Atrage binele si linistea familiei tale prin doua lucruri simple

Atrage binele si linistea familiei tale prin doua lucruri simple

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in Spiritualitate

Uneori fericirea este atat de usor de obtinut. Tot ce trebuie sa facem este sa fim constienti de propriile noastre ganduri.

Ce-ar fi daca seara, inainte de a merge la culcare, ati face un mic efort si ati vizualiza visul care doriti sa vi se implineasca? Specialistii spun ca este un prim pas in concretizarea cat mai rapida a acestuia.

In plus, adaugati detalii la aceasta imagine si derulati scenariul in minte ori de cate ori puteti. Veti observa cum lucrurile incep, usor, usor, sa se aseze.

Sa uitam odata si de limitele impuse, pentru ca Universul ne ofera mereu sanse pe care, de cele mai multe ori, nu le vedem. si atunci de ce ne plangem ca nu avem noi oportunitati, daca nici macar nu incercam sa le descoperim si ne oprim la rutina noastra zilnica?

Cum v-ati simti daca in timp, v-ati spune singuri ca a putut fi si altfel? in interiorul nostru, toti avem posibilitati nenumarate, iar daca vrem sa le facem sa iasa la suprafata trebuie sa uitam de gandirea limitativa. Viata e frumoasa daca vom incepe sa o traim asa cum ne-o dorim, uitand de frici.

Sursa: Secretele

Sporul casei crește dacă ții cont de obiceiuri

Sporul casei contează. O fi banul ochiul dracului, dar fără, n-ai cum să supraviețuiești. Te-ntrebi adesea cum reușesc unii să nu le mai știe numărul? Poate că țin cont și de obiceiurile băbești de atras banii și sporul casei…

Ce ai de făcut ca să atragi sporul casei

Acum, să nu te-aștepți că, după ce vei fi citit rândurile de mai jos, te poți lăsa de muncă și că banii îți vor curge, dintr-o dată, gârlă în vistierie. Intenția e cu totul alta. Să reușești să intri pe aceeași lungime de undă cu banii. Așa încât să-ți vină lesne și să-ți mai și rămână. Vrem, nu vrem, suntem o nație de superstițioși. Totuși, ne credem credincioși. Din cele mai vechi timpuri, credinţele populare au primat și şi-au pus amprenta asupra noastră. Poate că tocmai de aceea obiceiurile, ritualurile şi superstiţiile cântăresc mai greu.

Iar banii au căpătat puteri magice în timp, în special pentru cei mai puțin avantajați de soartă. Un credincios adevărat va spune mereu că toate stau în puterea și la voia lui Dumnezeu. Va strecura câțiva bănuți din puținul lui în cutia milei, convins fiind că Dumnezeu îi va răsplăti gestul înmiit. Cel pentru care superstițiile sunt de temut, va avea grijă să se agațe de toate detaliile importante. Alții practică ambele situații. Rămâne la latitudinea fiecăruia să hotărască ce-i mai aducător de noroc la bani.

Superstiții care aduc bani

În afara faptului că nu e bine să dai bani de luni, din prima zi a Noului An sau în anumite zile ale unor sfinți importanți, există alte obiceiuri menite să te facă precum un magnet pentru bani. Spre exemplu, felul în care sunt aranjate obiectele prin casă contribuie substanțial. Și nu e vorba despre mai noul aranjament feng-shui, ci despre neaoșele obiceiuri străbune. Plita, soba, vatra erau dătătoare de hrană, așa că și-au căpătat renumele de simboluri ale bunăstării familiei.

Iar ca să aducă și mai mult spor, trebuie poziționate cu fața spre centrul casei, niciodată înspre ușă, fereastră ori sursa de apă. Când colțurile fiecărei încăperi din casă sunt libere, aerisite, fără niciun obiect care să le încarce, norocul își face loc acolo. Ține în permanență o monedă lângă prag, în casă, așa încât cine te vizitează să pășească peste ea. Mai poți ține și o figurină broscuță, lângă ușă, ca să atragă bani. Nu bate covoarele, nu duce gunoiul din casă și nu întinde rufele după asfințit, căci alungi sporul la bani. Nu ține niciodată mătura cu coada în sus, ci întotdeauna invers. Ține plante verzi în casă, dar aruncă-le imediat ce se usucă. Poartă mereu la tine o monedă găurită!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!