Cat de corecti sunt oamenii in functie de culoarea ochilor!

Cat de corecti sunt oamenii in functie de culoarea ochilor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2020 in Curiozități

De-a lungul timpului, oamenii au incercat sa identifice care sunt persoanele cele mai predispuse sa minta des, in functie de mai multe caracteristici ale acestora.

Iar culoarea ochilor este una dintre trasaturile corpului care, potrivit credintelor si datinilor din popor, ar trada cu exactitate cat de mult minte o persoana. Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea cat de mult minte un om, in functie de culoarea ochilor.

<Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi> spune un vechi proverb romanesc ale carui radacini par sa aiba un puternic sambure de adevar.

Cele mai des intalnite culori de ochi sunt maro (ochii caprui), albastru si verde. Insa, mai exista o serie de alte culori, rare ce-i drept, intalnite rar la oameni, precum violet, auriu, gri si negru.

Ochii caprui

Oamenii care au ochii caprui sunt considerati a fi destul de sinceri. Ochii lor tradeaza simplitate si incapacitatea de a dori cu desavarsire sa ascunda adevarul. Oamenii cu ochii caprui se pare ca ar minti doar la nevoie mare si doar daca au cu adevarat un motiv concret pentru a face acest lucru.

Ochii gri

Desi aceasta culoare de ochi este destul de rar intalnita, este una dintre cele mai analizate in vechile cutume. Astfel, oamenii cu ochii gri sunt considerati a fi persoane pure care incearca sa stea cat pot de mult de departe de minciuna. Acesti oameni pot chiar sa ajunga in incurcaturi mari din cauza simplului fapt ca nu mint.

Ochii albastri

Oamenii cu ochii albastri sunt predispusi sa minta pentru a obtine ceea ce doresc. Oamenii cu ochii albastri mint nu pentru a face rau ci pentru a se descrie altfel decat sunt. In comparatie cu oamenii descrisi mai sus, oamenii cu ochi albastri sunt destul de mincinosi si ajung uneori chiar sa creada ce anume spun in legatura cu propria persoana, desi nu este adevarat.

Ochii aurii

Oamenii cu ochii aurii sunt considerati a fi mincinosi pentru a obtine profit. Ei sunt cei care se incadreaza cel mai bine in zicala “ochii sunt poarta sufletului”, avand in vedere ca mai toata viata urmaresc bogatii si aur. Astfel, in cazul posibilitatii unui castig, oamenii cu ochii aurii spre galben vor minti de mama focului, pentru a pune mana pe avutie.

Ochii verzi

Oamenii cu ochii verzi sunt considerati mai mult parsivi decat mincinosi. Ei mint de placere si cu adevarat sunt unii dintre cei mai mincinosi oameni din lume. Pentru astfel de oameni, a minti este un fel de viata de multe ori. Sunt considerati a fi destul de periculosi, avand in vedere ca au o capacitate nebanuita de a tine minte aproape toate minciunile pe care le spun, fiind foarte greu sa fie deconspirati. Practic, se spune ca oamenii cu ochii verzi sunt sinceri doar cu ei insisi si de aceea le place sa se joace cu lumea, cauzand intrigi cu diferite inventii si minciuni.

Ochii violeti

Oamenii care au ochii violet sunt destul de rar si sunt considerati a fi mincinosi de ocazie. Ei speculeaza aproape orice oportunitate pe care le-o ofera viata si daca nu pot profita dupa urma ei in mod natural, recurg las minciuna. Cu toate acestea, oamenii cu ochii violeti sunt destul de atenti ca nu cumva sa raneasca pe cineva cu minciunile lor, spre deosebire de oamenii cu ochii verzi care nu au scrupule.

Ochii negri

Oamenii cu ochii complet negri se intalnesc si ei destul de rar. Sunt caracterizati ca fiind persoane drepte care stiu sa citeasca sufletul unui om si tocmai datorita acestui lucru se pare cadetesta minciuna. Stiu sa tina secrete si stiu cum sa evite sa fie pusi in sitatii in care sa trebuiasca sa minta. Din cauza faptului ca spun aproape mereu adevarul au de suferit deseori, avand in vedere ca nu tuturor le place adevarul gol golut.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!