“Ce semeni, aia culegi” – un mare adevăr, guvernat de legea cauzalității și a consecințelor, legea Karmei.

“Ce semeni, aia culegi” – un mare adevăr, guvernat de legea cauzalității și a consecințelor, legea Karmei.

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 July 2023 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturiSpiritualitateViata

Înțelepciunea populară nu dă greș niciodată, chiar dacă nu suntem de acord cu ea. Chiar și atunci când viața noastră pare nedreaptă! În Orient, acest lucru se numește Legea Karmei. Este imparțială și echitabilă.

Karma este un mecanism simplu prin care funcționează conștiința noastră, trebuie doar să înțelegem că toate evenimentele din viața noastră stau pe seama a ceea ce am făcut în trecut. Toate acțiunile noastre au legături cauzale și conduc la anumite consecințe.

Scopul acestei legi nu este să ne pedepsească pentru “faptele rele”, ci să ne ajute să conștientizăm legile Universului și să le urmăm.

Uneori, acest fenomen este numit și efectul bumerang – când emoțiile noastre, gândurile și acțiunile pe care le-am îndreptat spre cineva, vin înapoi spre noi.

Caracteristica acestei legi constă în faptul că, consecințele pot să nu apară imediat, uneori nici măcar în această viață. Chiar dacă sunteți împotriva teoriei reîncarnării, puteți considera că Legea Karmei se acumulează și acționează doar în această viață.

Să privim Legea Karmei din perspectiva fizicii cuantice, mai exact a mecanicii și să ne referim la a treia lege a lui Newton, care afirmă:

Fiecare acțiune are o reacție de aceeași intensitate și în sens opus.

Astfel, totul devine echitabil. Noi influențăm un obiect și, mai devreme sau mai târziu, primim ,,reacția”.

De multe ori nu realizăm gradul de influență pe care îl avem asupra lumii noastre înconjurătoare. Rezultatele acțiunilor noastre pot avea consecințe imprevizibile, chiar și într-un loc complet diferit.
De exemplu, efectul fluturelui binecunoscut, când bătaia aripilor unui fluture într-o parte a planetei provoacă un tsunami în altă parte.

Pentru înțelegerea acestei legi stă, în primul rând, abordarea noastră conștientă și responsabilă față de fiecare cuvânt, gând, fiecare decizie și acțiune care vin din noi. În felul acesta creăm lumea în care trăim.

Prima lege a Universului, cunoscută și sub numele de legea atracției, a fost formulată de filosoful grec antic Platon. Legea afirmă că “Asemănătorul atrage asupra sa asemănătorul”. Cu alte cuvinte, dacă vă gândiți constant la ceva, acel lucru poate să se întâmple într-un final, iar dacă gândurile voastre sunt pozitive, lucruri bune vi se vor întâmpla.

Astfel, o persoană plină de iubire atrage iubirea altor oameni spre ea și invers.

“Cauza este în noi” – persoanele, evenimentele, lucrurile din viața noastră nu sunt deloc întâmplătoare. Noi înșine ne înconjurăm cu ele, fie că o facem în mod intenționat sau nu. Așa funcționează energia – vibrațiile gândurilor și emoțiilor noastre atrag evenimente în concordanță cu acele vibrații.

Prin urmare, nu trebuie niciodată să uităm că, dacă suntem plini de iubire, atragem iubirea altor oameni spre noi. O persoană fericită trăiește mult mai mult și se îmbolnăvește mai rar. Folosește puterea subconștientului pentru a-ți schimba viața.

,,Niciodată să nu te culci fără a cere ceva subconștientului tău.” ~ Thomas Edison

Subconștientul îi place să lucreze în timp ce corpul se ocupă cu alte activități simple. Acest lucru poate fi ușor demonstrat întrebându-te câte idei bune îți vin în minte când conduci mașina sau te speli pe cap. Atunci când ești relaxat sau ușor distras, mintea ta subconștientă este de obicei în cel mai bun stadiu.

Utilizarea dorințelor subconștiente poate:

  • Crește motivația personală.
  • Te poate face să te simți mai fericit.
  • Crește conștientizarea emoțională.

Veți observa îmbunătățiri în mai puțin de o lună.

Trei pași pentru a trimite o cerere către subconștientul tău în doar cinci minute.

Primul pas: Înainte de a închide lumina, închide-ți ochii și gândește-te la dorința ta timp de un minut. Poate fi orice. Începe cu ceva mic.

Al doilea pas: Imaginează-ți timp de două minute că ai primit deja ceea ce dorești. Trebuie să-ți imaginezi clar într-o anumită situație.

Al treilea pas: Timp de alte două minute, imaginează-ți cum te vei simți și cum vei experimenta îndeplinirea dorinței tale. Indiferent ce vrei să realizezi, imaginează-ți că ai obținut deja acel lucru și că simți acea emoție în interiorul tău. Scufundă-te complet în acea emoție, apoi culcă-te și lasă restul să fie preluat de subconștientul tău.

Ai încredere în resursele tale și permite subconștientului tău să facă toată treaba. Realizează-ți dorințele prin acțiune.

Pas cu pas, cu pași mici, nu trebuie să te arunci imediat și să te ocupi de totul. În fiecare zi, fă ceea ce te va ajuta să-ți îndeplinești visul, toți au început de undeva. Chiar dacă este doar o singură acțiune, dar repetând-o din nou și din nou, va deveni un obicei și, în cele din urmă, va aduce rezultate.

Vă doresc fericire, pace și iubire!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!