Blestemul din naștere reprezintă o problemă pe care copiii o moștenesc de la părinți și apoi o transmit propriilor copii

Blestemul din naștere reprezintă o problemă pe care copiii o moștenesc de la părinți și apoi o transmit propriilor copii

Publicat de Tudor Mihalache pe 23 November 2022 in Spiritualitate

Blestem ancestral are un efect distructiv îndreptat către o singură persoană, dar programat pentru a fi moștenit din generație în generație. Este suficient ca un om să fie blestemat de un singur strămoș pentru ca toți urmașii săi să sufere de consecințele până la dispariția întregului neam. Adesea, un blestem este o pedeapsă pentru o serie de fapte foarte rele, deși adesea blestemul este făcut pur și simplu cu scopul de a face rău din invidie.

Uneori blestemul este declanșat direct de un membru al familiei, când acesta este foarte supărat și cu sentimente de ceartă pe una dintre rude. De exemplu, o mamă supărată poate gândi în mintea sa despre fiică: „Fie ca copiii tăi să sufere la fel de mult ca mine acum!” O explozie emoțională este suficientă pentru a activa un blestem ancestral.

Dar, de obicei, un blestem de familie este făcut cu ajutorul unor ritualuri speciale și necesită o concentrare mare asupra victimei. Cu cât persoana care blestemă este mai puternică spiritual, cu atât impactul va fi mai puternic.

Blestemele din naștere sunt de mai multe tipuri: diferă doar de direcția influenței, dar nu și în putere – în orice caz, influența distructivă este foarte puternică.

Există câteva tipuri de blesteme din naștere:

1. Blestemul din naștere pentru singurătate. Scopul este să nu permită relații apropiate cu nimeni. Oamenii din generație în generație rămân singuri, nu își pot găsi un partener adevărat, prieteni apropiați, cunoștințe bune. Chiar dacă stabilesc relații, acestea sunt de obicei pe termen scurt, formale și nu aduc satisfacții emoționale.

2. Blestemul din naștere asupra vieții private. O subspecie de blestem al singurătății, dar accentul este pus pe sfera romantică, persoana reușește să stabilească relații de dragoste puternice. În cel mai bun caz, relațiile se termină foarte repede sau sunt însoțite de conflicte iar în cel mai rău caz, îi este imposibil să găsească un partener.

3. Blestemul din naștere asupra banilor, al cărui rezultat este sărăcia. Toți reprezentanții Familiei suferă din cauza lipsei banilor, și nu reușesc să strângă oricât de mult ar lucra. Niciun efort nu vă va permite să ieșiți din mlaștina datoriilor și să uitați de lipsa finanțelor.

4. Blestemul din naștere asupra alcoolismului și a altor dependențe. Beţia devine un lucru normal pentru fiecare membru al familie și nu vor putea ieși din această dependență. Orice ar face, nu pot trece peste dorința de a bea sau a consuma.

5. Blestemul din naștere asupra eredității familiei. Sarcina blestemului este de a opri dezvoltarea familiei. Din ce în ce mai puțini copii se nasc iar la un moment dat ultimul reprezentant al familiei moare fără să aibă moștenitori. Procesul durează diferiți timpi, de la trei generații la treisprezece, totul depinde de puterea și dorințele celui care pune blestemul.

6. Blestemul din naștere asupra morții. Poate face parte din asupra eredității familiei, dar uneori acționează cu un impact separat. Esența blestemului – după ce au trăit până la o anumită vârstă, oamenii mor brusc sau din cauza unei boli fatale, cum ar fi, o boală periculoasă descoperită într-o formă gravă, un accident de mașină sau de avion; intoxicații cu fum; sinuciderea fiind ținta blestemului de a părăsi această lume. Adesea moartea se dovedește a fi ridicolă și stupidă, de exemplu, un vânător experimentat se împușcă în timp ce își curăță arma.

7. Blestemul din naștere al celibatului. La fel ca blestemul din naștere pentru singurătate, putem spune că blestemul este similar, doar că aici pot exista relații pe termen lung, dar acestea se vor termina fără a rezulta vreun moștenitor. Celibatul devine motivul imposibilității de a crea o familie și adesea duce la absența copiilor.

Există multe varietăți de blesteme, dar un motiv le aseamănă pe toate: scopul lor este de a distruge Familia, forțând reprezentanții acesteia să sufere.

Ai identificat astfel de blesteme în familia ta?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache