Ce este important în viața pământească și ce va conta în viața de apoi

Ce este important în viața pământească și ce va conta în viața de apoi

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 July 2022 in Spiritualitate

Dacă întrebi pe cineva ce este karma, atunci cu siguranță îți va răspunde ceva de genul: „Karma este o pedeapsă pentru lucrurile rele făcute în trecut”. Sau: „Ceea ce le faci altora se va întoarce”. Este văzută ca un fel de cauză și efect; sistemul universal de justiție împotriva infracțiunilor.

Unii oameni consideră karma ca pe o răzbunare: „Cineva mi-a făcut rău și își va primi pedeapsa”. Dar nu este așa. Acest lucru este parțial adevărat, dar karma nu este doar despre pedeapsă. Deseori ne gândim la karma așa: dacă mi s-a întâmplat ceva rău, probabil că o merit. „Probabil, am jignit pe cineva într-o viață trecută, iar acum sufăr!”

Însă acest lucru este doar parțial adevărat. La urma urmei, ni se întâmplă lucruri rele nu numai pentru că am intersectat calea cuiva într-o viață trecută sau în aceasta. Se pot întâmpla lucruri rele pentru că ne-a fost trimis un astfel de test sau pur și simplu pentru că este un accident.

Da. Chiar și în lumea noastră aparent predeterminată există un loc pentru accidente. Iar karma este cea care decide totul. Când ajungem la Acea Lumină și dacă ajungem. Dacă viața noastră a fost condițional bună, atunci karma noastră este de asemenea pozitivă și va deveni trecerea noastră la lumină.

Deci, ce este important de făcut înainte de a muri pentru a acumula puncte pozitive de karma?

E simplu. Trebuie să lupți pentru lumină și bunătate. Dar nu vă faceți griji dacă ați făcut o greșeală odată – nu putem fi niciodată perfecți. Tot ce poate fi mai bun în noi este să ne străduim pentru această perfecțiune…

Ce se va întâmpla în Lumea Cealaltă

Și după ce vei arăta această trecere, comportamentul tău în Lumea Cealaltă va fi important.

Desigur, există oameni cu suflete impecabil de strălucitoare, care sunt în general stabiliți într-o lume separată – noi numim astfel de oameni sfinți. Dar există și un mod de viață în Lumea Cealaltă, care este împărtășit de miliarde de suflete…

Vei fi reunit cu oamenii pe care îi iubești

Adesea, cei dragi decedați ne conduc pe cealaltă parte imediat după moarte. Uneori este o singură persoană, iar alteori vine însoțită de un ghid. Dar te vei reuni cu toți cei dragi, chiar și din alte întrupări. Poate că nu-ți amintești de ele, dar toate amintirile vor reveni de îndată ce te vei afla pe partea cealaltă.

Îți vei aminti cine ești cu adevărat

Unul dintre cele mai mari lucruri care se întâmplă când trecem pe cealaltă parte este dispariția vălului care deschide totul. Nu mai suntem personajele pe care le-am jucat în această viață. Revenim la rolul actorului care a jucat acest rol. Îți vei aminti cine ești, cine ai fost, de ce te-ai încarnat, cine sunt cei dragi, cum funcționează acest întreg sistem în general.

Vei primi o slujbă

Muncă? În niciun caz în cealaltă lume! Pe de altă parte, există multe „locuri vacante” de ocupat și poți ajuta. Acest lucru nu este în niciun caz necesar. Nimeni nu te va obliga să faci nimic, dar unele suflete decid totuși să încerce un rol și să fie de folos.

Poți deveni un ghid spiritual pentru cei care urmează să se încarneze pe Pământ. Poți deveni un fel de bibliotecar de arhive. Poți să acționezi ca ghid pentru noii sosiți, să fii un consultant pentru sufletele aflate în dificultate, să fii un Adunător de suflete care ridică spirite pierdute din Astral… În general, va fi un loc pentru toată lumea.

Veți trece pe lângă cei dragi vii… uneori

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!