Cateva adevaruri spirituale pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea!

Cateva adevaruri spirituale pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 June 2019 in Spiritualitate

Cum ar fi lumea noastra daca aceste 9 adevaruri spirituale ar fi predate la scoala, in mass-media si in cartile noastre de istorie? Cum putem schimba sistemul si cum putem introduce astfel de subiecte pentru generatiile viitoare? Cum ar fi lumea daca ar fi recunoscute cu succes aceste adevaruri spirituale?

1. Ascensiunea nu se implica, ea merge oriunde. Este o stare de a fi, un accent de constientizare si o constiinta intr-o frecventa vibrationala foarte inalta. Este ceea ce am fost creati de a “merge mai departe si sa experimentam” si sa revenim cu experientele inapoi la sursa intr-o bucla infinita de co-creatie si maiestrie. Principala recompensa a reancarnarii in adancurile “iadului” este ca la un anumit moment te vei ridica ca pasarea Phoenix din cenusa in fericire si in lumina iubirii. Acest lucru se realizeaza prin iubirea de sine.

2. Iubirea este in tot ceea ce exista. Gasirea si reconectarea la iubire din nou este cel mai important pe care noi oamenii trebuie sa il facem. Sursa este iubirea neconditionata, noi suntem scanteia sursei ceea ce inseamna ca noi suntem iubire. Prin urmare, suntem ceea ce cautam. Iubirea neconditionata este cheia intoarcerii la sursa.

3. Noi nu suntem singuri. Nu am putea exista aici fara ajutor de la ghidurile noastre spirituale si ingeri sau fiinte vibrationale inalte care au facut acorduri cu noi pentru a ne ajuta sa ne atingem telul si ascensiunea. Ele exista intr-un alt nivel vibrational sau o dimensiune mai mare decat a noastra, prin urmare cei mai multi dintre noi nu le pot vedea. Ele sunt mereu cu noi si asteapta cu rabdare ca noi sa le cerem ajutorul, deoarece traim pe o planeta in care avem liberul arbitru. Ei respecta legile de interferenta din cauza vointei noastre libere, dar daca le cerem cu putere si interes, ei o sa ne raspunda prin diferite moduri creative. Cele mai multe indrumari vin din interior, printr-un proces de telepatie.

4. Timpul este o iluzie. Am fost in trecut si am fost deja in viitor. Majoritatea particulelor noastre de energie (sufletele noastre), exista intr-un loc unde “nu exista timp”. Timpul este creat pentru a experimenta si este o parte a experimentului controlat. Meditatia este cheia pentru a te intoarce in locul unde “nu exista timp” in cazul in care toate raspunsurile mint.

5. Cei mai multi dintre noi s-au reincarnat aici de mai multe ori, in scopul de a se pregati pentru viata actuala. Exista suflete care sunt aici pentru a fi indicatorii de cale si liderii. Exista suflete care au vrut sa fie aici pentru a asista la cresterea vibrationala a rasei umane si a planetei , care va afecta sistemul nostru solar, universul, cosmosul si mult mai departe. Unii spun ca ciclul de reancarnare s-a terminat si in aceasta viata avem oprtunitatea de a ne elibera de roata karmei sau necesitatea de a echilibra actiunile noastre.

6. Noi suntem fiinte spirituale, intr-o calatorie. Inainte de a intra intr-un corp fizic, ne-am planificat momentul in care sa ne trezim si sa stim cine suntem. Pantecele mamei noastre a fost ca un tunel de uitare si am stiut ca va fi o provocare grea sa ne aducem aminte. Cel mai mare risc pe care ni l-am asumat a fost ca niciodata sa nu ne mai aducem aminte. Noi nu am fost niciodata deconectati de la sursa noastra de lumina, cu toate acestea conexiunea a fost stransa si subtiata foarte mult pentru a ajunge in aceasta parte a densitatii universului. Provocarea noastra este de a consolida aceasta conexiune si de a creste pilonul nostru de lumina in amintirea si recunoasterea a ceea ce suntem cu adevarat.

7. Sufletele noastre nu mor – doar isi schimba obiectivul. Ca o scanteie de lumina de la Sursa, noi suntem infint conectati la fluxul de experienta. Atunci cand este timpul sa deconectam cablul vietii din corpul fizic, scanteia noastra se ridica in afara corpului nostru fizic. Luam experienta vietii cu noi, dar obiectivul nostru este schimbat la un nivel usor diferit de vibratii. Fiecare viata construieste experienta si intelepciune.

8. Totul este energie ce vibreaza la o anumita frecventa. Toate lucrurile vii de pe pamant au constiinta, chiar si pietrele si copacii. Fiecare-lucru si fiecare sunt conectati la “arborele vietii” sau la o infinita sursa de energie. Ne putem conecta la constiinta copacilor si putem purta conversatii cu ei prin acordul la frecventa lor vibrationala. Corpurile noastre sunt 90% apa si pot fi programate la o anumita frecventa de vibratie, prin ganduri, sunet, culoare si iubire. Atunci cand vom intelege vibratia, vom putea intelege tratamentele alternative si holistice care pot vindeca orice boala sau indispozitie in organism prin schimbarea vibratiei apei.

9. Gandurile noastre creeaza realitatea noastra. Toate gandurile sunt energie care se manifesta in ceea ce vedem ca realitate. Intotdeauna sa fiti constienti de gandurile voastre, este unul din primii pasi in co-creatie responsabila de realitatea voastra. Este un concept simplu dar necesita multa munca si constientizare. In cazul in care fiecare persoana si-ar schimba gandurile lor in pace si libertate nu ar mai fi razboi sau tiranie. Daca te concentrezi pe ganduri negative se va creea o frecventa de vibratie mica, iar daca te concentrezi pe ganduri pozitive poti creste frecventa vibratiei. Realitatea noastra este o manifestare a ceea ce creem prin modelele noastre de gandire.

Sursa: secretele.com

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!