Banii se vor lipi de tine. Sfaturi despre cum să devii un adevărat magnet pentru bani și abundență.

Banii se vor lipi de tine. Sfaturi despre cum să devii un adevărat magnet pentru bani și abundență.

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 October 2021 in SfaturiSpiritualitate

Fiecare persoană este un potențial magnet pentru bogăție. În acest articol, vom vorbi despre modul în care fiecare persoană poate învăța cum să „atragă” energia banilor, să găsească prosperitate și bunăstare financiară.

Principalul lucru pe care trebuie să-l faci este să imiți obiceiurile financiare ale oamenilor bogați, numai atunci banii vor începe să se „lipească” de mâinile tale.

Sfaturi care te vor ajuta să te îmbogățești:

1. Repetă faptul că te vei îmbogăți

Legea Atracției funcționează întotdeauna în orice domeniu. Totul este făcut din energie. Și fluxurile energiei pot fi complet direcționate către tine. Acest lucru te va ajuta să atragi tot ceea ce îți dorești.

Dar cum să direcționăm fluxurile de energie în direcția corectă? Auto-antrenamentul sau auto-programarea vă va ajuta să faceți această sarcină dificilă. Esența acestei metode este că trebuie să te gândești la orice vrei să obții și să te comporți ca și cum ar fi deja în drum spre tine, sau, mai bine spus, că îl ai deja.

În consecință, dacă vrei să ai mulți bani, trebuie să trimiți semnale cu această dorință către univers, gândindu-te ca ești deja o persoană bogată sau stabilă din punct de vedere financiar. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să duci un stil de viață extravagant, este de ajuns să te gândești.

2. Nu te mulțumi cu venituri mici.

Mulți oameni bogați au fost inițial săraci. Cu toate acestea, ei au reușit să-și îmbunătățească situația financiară și să obțină prosperitate pentru că nu s-au mulțumit cu situația lor de atunci, pentru că au vrut mai mult și au avut încredere că sunt capabili să facă mai mult..

Tu nu ești mai prejos, și tu poți face acest lucru, trebuie doar să nu te mulțumești cu puțin. Salariul mic ar trebui să te motiveze să vrei mai mult, să faci o schimbare ca să câștigi mai mult.

Există o mulțime de opțiuni pentru creșterea veniturilor:

  • încearcă să vorbești mai întâi cu șeful despre oportunitatea de a-ți crește salariul.
  • poți să schimbi oricând domeniul de lucru, poți învăța o nouă calificare ca să te reprofilezi.
  • găsește un loc de muncă part-time de weekend sau încearcă să faci bani online.

3. Comunicați cu oameni de succes și bogați.

Participați la evenimente la care participă oameni de succes și bogați. Dacă mergi la cafenele sau restaurante, alege-le pe cele la care merg cei bogați. Desigur, nu vei putea face asta în fiecare zi, dar măcar o data pe săptămână. Același lucru este valabil și pentru cercul rețelelor sociale. Nu-ți fie teamă să elimini oamenii care nu se potrivesc cu obiectivele tale de viață.

Vrei succes și bogăție? Asta înseamnă că ar trebui să comunici cu cei oameni care au ajuns deja la ele, poate reușești să înveți ceva de la ei. Comunicând cu cei bogați, tu însuți vei începe să gândești ca o persoană de succes, iar acest lucru va atrage spre tine fluxuri de energie monetară.

4. Reprogramează-ți subconștientul pentru bogăție

Oamenii revin constant la lucrurile învățate de la o vârstă fragedă și aceasta este o problemă foarte mare. Dacă o persoană și-a petrecut copilăria cu impresia că familia lui este săracă, se va obișnui cu acest lucru și îi va fi foarte greu să se îmbogățească. Mintea lui consideră că sărăcia este un lucru normal, și astfel se va mulțumi în acest fel, nu va vrea să se dezvolte.

Așadar, subconștientului unei astfel de persoane nu va face decât să îndepărteze fluxurile de energie financiară. De exemplu, dacă un copil a auzit în mod constant plângeri despre lipsa banilor, a asistat la certuri sau a fost refuzat din cauza lipsei de fonduri, atunci va crește cu gândul că nu va ieși niciodată din sărăcie.

Pentru a remedia această problemă și pentru a-ți reprograma subconștientul, trebuie să te gândești cât de des posibil că te vei îmbogăți. Așa cum am menționat mai sus, gândurile și dorința de a face bani, te vor ajuta să atragi fluxurile de energie financiară la tine.

5. Apreciază banii

Dacă energia banilor simte că o persoană apreciază banii, atunci ea se va îndrepta către acea persoană. Oamenii care au avere ar trebui, de asemenea, tratați cu respect, indiferent de modul în care au obținut banii De exemplu, dacă te uiți cu dispreț la o persoană care are mulți bani, spunând că banii nu-l fac cu nimic mai bun și că tu nu ai nevoie de ei, arăți o atitudine disprețuitoare față de bani.

În consecință, alungi fluxurile de energie a banilor de la tine. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să fii umil în fața tuturor celor care au capital, dar nu ar trebui să îi privești cu dispreț.

Lucrurile scumpe, hainele, bijuteriile trebuie de asemenea tratate cu respect. Mai mult, conceptul de „scump” în acest caz este determinat de mărimea venitului real al unei persoane. Adică, nu poți arunca pe jos o haină care costă cât jumătate din salariul altcuiva.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!