Atrage bogatia de partea ta! Cele mai importante legi ale succesului pe care trebuie sa le aplici in viata ta pentru a duce o viata in abundenta!

Atrage bogatia de partea ta! Cele mai importante legi ale succesului pe care trebuie sa le aplici in viata ta pentru a duce o viata in abundenta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 April 2019 in Spiritualitate

“Primul om care a preferat să înjure decât să dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizației.” Sigmund Freud

28 dintre legile universale ale succesului scrise de Peter Arnold circula pe internet si au fost publicate pe diverse site-uri si comunitati. Sunt legi de dezvoltare personala, legi care ne ghideaza inspre atingerea succesului in viata (succes in cariera, in viata personala, in afaceri, in casnicie si relatii etc.)

Va prezentam 19 dintre cele mai importante legi ale succesului asa cum au fost ele concepute de Peter Arnold:

1. Legea Dragostei – In esenta ei, aceasta lege spune: “Iubeste-i pe toti oamenii ca pe tine insuti”. Toate celelalte legi se subordoneaza acestei legi si nu intra in contradictie cu ea. Este o lege biblica. Se aplica in tot ceea ce facem ca indivizi, familii, echipe de business, organizatii, tari. Are o valoare universala.

2. Legea Cauza – Efect – Exista o ordine universala. Nimic nu este accidental. Totul se intampla cu un motiv. Pentru fiecare efect exista o cauza sau un set de cauze.

3. Legea Gandirii – Gandurile se materializeaza. Devenim ceea ce gandim.

4. Legea Echivalentei mentale – Pentru a atinge succesul in orice domeniu, trebuie sa avem o imagine clara a acelui succes in mintea noastra, o imagine mentala a ideii noastre de succes, o viziune.

5. Legea Corespondentei – Viata noastra exterioara va oglindi viata noastra “interioara”. Exista o “corespondenta directa” intre experientele si gandurile noastre si atitudinea noastra de pe alta parte.

6. Legea Credintei – Orice lucru in care credem cu adevarat devine realitatea noastra (inclusiv convingerea noastra ca “meritam” succesul).

7. Legea Valorilor – Acele lucruri in care credem cu adevarat si pe care le apreciem sunt reflectate in actiunile noastre, chiar daca “cuvintele” pot spune altceva.

8. Legea Motivatiei – Tot ceea ce facem este declansat de dorintele noastre interioare, de impulsuri si instincte, multe dintre ele existand in subconstient.

9. Legea Activitatii subconstiente – Mintea noastra subconstienta ne alerteaza in privinta lucrurilor din jurul nostru, in concordanta cu dorintele si grijile noastre dominante.

10. Legea Expectantei – Ceea ce asteptam cu increderea ca se va intampla are tendinta de a se materializa.

11. Legea Concentrarii – Acele lucruri asupra carora ne concentram adesea si la care ne gandim in mod repetat devin din ce in ce mai mult o parte a vietii noastre interioare.

12. Legea Obisnuintei – O mare parte din ceea ce facem este automat, rezultatul obisnuintei. Obisnuintele care ne indeparteaza de telurile noastre trebuie “schimbate”.

13. Legea Atractiei – Suntem “magneti vii’. Atragem oameni, intamplari si circumstante care se armonizeaza cu gandurile noastre dominante.

14. Legea Alegerii – Suntem liberi sa alegem lucrurile la care sa ne gandim si, de aceea, liberi sa alegem toate celelalte parti ale vietii noastre.

15. Legea Optimismului – O atitudine mentala pozitiva merge mana in mana cu succesul si fericirea. Optimismul ne face sa fim binedispusi si placuti, mai suspectibili de a reusi.

16. Legea Schimbarii – Toate lucrurile se schimba, nimic nu este fix. Daca nu profitam de schimbare, vom fi victimele schimbarii!

17. Legea Controlului – Avem incredere in noi insine si ne simtim pozitivi in privinta a ceea ce facem in masura in care simtim ca suntem in controlul vietilor noastre.

18. Legea Responsabilitatii – Suntem in intregime responsabili pentru tot ceea ce suntem, tot ceea ce avem, tot ceea ce devenim si tot ceea ce realizam.

19. Legea Compensatiei – Investind ceva, vom obtine ceva. Vom fi intotdeauna compensati pe deplin pentru orice facem.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!