Ce floare reprezintă puterea spiritului tău? Alege cu sufletul și vezi ce spune despre tine!

Ce floare reprezintă puterea spiritului tău? Alege cu sufletul și vezi ce spune despre tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2020 in Teste de Personalitate

Florile sunt chiar mai conectate la sufletele noastre decât la mințile noastre!

Ai ales? Iată ce spune aceasta despre spiritul tău.

1. Crinul.

Sufletul tău este plin de pasiune, iar spiritul tău este spiritul unui crin cu față de tigru! Aveți un caracter foarte decisiv, dar dificultățile vieții nu vă sunt străine.

Aveți ferocitatea unui tigru, care vă permite să mergeți înainte indiferent de cât de greu vă este.  Aura ta puternică atrage întotdeauna oamenii în jurul tău. Îi inspiri pe ceilalți cu energia și creativitatea ta. Nu ar fi la fel de distractiv fără tine.

Crinul simbolizează, de asemenea, puritatea și frumusețea rafinată. Ești optimistă, curioasă și aventuroasă – care este o combinație perfectă.

2. Floarea soarelui.

Ești energică și veselă, iar spiritul tău este spiritul unei flori care caută mereu soarele! Știi cum să te concentrezi, ai idei interesante și soluții la probleme îți vin tot timpul în minte.

Personalitatea ta magnetică și energia ta sunt de neoprit și  nu există nicio situație sau problemă pe care să nu o poți analiza din partea pozitivă. La un moment dat în viața ta, pur și simplu ai decis să „fii fericită” și de atunci lumea a devenit mult mai bună!

3. Trandafir roșu.

Ai inima precum trandafirul, însă poate prea bună pentru lumea asta. La început oamenii pot crede că îi înțepi, dar după ce te vor cunoaște cu adevărat, vor dori să rămână pe petalele inimii tale.

Ești inteligentă și romantică, iar spiritul tău este ca un trandafir roșu. Trandafirul roșu înseamnă foarte mult pentru tine. Straturile esenței tale sunt nenumărate, dar grațioase, la fel ca petalele de trandafir.

Natura ta senzuală, alături de o dorință puternică de cunoaștere, te conduce prin viață. Și nimic nu aprinde un foc în sufletul tău ca o carte bună.

4. Hortensia albastră.

Sunteți o persoană de încredere și orientată spre familie. Spiritul tău este spiritul hortensiei albastre. Știi să ajuți și să iubești.

Mulți oameni dragi au încredere în tine, atrag energie de la tine și o dai cu bucurie. Cu toate acestea, trebuie să fii atent să nu-i lași pe ceilalți să profite de bunătatea ta. Încearcă să găsești forța caracterului în tine.

5. Lotus violet.

Ești grijulie și calmă din fire, iar spiritul tău este cel al unui lotus violet. Ești o persoană care nu-ți arată sentimentele ușor dar a cărei înțelepciune este nelimitată.

Alți oameni tind să creadă că liniștea și calmul tău sunt mai mult legate de timiditate și chiar indiferență, dar nu este deloc așa! Pentru dvs., „echilibrul” și „spiritualitatea” se realizează numai prin realizarea calmului și a liniștii.

6. Flori de câmp.

Te simți cu adevărat ca acasă în natură și spiritul tău este asociat cu florile de câmp.

Ești o persoană profund creativă și flexibilă. Starea ta de spirit se va schimba în funcție de mediul înconjurător. Creativitatea și arta nu sunt doar un hobby pentru tine, ci o parte a vieții: nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a realiza ceva.

Vă deschideți complet atunci când ascultați muzică, vă plimbați în parc sau vă așezați gândurile pe hârtie.

Ți-ai găsit floarea? Sunteți de acord cu descrierea?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!