Atunci cand un om iti face rau, tu raspunde-i cu bine, Dumnezeu va avea grija de tine! Nu inmulti samanta raului!

Ei bine, multi experti din intreaga lume spun ca ar trebui sa mancam mai multe fructe si legume, dar problema este ca piata este “supraincarcata” cu fructe si legume modificate genetic! Multe studii diferite au descoperit ca aceste tipuri de fructe si legume pot provoca reactii adverse foarte daunatoare sanatatii noastre, in general! Mancam-Otrava Iar adevarul adevarat este ca exista multi oameni care nu pot sa faca diferenta – acestia nu pot identifica rosiile modificate genetic sau orice fel de produse modificate genetic. Dar nu fi ingrijorat, deoarece acest articol iti va arata o modalitate foarte usoara de a identifica aceste produse si vei sti ce sa mananci. Cat de sigure sunt aceste produse modificate genetic? In primul rand trebuie sa stii ca exista doua puncte de vedere foarte diferite, atunci cand vine vorba de sanatatea si siguranta alimentelor modificate genetic- Exista oameni de stiinta care sustin produsele modificate genetic si cei care cred ca sunt daunatoare. Ar trebui sa mai stii ca produsele modificate genetic sunt in stransa legatura cu alergii si reactii toxice, boli, afectiuni la toate organele posibile. Cele mai dezvoltate tari nu considera produsele modificate genetic ca fiind sigure. Nota: In mai mult de 60 de tari din jurul lumii, inclusiv Australia, Japonia si toate tarile din Uniunea Europeana, au restrictii semnificative sau interdictii totale asupra productiei si vanzarii de produse modificate genetic. Fructele si legumele crescute organic sunt marcate cu o eticheta formata din 5 cifre, prima cifra fiind 9. Cele modificate organic au eticheta formata tot din 5 cifre dar prima cifra este 8, asa ca trebuie sa incepi sa scapi de aceste produse. Sa stii ce cumperi este foarte important in ziua de azi deoarece 80% din mancarea procesata din State a fost modificata genetic. In Europa, in multe tari precum Austria, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Luxemburg, guvernul a interzis producerea si comercializarea produselor modificate genetic. In opinia mea si noi ar trebui sa facem la fel. Sursa: planetapamant.com
Publicitate

“Nu toţi oamenii pot fi Ciceroni şi Platoni, Virgili sau Homeri, dar toţi pot fi oameni buni. Prefer un om fără cunoştinţe literare, decât cunoştinţe literare fără om.” – Petrarca

Luand in calcul interactiunile pe care le ai in fiecare zi, s-ar putea sa ajungi de multe ori la concluzia ca oamenii rai sunt pretutindeni in jurul tau. Si ajungi sa crezi ca rautatea este considerata normala in cultura noastra.

Insa de ce se intampla acest lucru? De ce sunt atat de multi oameni care au uitat ce inseamna bunatatea si compasiunea fata de semenii lor? Si, in plus, de ce ar trebui sa fii bun cu oamenii rai cu tine?

Cand oamenii sunt rai, trateaza-i cu bunatate

Atunci cand te uiti in jurul tau, poti vedea ca toata lumea concureaza pentru ceva. Acest lucru are loc deoarece suntem invatati de la o varsta frageda sa concuram – cu rudele, cu colegii de clasa, cu prietenii, cu partenerii. Concurenta reprezinta o mare parte a vietii noastre de zi cu zi. De fapt, o mare parte a societatii, asa cum o stim, este bazata structural pe concurenta.

Chiar si daca analizezi sistemul economic actual, din cauza banilor, oamenii trebuie sa concureze intre ei pentru a-si castiga existenta. Fiind nascuti in acest sistem, ne gandim la concurenta ca la o parte inevitabila a naturii pe care trebuie sa o acceptam. Credem ca aceasta competitie este buna, iar ca persoanele cele mai competitive se descurca mai bine in viata. Dar ce inseamna acest lucru?

Ca bunastarea noastra depinde de insuccesul altora. Credem ca daca alte persoane sunt mai bune decat noi in diferite domenii, atunci calitatea vietii noastre este in mod automat diminuata. Nu e de mirare ca nu ne pasa decat de castigurile noastre personale. Iar acest lucru este destul de evident prin modul in care cei mai multi oameni interactioneaza cu cei cu care intra in contact.

Nu ii tratam cu bunatate, compasiune si iubire. Suntem reci, distanti si nu aratam aproape deloc afectiune. Iar aceasta deconectare ne face sa uitam de umanitatea noastra. Prin urmare, acest comportament are radacini psihologice, care sunt intarite de structura societatii. Si putini oameni sunt capabili sa vada impactul negativ extraordinar pe care acest comportament il are asupra noastra, atat la nivel individual, cat si social.

Publicitate

De-a lungul timpului, toti maestrii spirituali au incercat sa-i invete pe oameni mai multe despre importanta cultivarii bunatatii, atitudinii deschise fata de semenii nostri.

Pentru cei mai multi oameni, aceasta pare a fi o sarcina extrem de dificila. Indiferent cat de amabili si buni incercam sa fim, traim printre oameni rai si suntem influentati cu usurinta. Cum putem sa ramanem buni intr-o lume rea?

In primul rand, nu trebuie sa te prefaci ca esti bun cu oamenii, ci sa iti pese cu adevarat si sa le oferi afectiune. Respect, comunicare sincera si atitudine prietenoasa. Pentru ca aceste lucruri sa se intample, trebuie sa ne schimbam intreaga viziune asupra lumii.

Sentimentul separarii si al competitiei duce la conflictul care predomina in lume, iar singura modalitate de a pune capat este de a intelege ca separarea este doar o iluzie. In realitate, suntem cu totii conectati la un nivel profund, iar bunastarea noastra depinde de bunastarea celor din jurul nostru. Prin urmare, cum ne comportam cu altii ajunge sa se reflecte in felul cum se comporta altii cu noi.

Numai atunci cand intelegi acest lucru, inima ta poate sa se umple cu bunatate. Iar bunatatea va deveni starea implicita a constiintei si o vom putea exprima in fiecare aspect al vietii noastre.

Nu toti oamenii se vor trezi intr-o zi si vor incepe sa-i iubeasca pe toti din jurul lor, dar pot incepe sa se comporte intr-un mod mai bun si mai amabil, iar acest lucru poate avea un impact extraordinar in lume. Bunatatea se poate raspandi ca un virus. Prin actele de bunatate plantam semintele iubirii. S-ar putea sa dureze putin pana cand apar lastarii, dar vor aparea mai devreme sau mai tarziu.

Asadar, cand oamenii sunt rai cu tine, trateaza-i cu bunatate. Poate intr-o zi vor intelege ca bunatatea este samanta fericirii.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet