Alege una dintre cele 9 mandale și află ce spune psihologul despre fericirea din viața ta

Alege una dintre cele 9 mandale și află ce spune psihologul despre fericirea din viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 November 2020 in Articole

Fără ezitare, bazându-vă doar pe sentimentele dvs., alegeți mandala care credeți că vă reprezintă:

Ce semnifică fiecare: (textul se adresează atât femeilor cât și bărbaților, chiar dacă este scris la persoana masculină sau feminină!!!)

1. Generoasă și Iubitoare

Te străduiești să devii mai bună. Ai ambiții și standarde ridicate. Muncești din greu, dar nu ești egoistă. Îți place să faci din lume un loc mai bun. Iubești pana ești rănită. Și după … tot nu încetezi să iubești. Sufletul blând și mereu săritor să ajute oamenii din jur, te fac să fii un om special în această lume plină de oameni răi!

2. Fascinantă și romantică

Ești o persoană responsabilă care iubește să aibă grijă de ceilalți. Crezi în munca cinstită și îți asumi cu ușurință responsabilități. Ai un caracter bun. Inspiri încredere în oameni. Oamenii din jur apreciază sinceritatea și devotamentul tău, și faptul că nu-ți încalci promisiunile.

3. Inteligentă și atentă

Îți merge mintea. Gândurile și ideile tale sunt cele mai importante. Îți place să reflectezi la teoriile și opiniile tale despre viață. Te înțelegi cu cei cărora le place să gândească și să învețe. Nu ești niciodată superficială. Îți petreci mult timp gândindu-te la ce este bine și ce nu. Încerci să faci ceea ce este corect, chiar dacă majoritatea societății nu este de acord cu tine.

4. Înțeleaptă și realistă

Ești un suflet unic, unic. Nu este nimeni ca tine, nici măcar aproape ca tine. Ești intuitiv și puțin capricios. Ești adesea neînțeles și rănit. Ai nevoie de spațiu personal. Creativitatea ta trebuie dezvoltată, și necesită respectul celorlalți. Ești o persoană care vede clar laturile întunecate și luminoase ale vieții. Ești foarte emoțional.

5. Încrezătoare și dominantă

Ești foarte independentă. Principiul tău „mă descurc și singură”. Bazează-te doar pe tine. Știi să rămâi puternică pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești. Știi ce vrei și nu ți-e frică să ceri. Tot ce ai vrei de la oameni este să fie sinceri cu tine.

6. Fermecătoare și energică

Ești o persoană veselă și plină de spirit. Sunteți în armonie cu întreaga lume. Mereu plină de entuziasm. Ești întotdeauna „Pentru!”, Mai ales când vine vorba de o provocare nouă.  Te interesează să știi despre tot ce se întâmplă. Dacă ceva te interesează, nu te vei lăsa până nu îl vei afla totul.

7. Fericită și sensibilă

Ești o persoană sensibilă și înțelegătoare. Asculți cu atenție și fără să judeci. Crezi că fiecare om are propriul său mod în viață. Ești rezistentă la stres, nu te îngrijorezi ușor. De obicei ești foarte relaxată.

8. Amabilă și prietenoasă

Construiești cu ușurință relații cu oamenii. Ai mulți prieteni și îți place să le faci viața mai bună. Ai o aură caldă și strălucitoare. Oamenii se simt extrem de confortabili în prezența ta. În fiecare zi te gândești cum să ajungi și mai bine. Ai nevoie de iubire mai mult decât oricine în lume. Ești dispusă să iubești pe cei care nu te iubesc înapoi.

9. Plin de optimism și fericită

Credeți că viața este un dar și încercați să vă bucurați cât mai mult de ceea ce vi s-a dat. Ești extrem de mândră de ceea ce ai realizat în viață. Cu cei pe care îi iubești, ești gata să împărtășești toate bucuriile și durerile. Aveți o perspectivă foarte sănătoasă asupra vieții.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!