Cate un gand bun pentru fiecare zi din saptamana! Trezeste-te cu acest gand in minte si ziua ta va fi mai buna!

Cate un gand bun pentru fiecare zi din saptamana! Trezeste-te cu acest gand in minte si ziua ta va fi mai buna!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 April 2019 in De Suflet

“Nu îți poți trăi viața pentru alții. Trebuie să faci ceea ce e bine pentru tine, chiar dacă astfel îi rănești pe cei pe care îi iubești.” – Nicholas Sparks

Pentru fiecare zi din saptamana ti-am pregatit cate un gand bun pe care le poti scoate la imprimanta si pune prin casa, sa iti faca ziua mai buna:

Ziua I

“Nu veti fi niciodata fericiti, daca asteptati mereu pe cineva sa se gandeasca la voi, sa va inteleaga, sa va ajute, sa va iubeasca, fiindca toate lumea are grijile si problemele ei. Cineva va fi poate aproape de voi un moment, dar in clipa urmatoare va fi ocupat in alta parte si va trebui sa va descurcati singuri. De aceea va sfatuiesc: nu va bazati atat de mult pe altii, deoarece atentia, prietenia, iubirea lor sunt prea nesigure.

Intr-un moment va simtiti intelesi, sustinuti, dar ce se va intampla in momentul urmator? Nu trebuie sa asteptati nimic de la altii, si mai ales iubirea lor. Ea poate veni, desigur, poate veni chiar fara incetare; daca vine, sa fie binevenita, si veti multumi Cerului, dar nu trebuie sa o asteptati. Vreti sa fiti fericiti? Nu cereti sa fiti iubiti, ci iubiti voi, zi si noapte, si veti fi mereu fericiti. Poate ca intr-o buna zi veti intalni o iubire formidabila… Da, de ce nu? Aceasta poate veni, dar sa nu o asteptati.” (Omraam Mikhaël Aivanhov)

Ziua II

“Noi suntem ca un cantec, nu credeti? Un cantec nu se poate canta niciodata de la sfarsit spre inceput. Trebuie sa-l canti totdeauna indreptandu-te spre sfarsit. Pe parcurs, in timp ce canti inca si muzica te imbata, iti dai seama ca sfarsitul se apropie totusi, oricat l-ai amana.

Incerci sa lungesti putin notele, dar asta nu da cantecul inapoi, nu reinvie ceea ce a murit din muzica intre timp. Amani doar sfirsitul. Te incapatanezi sa nu recunosti o evidenta. Ca orice cantec are un sfarsit. Oricat ar fi de frumoasa o melodie, vine o clipa cand ea e acoperita de tacere. Cand tacerea e mai puternica decat muzica.” (Octavian Paler)

Ziua III

“Pe masura ce am inceput sa ma iubesc m-am eliberat de tot ce nu era benefic pentru sanatatea mea – mancare, oameni, lucruri, situatii, si de tot ceea ce ma tragea in jos sau departe de mine insumi. La inceput am numit aceasta atitudine ‘egoism sanatos’.Astazi stiu ca se numeste ”iubire de sine ” (Charlie Chaplin)

Ziua IV

“Cea mai buna zi din viata ta este aceea in care decizi ca viata ta iti apartine tie! Fara scuze si pretexte… Fara cineva pe care sa te poti sprijini, baza sau pe care sa-l poti acuza. Darul este al tau – este o uimitoare calatorie – si numai tu esti responsabil pentru ceea ce traiesti. Aceasta este ziua in care viata ta incepe cu adevarat!” (Bob Moawad)

Ziua V

„Oamenii sunt deseori nerezonabili, ilogici si egocentrici; Cu toate acestea, Iarta-i. Daca esti amabil, Oamenii pot sa te acuze ca ai motive egoiste sau ca urmaresti ceva; Cu toate acestea, Fii amabil. Daca ai succes, vei dobandi cativa prieteni falsi si cativa dusmani adevarati; Fii de succes oricum. Daca esti onest si sincer, oamenii pot sa te insele; Cu toate acestea, Fii onest si sincer.

Ceea ce construiesti de-a lungul mai multor ani; cineva poate sa distruga peste noapte; Cu toate acestea, Construieste. Daca gasesti serenitatea si fericirea, ei pot fi gelosi; Fii fericit oricum. Da lumii ceea ce ai mai bun, si poate sa nu fie de ajuns niciodata; Cu toate acestea, Da lumii ceea ce ai mai bun. Vezi tu, analiza finala este intre tine si Dumnezeu; Nu a fost oricum niciodata intre tine si ei.” (Maica Tereza)

Ziua VI

Orice doresti pentru tine, ofera-i altuia. Daca alegi sa fii fericit, ofera fericire altuia. Daca alegi sa fii prosper, ajuta-l pe altul sa prospere. Daca alegi mai multa dragoste in viata ta, ajuta-l pe altul sa aiba mai multa dragoste in a sa. (Neale Donald Walsh)

Ziua VII

Nu exista “ar trebui” si “nu ar trebui” in lumea lui Dumnezeu. Fa ce vrei. Fa ceea ce te reflecta, ceea ce te reprezinta ca o versiune mai grandioasa a Sinelui tau. Daca vrei sa te simti prost, simte-te prost. Dar nu judeca si nu condamna, pentru ca tu nu stii de ce se intampla un lucru si nici ce scop are el. Indiferent de ce gandesti, indiferent de ce spui, dupa cuvintele ce se pun in miscare, se pornesc, vin catre tine experientele. (Neale Donald Walsh)

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!