Asculta si intelege mesajele sufletului tau pentru a duce o viata fericita!

Asculta si intelege mesajele sufletului tau pentru a duce o viata fericita!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 January 2020 in De Suflet

„Incepe sa faci tot ceea ce poti face sau visezi ca poti face. Curajul contine geniu, putere și magie.” — Johann W. von Goethe

Atunci cand Sufletul nostru este nemultumit de felul in care ne traim viata, de anumite lucruri din viata noastra, el ne avertizeaza si ne da cate un semn de alarma, fie printr-o boala psihica (depresie, anxietate, atacuri de panica etc.), fie printr-o boala fizica, fie printr-un accident.

Sufletul nostru incearca prin aceste metode sa ne spuna ca NU ne traim viata asa cum ne dorim si astfel, ne trimite un indiciu prin boli si accidente, pentru a ne AVERTIZA ca e nevoie sa facem SCHIMBARI in viata noastra acolo unde ne simtim nemultumiti.

Cand te confrunti cu o boala sau cu un accident, intreaba-te ce vrea de fapt sa-ti SPUNA sufletul tau. Cauta sa-ti analizezi toate aspectele vietii tale si sa iti detectezi toate NEMULTUMIRILE pe care le ai si apoi incepe sa faci SCHIMBARI.

Daca ai in viata ta oameni care te trateaza urat si te fac sa te simti prost, atunci cauta sa te detasezi de ei si sa-ti vezi de viata ta fara ei. Cauta sa pastrezi in viata ta doar pe acei oameni care te sprijina, te iubesc, te respecta si te sustin si renunta la cei care te trag in jos si te fac sa te simti frustrat si nefericit. Oamenii din viata noastra au un mare impact asupra fericirii sau nefericirii noastre, de aceea este foarte important sa fim foarte selectivi in privinta acestora si sa pastram in viata noastra doar pe acei oameni care ne fac fericiti, alaturi de care simtim ca CRESTEM si EVOLUAM si care dau un plus de valoare vietii noastre.

Daca esti intr-o relatie amoroasa sau intr-o casnicie unde esti tratat urat, cu lipsa de respect, nu esti iubit sau esti abuzat fizic sau psihic, cel mai bine pentru tine si pentru sanatatea ta este sa RENUNTI la aceste relatii, altfel, intr-un final, vei acumula foarte multa frustrare interioara care te va duce la diferite boli.

Daca ai un job la care te simti nefericit si nemultumit, e nevoie sa te straduiesti sa-ti cauti un alt job la care sa mergi cu placere si sa te simti multumit de el, altfel, vei acumula multa frustrare care intr-un final te va duce la diverse boli.

Daca ai o imagine proasta despre tine, nu crezi in tine si nu te apreciezi, daca nu te iubesti pe tine insuti, daca nu te tratezi cu respect, daca traiesti cu regrete, daca te autoinvinovatesti, daca te abuzezi muncind foarte mult fara a-ti acorda pauze de respiro si timp pentru a te relaxa si pentru a te distra si tu, daca nu te pui pe primul loc in viata ta si tot timpul ii pui pe ceilalti (sot, iubit, copii, parinti, prieteni etc.), daca nu stii sa spui „NU” atunci cand iti doresti sa spui NU si te straduiesti tot timpul sa le faci celorlalti pe plac in ciuda a ceea ce simti tu sa faci, daca nu faci nimic din ceea ce-ti doresti, daca nu iti traiesti pasiunile, daca nu cauti sa-ti indeplinesti visele, vei acumula foarte multa frustrare interioara care intr-un final te va duce la diferite boli si accidente.

Sufletul nostru intotdeauna cauta sa ne ghideze si sa ne spuna cand ceva e in NEREGULA in NOI, insa noi nu ii dam importanta si il ignoram, astfel ca, el insista sa ne ghideze pe drumul cel bun pentru noi si ne da boli si accidente pentru a ne determina sa ne TREZIM, sa constientizam toate nemultumirile si tristetile din sufletul nostru si sa INCEPEM sa facem SCHIMBARILE necesare pentru a ajunge sa fim fericiti si sa urmam drumul bun pentru noi.

Asadar dragii mei, pentru a evita sa ajungeti la diverse boli si accidente, cautati sa va analizati viata, sa vedeti acolo unde sunteti nemultumiti de ea si sa incepeti sa schimbati TOT ce va NEMULTUMESTE. Doar asa puteti trai sanatosi si fericiti, FACAND CURATENIE in viata voastra pe toate planurile ei!

de Camelia Serban

„Cel mai fericit om e acela ce face fericiti un numar cat mai mare de oameni.” – TolstoiDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!