Anotimpul in care te-ai nascut te poate influenta in viata! Iata care sunt trasaturile de personalitate in functie de anotimpul in care ai venit pe lume!

Anotimpul in care te-ai nascut te poate influenta in viata! Iata care sunt trasaturile de personalitate in functie de anotimpul in care ai venit pe lume!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2020 in Personalitate

Persoanele născute toamna – sînt raționale, mature în gîndire. Gîndesc orice pas înainte de a-l face. Pun mult suflet în ceea ce fac, sînt principiali, echilibrați, fideli și au un caracter agreabil, fapt ce le garantează căsnicii de durată. Adoră copii, animalele și nu provoacă conflicte în familie. Se descurcă de minune în domenii cum ar fi actoria, filosofia, arhitectura, științele exacte.

Persoanele născute iarna – sînt firi puternice, cu caracter, ambițioase și cu o voință de fier de invidiat. De obicei gîndesc la rece situația înainte de a acționa. Sînt și foarte încăpățînați și uneori suferă de egoism. Ai o putere de muncă care trezește invidii, motiv pentru care ajung acolo unde și-au propus. Sînt foarte siguri pe forțele proprii și nu se lasă ușor manipulați. În viață au parte de multe greutăți, în special multe neplăceri au de îndurat în sînul familiei. Se ceartă de la orice fleacuri. Bărbații născuți iarna adoră să o facă pe șefii. Nu suportă să se supună, să cedeze în fața cuiva și sînt foarte aspri. De asemenea, aceștia sînt plini de surprize. Femeile născute iarna sînt băiețoase, neînfricate, curajoase și spun în față ce gîndesc.

Persoanele născute primăvara – sînt egoiste, nehotărîte și slab organizate. De obicei sînt înzestrate cu un talent deosebit, dar din cauza neîncredeii în forțele proprii îl țin ascuns de ochii lumii. Cîntăresc orice cuvînt rostit și își ascultă cu atenție interlocutorii. Se acomodează greu la împrejurări noi. Sînt foarte încăpîțînați. Se iubesc pe ei. Sînt cu băgare de seamă. Printre aceștia se numără matematicieni, sportivi și oratori renumiți. Femeile născute primăvara de obicei se mărită tîrziu. Motivul – frica de noutate.

Persoanele născute vara – sînt generoase, impulsive și gata de sacrificiu. Muncesc mult și astfel ating succesul în carieră. Sînt firi emotive, ușor de impresionat și de rănit. Se aprind ușor la mînie. Adoră copii și animalele. Sînt orgolioși, curajoși, insistenți și își ating țelurile fără ezitare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!