Ce sunt ghizii spirituali si cum sa le observam prezenta in viata noastra!

Ce sunt ghizii spirituali si cum sa le observam prezenta in viata noastra!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 April 2019 in Spiritualitate

“Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.” – Paulo Coelho.

Chiar de la inceputul existentei sufletului nostru, am fost alocati acestor fiinte ce iubesc , care ne ingrijesc, ne invata si au grija de noi, la fiecare pas. Atunci cand ne nastem pe Pamant, aceste fiinte continua sa ne ajute si sa ne ghideze prin viata, asigurandu-se ca ne gasim adevaratul scop. Acestora le spunem ghizi spirituali.

Ghizii nostri spirituali raman cu noi tot timpul si ne ajuta sa ne implinim cautarile spirituale si lumesti. De-a lungul istoriei, multi oameni si-au impartasit experientele proprii sau intelegerea ghizilor lor spirituali. Cu toate ca marea majoritate nu ii putem vedea sau interactiona cu ei atat timp cat suntem incarnati pe Pamant, in mod instinctiv stim ca sunt in jurul nostru si ca vor sta cu noi de-a lungul intregii vieti, ajutandu-ne in cautarile noastre, oricare ar fi acestea.

Potrivit unor cercetatori si terapeuti LBL, precum Dr. Michael Newton, ghizii spirituali sunt suflete extrem de avansate, care si-au incheiat ciclul de incarnari si acum ne ajuta sa ajungem si noi acolo. Nivelul constiintei lor si metodele de ”scolarizare” pot varia, iar acest fapt poate avea un impact asupra nivelului influentei pe care acestia il au asupra vietii noastre.

Influenta unui ghid spiritual

Deoarece fiecare ghid spiritual ne ajuta de-a lungul intregii vieti, ei raman constienti de orice ni se intampla, in fiecare clipa. Ei ne influenteaza viata pe Pamant, in multe feluri diferite, dintre care unele vor fi prezentate mai jos.

Iata cum ghizii interactioneaza cu noi:

Prin intermediul intuitiei

Intuitia noastra este o senzatie fascinanta, una ce este atat de unica si de profunda incat poate fi destul de dificil de explicat. Atunci cand considera necesar, ei ne trimit aceste cunoasteri pe care noi le experimentam ca pe niste izbucniri de intuitie.Ei au tendinta sa apara – efectiv – de nicaieri, insa intotdeauna sunt de o importanta extrema. Majoritatea persoanelor au tendinta de a se deconecta de la abilitatile intuitive, iar acest lucru este cu adevarat trist, pentru ca intuitia este o sursa valoroasa de informatii.

Intuitia poate fi si rezultatul lectiilor pe care le-am dus la nivelul de maiestrie in incercarile anterioare. Oricand ai senzatia de a cunoaste ”in mod instinctiv” ceva, este din cauza ca ghidul tau spiritual iti trimite atat de necesara informatie sau din cauza ca ai absolvit deja aceasta lectie intr-o viata anterioara, iar sufletul tau stie ce iti serveste cel mai mult.

Prin ”senzatia din stomac”

Deseori, avem aceasta senzatie ciudata pe care se pare ca nu reusim sa o asezam. Multi oameni experimenteaza aceasta senzatie ciudata si de multe ori nu se intelege ce este cu adevarat.Aceste ”senzatii din stomac” au loc atunci cand ghizii nostri incearca sa ne comunice ceva important pentru noi, iar scopul acelei senzatii ciudate este de a ne face constienti de o anumita realitate, sau sa ne faca sa ne chestionam decizia actuala. De obicei este o idee buna sa observam asemenea senzatii.

Situatii imposibile

Cu totii putem fi de acord ca exista momente in care ne grabim si totul pur si simplu se face bucati. De exemplu, o experienta extrem de frustranta, prin care sunt sigur ca ati trecut cu totii din cand in cand, este incercarea de a ne gasi cheile atunci cand intarziem la serviciu.Ca rezultat al pierderii cheilor, se intampla ceva interesant, ceva ce altfel am fi pierdut din vedere, tocmai daca nu ne-am fi pierdut cheile mai devreme. Acestea sunt situatii speciale create de catre ghizii nostri spirituali, avand grija ca acea sitautie speciala sa aiba loc.

Coincidente

Multi dintre voi poate ca ati experimentat intalnirea unor persoane dupa multi ani, crezand ca e o coincidenta placuta. De cele mai multe ori, acestea nu sunt niste coincidente, iar acestea sunt puse la punct de catre ghizii nostri spirituali. Renumitul psihiatru Carl Jung a studiat aceste coincidente aparent imposibile si ca urmare a concluziilor extrase, s-a nascut termenul de ”sincronicitate” pentru a le explica. El a inteles ca existe forte superioare ce lucreaza pentru a face anumite evenimete sa aiba loc.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!