Cateva metode care te va ajuta sa scapi de energiile negative din casa si cum sa le atragi pe cele pozitive

Cateva metode care te va ajuta sa scapi de energiile negative din casa si cum sa le atragi pe cele pozitive

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 January 2020 in Sfaturi si Trucuri

Este important sa atragem energii pozitive in viata si casa ta. Insa, inainte de a incepe sa iti umpli locuinta cu energie pozitiva, trebuie sa elimini orice acumulare de energie negativa.

Am pregatit o lista cu sase tehnici simple dovedite pe care le poti pune in practica pentru a elimina energia negativa din orice spatiu:

1. Sare pe covoare

Din cele sase trucuri pe care urmeaza sa le inveti, acesta este cel mai simplu. De fapt, este extrem de simplu. Trebuie doar sa presezi sare de masa uscata pe covor, sa astepti o ora si apoi sa aspiri sarea.

Foloseste aproximativ 3-6 linguri de sare pentru o camera de dimensiuni medii. Cristalele din sare au o abilitate naturala de a elimina energia negativa. Folosirea sarii este ca si cum ai folosi o radiera pe o foaie pe care ai scris cu creionul. Informatiile sunt sterse.

2. Scapa de obiectele pe care nu le mai folosesti

Ai nevoie de o casa aerisita si cat mai spatioasa. De aceea este important sa scapi de revistele vechi, de hainele pe care nu le mai porti sau de obiecte pe care le muti dintr-o camera in alta deoarece nu le gasesti locul. Aceste lucruri pot prinde o multime de energie negativa in casa ta. De asemenea, incearca sa ai o casa cat mai ordonata: pastreaza masa de cafea intotdeauna curata, pune rufele de spalat intr-un cos dedicat, spala vasele murdare din chiuveta.

3. Difuzoare puternice

Acesta este motivul puternic pentru care chinezii iubesc focurile de artificii. Difuzoarele zgomotoase distrug energia negativa, dispersand-o. Mama natura face acelasi lucru cu furtunile folosindu-se de zgomotul tunetelor.

4. Asculta muzica spirituala

Calugarii budisti folosesc tigai pentru a disipa energia nefavorabila. Ce poti face tu? Poti asculta direct la boxe melodii relaxante, spirituale.

5. Cumpara plante

Si cand zic plante, ma refer la plante vii. Acestea ajuta la eliminarea energiei negative din casa ta. De asemenea, ele adauga culoare, viata, oxigen si energie pozitiva in locuinta ta. Insa nu uita sa le uzi si sa le cureti din cand in cand.

Cum să atragi energia pozitivă în casa ta (Binecuvântarea locuinţei)

Binecuvântarea locuinţei este o tradiţie străveche care atrage energiile pozitive în casa ta. Locuinţa reprezintă o extensie a corpului şi a spiritului tău. Ceea ce îi oferi casei tale, îţi oferi, de fapt, ţie însuţi. Aşa cum poate ai observat, spaţiul în care locuieşti îţi reflectă şi afectează viaţa interioară. Dacă îţi binecuvântezi casa şi o îngrijeşti cu dragoste, ea va deveni un suport condescendent al viselor tale. În timpul unei astfel de binecuvântări poţi “umple” spaţiul cu dragoste, armonie, sănătate, fericire şi prosperitate.

Este destul de important ca binecuvântarea locuinţei să se realizeze după o curăţare fizică a camerelor cât şi o purificare a atmosferei din interiorul lor. Întotdeauna este necesar ca mediul să fie purificat înainte de a-i insufla energia pozitivă. Binecuvântarea casei este o metodă ce se poate efectua la fel de bine prin intermediul rugăciunilor şi a gândurilor pozitive.

Poţi face o astfel de curăţare energetică înainte de a te muta într-o casă nouă sau când vrei să dai spaţiului în care locuieşti deja o nouă direcţie, cea a pozitivismului. De exemplu, poţi face o binecuvântare în momentul în care viitoarea soţie se mută cu tine sau când apare un copil în viaţa ta. De asemenea, ea se poate realiza şi după o eliminare a lucrurilor nefolositoare pentru a lăsa loc unei noi energii mai proaspete să intre în casa ta.

Binecuvântarea locuinţei o poţi realiza chiar tu sau împreună cu familia şi prietenii. Cu cât invoci mai mult energiile pozitive, cu atât mai bine. Dacă îţi inviţi prietenii cu viziuni similare celor ale tale, să participe , le poţi cere să aducă cu ei o rugăciune mai specială, o poezie sau un ritual anume. Mai jos sunt cinci paşi de parcurs din “Feng Shui în viaţa ta” pentru a crea o binecuvântare armonioasă a spaţiului în care trăieşti.

Pune pe fundal muzică sacră şi cere celorlalţi să se aşeze în cerc.

Mulţumeşte şi urează-le bun venit prietenilor şi familiei pentru că i-au parte la această ocazie specială.

Aprinde o lumânare roz (rozul atrage energia dragostei şi a bunătăţii) şi înmâneaz-o fiecărei persoane pentru a spune o binecuvântare.

Poţi merge în fiecare zonă a casei, invocând intenţii specifice fiecărei camere pentru a le consacra unui scop mai special.

Când se termină binecuvântarea, aşează lumânarea roz în centrul casei pentru a arde cel puţin o oră. Deschide toate ferestrele şi uşile din zona de Est pentru a invita energia dătătoare de viaţă a Soarelui în casa ta.

Există o multitudine de alte rugăciuni specifice unei binecuvântări a locuinţei, aşa că ai libertatea de a o alege pe cea potrivită ţie şi familiei tale. Mai jos este o rugăciune pe care eu o folosesc şi o recomand. Nu ezita să o modifici pentru a o transforma în propria ta rugăciune.

“Spiritului Divin (sau Energiei Universale, Celui Suprem etc), prin aprinderea acestei lumânări chemăm iubirea, armonia, pacea şi prosperitatea în casa noastră. Fie ca noi să fim binecuvântaţi cu sănătate, fericire, succes şi belşug. Fie ca această casă să fie o locuinţă sacră pentru noi şi copiii noştri. Fie ca cei care ne vizitează să simtă pace şi iubire. Declarăm că acest spaţiu este acum protejat de orice daune, boală sau nenorocire. Mulţumim că ai adus lumina sfântă, iubirea şi energia în inimile, casele şi eforturile noastre. Cu o extraordinară recunoştinţă, îţi mulţumim. Cu credinţă deplină, aşa să fie şi aşa este!”

Vă doresc multă fericire, sănătate, dragoste şi prosperitate!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!