Ce este bioenergia și biocorecția

Ce este bioenergia și biocorecția

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2021 in Spiritualitate

Mulți au auzit expresiile bioenergie și biocorecție. Într-adevăr, odată cu apariția diferitelor programe ezoterice, acestea au devenit cuvinte familiare. Cu toate acestea, doar câțiva înțeleg semnificația acestor expresii. Iar semnificația lor ascunde șansa de a rezolva multe probleme de viață.

Conceptul de bioenergie

Potrivit bioenergeticii, există o legătură clară între corpul și sufletul unei persoane. Starea proastă de spirit poate afecta bunăstarea, provocând o afecțiune fizică. Si invers. Acest lucru se datorează muncii canalelor energetice care transportă informații din suflet în corp. De fapt, bioenergia este angajată în studiul acestor procese.

Există două definiții ale bioenergiei:

  • Ca știință care studiază procesele de energie din țesuturi.
  • La fel ca energia pe care o persoană o are la dispoziție.

Mesajele energetice ale tuturor organelor fuzionează într-un singur sistem. Ele formează un biocâmp – o aură care se extinde dincolo de corpul uman. La o persoană sănătoasă normală, are formă de ou. Cu toate acestea, în caz de boli, biocâmpul își pierde forma inițială. Reacționează instantaneu la problemele în activitatea organelor interne.

Aceste deformări pot fi detectate prin clarviziune sau biolocație. Cu ajutorul acestor deformări este posibil să se tragă o concluzie despre starea de sănătate, să se identifice patologiile emergente. Dezvoltarea tehnologiei moderne face posibilă numărarea câmpului fără prezența unui clarvăzător. Un dispozitiv special poate efectua diagnostice complete.

Important. Culoarea câmpului poate informa despre starea de sănătate, starea de spirit a unei persoane.

Ce este biocorecția?

Biocorecția este vindecarea care poate fi îndreptată către sine sau către ceilalți. Doar persoanele foarte sensibile care pot vedea biocâmpul sunt capabile de acest tip de tratament. Adesea sunt capabili să simtă această structură invizibilă cu mâinile lor. Când sunt atinși, ei simt o senzație de furnicături, căldură sau frig.

După ce a identificat problema, vindecătorul are o conexiune. De obicei, acesta constă în pomparea propriei energii. Vindecătorul transferă o sarcină pozitivă în câmpul pacientului, ceea ce restabilește integritatea structurii invizibile. Drept urmare, psihicul vindecătorului va experimenta oboseală severă, iar pacientul, dimpotrivă, va avea un val de forță.

Există o altă metodă de influență. În acest caz, bioenergeticul influențează direct organul cu probleme. De exemplu, un pacient are un prolaps de rinichi. Pentru a restabili sănătatea, psihicul efectuează o operație „astrală”. Acesta constă în creșterea și fixarea biocâmpului rinichiului uman. Acest lucru determină o recuperare lentă a localizării nemorale a organului. Mai mult, procesul are loc în mod autonom, nu sunt necesare influențe suplimentare.

Important. Pe lângă bolile fizice, biocorecția poate ajuta și la vindecarea celor psihologice. Deci, un clarvăzător poate elimina consecințele stresului sever, poate elimina depresia, ușura manifestarea anomaliilor mentale.

Deci, bioenergia studiază corpul uman. Vindecătorii știu cum să-l influențeze, provocând o îmbunătățire a activității organelor interne. Intervenția în tratarea pacientului se numește biocorecție.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!