Atunci când vorbim de rău, bârfim, urâm pe cineva, aruncăm în univers un bumerang de energie negativă care se va întoarce la noi cu durere, suferință, boală…

Atunci când vorbim de rău, bârfim, urâm pe cineva, aruncăm în univers un bumerang de energie negativă care se va întoarce la noi cu durere, suferință, boală…

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 March 2023 in Spiritualitate

Toate bolile și toată nefericirea provin din încălcarea legii iubirii. Omul, ignorând această lege, se condamnă la propria distrugere. Iubirea pare a fi o artă aproape pierdută, dar omul care cunoaște legea spirituală știe că ea trebuie recucerită, deoarece fără iubire el devine inexistent. Bumerangurile de ură, ranchiună și critică ale omului se întorc încărcate cu boală și durere.

Oamenii uneori au remușcări pentru ceva ce au făcut în trecut, pentru că au făcut rău cuiva, poate cu ani în urmă. Dacă acest rău nu poate fi reparat, efectul lui poate fi neutralizat făcând bine altcuiva în prezent.

„Fac acum acest lucru bun, uitând acele lucruri rele făcute în trecut și îndreptându-mă spre acele lucruri bune aflate în fața mea.”

Durerea, regretul și remușcarea distrug celulele corpului și otrăvesc mintea omului. „Mintea muritoare” se agață de dureri și regrete. De exemplu, teama vizualizează realist boala sau situația temută, iar aceste imagini se materializează dacă nu sunt neutralizate.

„Omul este o idee perfectă în Mintea Divină, și el este întotdeauna în locul potrivit pentru el.”

Cuvântul are o importanță desăvârșită în viața omului. Nimic nu este prea mare pentru a fi împlinit de omul care cunoaște puterea cuvântului său și care își urmează indicațiile provenite din intuiție. Prin cuvântul său, el declanșează forțe invizibile și își poate reconstrui trupul sau își poate repune în ordine afacerile. Prin urmare, este de mare importanță să-ți alegi cuvintele potrivite.

Omul trebuie să știe că Dumnezeu este sursa sa de putere, că există o sursă pentru orice cerere, iar cuvântul rostit eliberează această sursă: „Cere și ți se va da.”

Omul este cel care trebuie să facă primul pas: „Apropie-te de Dumnezeu și El se va apropia de tine.”

În anumite situații când doriți ajutor, cereți indicații spunând: „Spirit Infinit, arată-mi calea, fă-mă să știu dacă există un lucru pe care trebuie să-l spun, să-l fac.”

Astfel, sufletul omului trebuie curățat până ajunge alb ca zăpada pentru a obține o vindecare permanentă. Este esențial să nu condamnăm sau să judecăm pe alții, deoarece ceea ce aruncăm asupra lor se poate întoarce împotriva noastră. Critica și judecarea sunt ca un fir electric sub tensiune, care poate provoca un șoc atunci când atins.

Voința omului trebuie să fie aliniată cu voința universală, cu dorința ca voia Lui Dumnezeu să fie împlinită.

Fiecare om are un destin unic și o perfectă expresie de sine, care așteaptă să fie descoperită și realizată. Această realizare este o idee perfectă în Mintea Divină, care trebuie percepută de om înainte de a fi materializată.

Pentru a descoperi Planul Divin al vieții noastre, trebuie să cerem ajutorul Spiritului Infinit. Planul optim include sănătatea, bogăția, iubirea și o perfectă expresie de sine, care sunt cei patru piloni ai vieții și aduc fericirea optimă. Prin urmare, atunci când ne aliniem cu Planul Divin al vieții noastre, vom putea experimenta schimbări majore în viața noastră, care ne vor aduce fericirea și împlinirea.

Universul este un loc vast și misterios, iar mulți oameni cred că acesta poate fi influențat de acțiunile noastre. Dar cum ne răspunde universul la ceea ce facem și la alegerile pe care le facem în viață?

Una dintre cele mai cunoscute teorii legate de acest subiect este Legea Atracției. Potrivit acesteia, ceea ce gândim și simțim se reflectă în lumea din jurul nostru. În esență, dacă ne concentrăm pe lucruri pozitive și ne gândim la ele în mod constant, universul va răspunde într-un mod pozitiv, aducând aceste lucruri în viața noastră.

Însă, acest lucru nu înseamnă că universul va fi mereu de acord cu alegerile noastre sau că va acționa în modul în care ne dorim. Universul răspunde la ceea ce facem și la alegerile pe care le facem prin intermediul unor legi naturale care nu pot fi controlate sau schimbate.

De exemplu, dacă aruncăm o piatră în apă, aceasta va produce unde care se vor răspândi în toate direcțiile. Aceste unde sunt un exemplu de cum universul răspunde la acțiunile noastre, dar nu este un răspuns conștient sau intenționat.

În plus, uneori ne putem confrunta cu obstacole și provocări în viață, indiferent de cât de mult ne concentrăm pe lucruri pozitive sau cât de mult ne dorim să obținem ceva. Acestea pot fi interpretate drept răspunsul universului la acțiunile noastre, dar pot fi, de fapt, rezultatul altor factori precum circumstanțe externe sau alegeri greșite.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!