Când ești trădat – dai un examen în fața Lui Dumnezeu.

Când ești trădat – dai un examen în fața Lui Dumnezeu.

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 July 2023 in Lecții de viațăSpiritualitate

Dacă ești trădat – înseamnă că ești încredințat unui nivel de energie mai înalt. Cu alte cuvinte, oamenii sunt eliberați să meargă mai departe.

Renunțând la vechiul program de viață, se deschid simultan noi oportunități. De fiecare dată când o persoană atinge punctul maxim de durere, primește și cel mai mare har.

Trecând prin suferințele fizice – se deschide un conductor astral, suferințele emoționale – deschid un conductor mental.

Deziluziile mentale – deschid o ieșire spirituală, iar deziluziile spirituale conduc spre lumi mai subtile și așa la nesfârșit.

Mulți rămân adesea blocați pentru o perioadă lungă de timp într-o anumită situație, formă și doar prin durere și suferință își pot muta atenția într-un domeniu mai larg al obiectivității vieții.

Să nu suferi? Imposibil – aceasta este o condiție înscrisă în ADN-ul uman de Dumnezeu pentru ascensiunea sufletului (sau coborârea – ceea ce nu oferă ieșire) și dezvoltarea activă.

De fiecare dată când oamenii vor să fie ridicați, să li se dezvăluie esența lor interioară – ei pierd ceva…

Dar de ce? Acesta este procesul de alegere între trecut și viitor.

Frica de a pierde ceva confortabil, familiar…

Totdeauna trebuie să facem o alegere: frică sau iubire. Deoarece dacă oamenii nu au încredere în Dumnezeu – încep să se joace cu ei înșiși.

Elaborarea unor sarcini strategice, care nu sunt coordonate cu programul Lui Dumnezeu – duce la dezamăgire în sensul vieții. Oamenii visează să controleze fiecare zi, fiecare minut și din nou suferă atunci când planurile li se prăbușesc. Sunt practic obligați să ia pânza și pensulele și să picteze viața într-un mod nou.

Și din nou, frică, tensiune… De aceea, este imposibil să nu simți durere, cât timp există atașamente, condiționări, dar nu există încredere în Dumnezeu.

De aceea, trădarea este un examen pentru încrederea în “Eu”-ul tău superior. Când ești trădat – ești predat în mâinile Lui Dumnezeu. Iar aici nu mai trebuie să faci o alegere pentru că ești condus. Frica trebuie să facă loc iubirii și acceptării.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!