Ce te poate ajuta să-ți găsești scopul în viață?

Ce te poate ajuta să-ți găsești scopul în viață?

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 July 2022 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Scopul ca parte a vieții noastre și parte a drumului pe care trebuie să îl parcurgem în această viață. Indiferent dacă o persoană crede în asta sau nu, absolut toți oamenii din această lume are propriile sarcini specifice pe care le primește atunci când vine pe Pământ. Puterea spiritului joacă un rol important în trecerea omului prin viață, mai ales în deplasarea către obiectivele sale.

Pentru că puterea spiritului este cea care oferă puterea intenției. Iar puterea intenției oferă o mișcare concentrată încrezătoare către obiectivele și visele tale. Prezența îndoielilor constante, anxietatea cu privire la orice, temerile față de opiniile altor oameni, neîncrederea și îndoiala de sine sugerează că nu ai o imunitate la rezistența la situațiile instabile din viață.

Imunitatea se dezvoltă prin autoexplorare.

Când o persoană începe să se exploreze pe sine, ajunge la rezultatul că poate să observe – „ce este important acum în mine, și pentru ce este deja timpul să-l repar, sau chiar să-l demolez complet pentru a descărca noi programe care să îmi dea încredere, forță interioară,stabilitate si suport„.

O persoană căreia îi este frică să intre în interiorul său se mișcă prin viață ca un pisoi orb, lovind constant cu capul de pereți căutând ușile și lovind ușile care nu sunt deschise ei. Însă o persoană care intră cu îndrăzneală în interiorul ei, face un fel de pelerinaj pentru a vedea lumina de la capătul tunelului, iar în cele din urmă ajunge la putere.

Ceea ce o va aduce la puterea intenției. Apoi, nu se mai îndoiește de nimic din ceea ce face în viața sa. Ea a dezvoltat deja o imunitate puternică la îndoiala și frica de opiniile altor oameni. La un nivel profund, cunoștințele se maturizează – nu are rost să-ți fie frică de ceea ce ar trebui să se întâmple, are sens să știi ce ar putea fi și să mergi acolo cu îndrăzneală, pe baza a ceea ce se poate face la un moment dat.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!