Cateva lucruri de care sunt atrasi barbatii la o femeie in afara de aspectul fizic

Cateva lucruri de care sunt atrasi barbatii la o femeie in afara de aspectul fizic

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2019 in LifeStyle

De obicei, relațiile încet atunci când există o atracție din partea ambilor parteneri, însă în relațiile de lungă durată trebuie să existe compatibilitate din mai multe puncte de vedere pentru ca relația să reziste.

Poate că te-ai întrebat ce caută bărbații la o femeie, în afară de aspectul fizic. Ei bine, mai jos vei găsi o serie de trăsături pe care bărbații le caută la femeia cu care își vor petrece restul vieții și care sunt mult mai importante pentru ei decât frumusețea.

1. Simțul pentru aventură. – Bărbații adoră femeile care își trăiesc viața la maximum. sunt foarte atrași de femeile cărora le place adrenalina și care sunt dispuse să încerce lucruri noi.

2. Compromisurile. – Este normal să apară neînțelegeri într-o relație. totuși, bărbații iubesc femeile care sunt dispuse să facă compromisuri și care fac tot posibilul să rezolve problema în cauză. Le urăsc în schimb pe cele care vor să aibă mereu dreptate.

3. Încrederea. – Pentru un bărbat nu este nimic mai sexy la o femeie decât încrederea acesteia în ea. O femeie poate să fie extrem de frumoasă, dar dacă nu știe cum să aprecieze un compliment sau dacă are nevoie de apreciere constantă, bărbatul de lângă ea va fugi imediat.

4. Un nivel de încredere. – Într-o relație de durată trebuie să existe o nivel ridicat de încredere. Dacă ești genul care trebuie să-și controleze parteneru non-stop și să știe tot ce face la fiecare pas, nu ai nici o șansă pentru că bărbații urăsc astfel de femei.

5. Simțul umorului. – Poate că bărbații sunt atrași de femeile frumoase, însă le iubesc pe cele cu simțul umorului. Doar așa îi vei câștiga inima bărbatului visurilor tale pentru că într-o relație nu trebuie să fie totul serios, trebuie să existe momente fericite în care râzi cu partenerul tău.

6. Înțelegerea. – Una dintre cele mai bune metode de a avea o relație sănătoasă, este aceea de a-ți înțelege partenerul. De aceea, nu le place bărbaților ca o femeie să îi critice mereu sau să încerce să-i schimbe după placul lor.

7. Femeile care nu fac dramă din orice. – Femeile au tendința să se consume din orice nimic și acest lucru îi enervează pe bărbați. Bărbații nu suportă astfel de comportament pentru că le complică viața și nu suportă în general când cineva se plânge din nimic.

8. Bunătatea. – Nu contează cât de bine arăți, dacă ai o personalitate urâtă, orice bărbat va fugi de tine. Bărbații vor ca femeia de lângă ei să fie bună la suflet și grijulie, astfel o vor prezenta familiei și prietenilor.

9. Creativitatea. – Creativitatea la o femeie este foarte importantă pentru un bărbat. Fie că este vorba de o surpriză pe care i-o face, fie că este vorba de relațiile intime, bărbații nu se vor plictisi niciodată lângă o femeie creativă și cu imaginație bogată.

10. Femeile care iau decizii. – Nu este nimic mai frustrant decât o iubită care nu poate să ia singură decizii. Nu contează ce decizii trebuie să ia, dar dacă are nevoie la orice pas de sfatul celorlalți, bărbații nu vor sta prea mult în preajma ei.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!