesca.

Ea ar putea fi o femeie care este absolut libera in aceasta lume sau o femeie care este mereu in garda cu privire la oamenii careia sa ii impartaseasca gandurile sale.

Ea ar putea fi o femeie care alege un barbat in schimbul carierei sale profesionale sau o femeie care isi pune intotdeauna viata profesionala inaintea celei personale.

Indiferent de cine este sau de ce face, un lucru este sigur: este o femeie puternica. Este indestructibila, hotarata si pasionata in ceea ce face.

Cu toate acestea, ea alege sa isi traiasca viata, nu lasa ca trecutul sa o defineasca. In schimb, ea defineste viitorul ei. Nu lasa pe nimeni sa ii schimbe viata. Nu permite furtunilor sa o puna la pamant si reuseste intotdeauna sa lupte cu ele. Rezista la toate incercarile pe care i le aduce Universul… pentru ca stie ca intotdeauna va fi bine.

Chiar si in cele mai dificile momente reuseste sa ramana cu zambetul pe buze. Si asta pentru ca are incredere in puterea ei. Stie ca va depasi si acest moment (asa cum le-a depasit si pe toate cele din trecut). Straluceste precum un diamant in cele mai bune momente ale sale.

O femeie puternica nu se schimba… si daca se intampla acest lucru, o face pentru ca vrea, nu pentru ca ii spune cineva sa faca asta.

Iata mai jos cateva dintre cele mai frumoase caracteristici ale unei femei puternice:

– este intotdeauna fericita.

– depaseste cu zambetul pe buze tristetea, anxietatea, frustrarea, furia.

– plange fara teama… si asta o face si mai puternica.

– cauta fericirea in sufletul ei si abia apoi alege sa o accepte si de la un barbat.

– este foarte fericita si singura.

– este reala. Reala cu viata ei, reala cu sentimentele ei.

– nu ii este teama sa ceara ajutor.

– accepta cand greseste si incearca sa isi rezolve problemele.

– nu ii este teama sa puna intrebari.

– isi exprima parerea chiar si atunci cand punctul ei de vedere nu este popular.

– decide sa plece din relatii in care exista suferinta.

– accepta schimbarile care apar in viata ei si invata sa tina pasul cu ele.

– vrea sa fie mai buna.

– incearca sa isi depaseasca obstacolele vietii.

Aceasta este o femeie puternica. Sa invatam si noi de la ea, sa o apreciez si sa fim ea!

Ai grija de felul in care arati

Iti amintesti?! O femeie puternica are incredere in ea insasi, fiind o aparitie inspiranta, placuta si benefica. Asta nu inseamna ca va trebui sa petreci jumatate de zi la coafor sau cosmetica, ci doar sa ai grija de tine, de tenul tau, sa te imbraci adecvat, sa fii mereu proaspata si feminina, totul cu demnitate si fara a fi vulgara. Ai grija deci de tine si foloseste cand este nevoie produse cosmetice de calitate, Origins poate fi o sugestie, si nu uita sa iti gasesti parfumul potrivit!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!