Ce semnifică direcția în care dormi cu capul și ce beneficii îți aduce

Ce semnifică direcția în care dormi cu capul și ce beneficii îți aduce

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2020 in Articole

Se pare că direcția în care dormi cu capul este foarte importantă. Experții ne-au arătat care este cea mai bună modalitate de a dormi și de ce.

Multe aspecte sunt importante pentru un somn sănătos și adecvat, inclusiv respectarea programului. Există cel puțin cinci motive întemeiate pentru a merge la culcare și a te trezi la program.

Ce înseamnă să dormi într-o anumită direcție

Pentru a determina în ce mod dormi cu capul, trebuie să îți imaginezi corpul ca pe un ac de busolă. Picioarele sunt baza săgeții, iar capul este direcția.

Direcția poate fi determinată folosind o busolă reală sau o hartă de pe internet. Odată ce știi care sunt coordonatele față de casa ta, poți alege cea mai bună direcție de dormit.

Ce beneficii îți aduce fiecare direcție de dormit

1. Nord

Experții în bioenergie subliniază că, dacă dormi cu capul spre nord, îți poți întări serios sistemul imunitar. Acest lucru este recomandat oricui are un corp slab. De asemenea, va fi util acelor oameni care au diverse probleme acasă și la locul de muncă.

Dormitul cu capul spre nord vă ajută să vă curățați de gânduri, frici și lucruri negative. Direcția nordică calmează și conferă unei persoane răbdare.

2. Est

Cu capul spre est trebuie să doarmă cei care și-au pierdut direcția în viață și nu știu în ce direcție să meargă. Aceasta este o direcție spirituală, prin urmare, o persoană care doarme cu capul spre est câștigă încredere în sine și este încărcată cu gânduri pozitive.

Această direcție a somnului provoacă dorința de a te dezvolta pe plan personal, de a căuta sensul vieții. Face o persoană mai ambițioasă și mai înțeleaptă. Înainte de a merge la culcare, îndreptați-vă spre est dacă vă doriți un viitor prosper.

3. Sud

În această direcție este bine să dormi dacă ești o persoană creativă. Favorizează apariția de noi idei, de motivație și de entuziasm într-o persoană. Este foarte bine să dormiți cu capul spre sud dacă vă ocupați cu domeniul creativ sau vreți să dezvoltați noi concepte.

De asemenea, în sud trebuie să doarmă cei care sunt în căutarea unui partener, în acest fel vă veți găsi mai repede sufletul pereche. Pentru cei care sunt deja într-o relație, poți alege să dormi în est.

4. Vest

Aceasta este o direcție pur financiară. Dacă o persoană are probleme pe partea financiară, nu își găsește un loc de muncă sau vrea să scape de datoriile cât mai curând posibil, ar trebui să doarmă cu capul spre vest. De asemenea, această direcție ajută la atingerea obiectivelor, conferă unei persoane încredere în sine și în forțele proprii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!