Atunci cand vorbim de rau, barfim, uram pe cineva, aruncam in univers un bumerang care se va intoarce la noi cu durere, suferinta, boala!

Atunci cand vorbim de rau, barfim, uram pe cineva, aruncam in univers un bumerang care se va intoarce la noi cu durere, suferinta, boala!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 June 2020 in Spiritualitate

“Pe măsură ce înaintăm în vârstă, dobândim un simţ mai acut al valorii timpului. Se pare că nimic altceva nu are importanţă, şi în această privință devenim avari.” – William Hazlitt

Toate bolile si toata nefericirea provin din incalcarea legii iubirii. Omul ignorand legea, isi provoaca propria distrugere. Iubirea pare a fi o arta aproape pierduta, dar omul care cunoaste legea spirituala stie ca ea trebuie recucerita, deoarece fara iubire el devine inexistent. Bumerangurile de ura, ranchiuna si critica ale omului se intorc incarcate de boala si durere.

Oamenii uneori au remuscari pentru ceva ce au facut in trecut, pentru ca au facut rau cuiva, poate cu ani in urma. Daca acest rau nu poate fi reparat, efectul lui poate fi neutralizat facand bine altcuiva in prezent.

,,Eu fac acest lucru anume, uitand acele lucruri lasate in trecut si indreptandu-ma spre acele lucruri aflate in fata mea.”

Durerea, regretul si remuscarea distrug celulele corpului si otravesc atmosfera individului. ,,Mintea muritoare” se agata de dureri si regrete. De exemplu TEAMA, vizualizeaza realist boala sau situatia temuta, iar aceste imagini se materializeaza daca nu sunt neutralizate.

,,Omul este o idee perfecta in Mintea Divina, si el este intotdeauna in locul potrivit pentru el.”

CUVANTUL are o importanta desavarsita in viata omului. Nimic nu este prea mare pentru a fi implinit de omul care cunoaste puterea cuvantului sau si care isi urmeaza indicatiile provenite din intuitie. Prin cuvantul sau, el declanseaza forte invizibile si isi poate reconstrui trupul sau isi poate repune in ordine afacerile. Asadar este de mare importanta sa-ti alegi cuvintele potrivite.

Omul trebuie sa stie ca Dumnezeu este resursa sa, ca exista o resursa pentru orice cerere, iar cuvantul rostit elibereaza aceasta resursa: ,, Cere si ti se va da.”

Omul este cel care trebuie sa faca primul pas: ,,Apropie-te de Dumnezeu si el se va apropia de tine.”

In anumite situatii cand doriti ajutor cereti indicatii spunand: ,,Spirit Infinit, arata-mi calea, fa-ma sa stiu daca exista un lucru pe care trebuie sa-l spun, sa-l fac.”

Oamenii abia isi dau seama cum influenteaza actele lor organismul. Exista o corespondenta mentala pentru fiecare boala. Un om poate primi vindecare instantanee daca intelege ca trupul sau este o idee perfecta in Mintea Divina si , prin urmare, el este intreg si perfect.

Astfel sufletul omului, trebuie curatat sa fie mai alb ca zapada, pentru ca vindecarea sa fie permanenta.

Ceea ce omul condamna la altii atrage asupra sa. Multi si-au atras boala si nefericirea, condamnandu-i pe altii: ,, Nu invinuiti, caci veti fi invinuiti.”

,, Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.”

Omul atinge un fir electric sub tensiune cand critica si condamna si el se poate astepta la un soc.

Vointa omului trebuie folosita pentru a sustine vointa universala… ,,Vreau ca voia lui Dumnezeu sa fie implinita.”

Cel care face apel la Legea Universala trebuie sa se pregateasca pentru surprize…

Pentru fiecare om, exista o perfecta expresie de sine, un loc pe care trebuie sa‑l ocupe numai si numai el, ceva ce numai si numai el poate face – este destinul lui! Aceasta realizare exista si e o idee perfecta în Mintea Divina, care asteapta ca omul s‑o recunoasca. Deoarece imaginatia este o caracteristica creatoare, e necesar ca omul sa perceapa ideea, inainte ca ea sa se poata materializa.

Asadar, chemarea cea mai puternica a omului va fi pentru Planul Divin al vietii sale. S‑ar putea ca omul sa nu aiba nici cea mai mica idee despre care este acest plan, intrucat e posibil ca un talent extraordinar sa existe, insa acesta sa fie adanc ascuns in sinea lui. Cererea lui ar trebui sa sune astfel:

Spirit infinit, deschide calea pentru ca Planul Divin al vietii mele sa se poata materializa! Lasa geniul care exista in mine să fie eliberat! Ajuta‑ma sa vad clar planul optim!

Planul optim include sanatatea, bogatia, iubirea si o perfecta expresie de sine. Acestia sunt cei patru piloni ai vietii, care iti aduc fericirea optima!

Dupa ce ai făcut această cerere, poti constata ca in viata ta se pot produce schimbari majore, deoarece aproape toti oamenii s‑au indepartat de Planul Divin.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide