Alege un mar si afla cum va fi viata ta!

Publicitate

Sună ca o glumă, dar nu este deloc aşa! În funcţie de mărul pe care l-ai alege ca să-l mânânci poţi să afli multe lucruri interesante despre tine. În plus, doar ştii că acest fruct e foarte vechi pe Pământ. Iar în Biblie ştii cum e numit mărul, nu-i aşa? Fructul interzis.

Uite ce spune mărul pe care l-ai ales despre arhetipurile tale interne:

Mărul nr. 1 – Eşti un om cinstit şi onest. Niciodată nu încerci să muşamalizezi adevărul, chiar dacă uneori e extrem de dureros. Nu eşti o persoană cu gânduri ascunse. În plus, nu-ţi este teamă să fii tu! Pe scurt, nu ai măşti. Şi, nu ştim dacă e un bonus sau nu, dar, cu siguranţă, ai o capacitate incredibilă de a trece peste cu bine peste eşecuri şi succese.

Eşti fericit prin lucruri mici, nu te îngrijorezi din orice fleac. O plăcere aparte îţi poate oferi un sumplu măr, rupt direct de pe ramura unui pom.

Mărul nr. 2 – Ai un caracter jucăuş şi eşti o persoană energică. Duşmanul tău nr. 1 e plictiseala, tocmai de aceea îţi construieşti o viaţă plină de evenimente şi o mulţime de aventuri. Mărul tău e din caramelă, presărat cu ciocolată şi nuci!

Publicitate

Mărul nr. 3 – Eşti un om interesant. Cel puţin asta cred toţi cei din jurul tău, însă tu ai altă părere. Eşti foarte optimist şi ai un simţ foarte dezvoltat pentru frumos. ÎN plus, asta îi inspiră pe oameni. Tot ce se întâmplă în viaţa ta e extrem de interesant pentru cei din jur. Fără să ai intenţia, eşti persuasiv. Visezi la o bucată de tartă cu mere făcută acasă, poate chiar de bunica ta.

Mărul nr. 4 – Eşti un om de nădejde, ai calităţi rare – printre care fidelitatea – şi ai capacitatea de a fi echilibrat în fapte, sentimente şi gânduri. Nu eşti genul care vorbeşte ca o moară stricată – mai mult asculţi decât vorbeşti, iar asta îţi place. O ceaşcă de compot din mere te poate fericit.

Mărul nr. 5 – Fie că-ţi sunt prieteni sau nu, când te văd, oamenii se bucură. Ai o viaţă plină, astfel încât nu ai nevoie să faci sporturi extreme ca să ai parte de adrenalină. Apreciezi gusturile, formele şi mirosurile fiecărei zile, potrivit eustiu.com.

Mărul nr. 6 – Eşti o persoană haioasă. Ai un creier viu şi o reacţie fină. Pe scurt, îţi dai seama din zbor de anumite lucruri. Deşi nu eşti prea comunicativ, uneori poţi fi destul de vorbăreţ. Eşti amuzant, dar şi inteligent în acelaşi timp.

Publicitate
Alte Articole
Personalitate

Te-ai intrebat vreodata de ce iubesti persoane care nu merita iubirea ta?

Publicitate

„Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te ţin de mână.” – Alfred de Musset

O sa va spun direct ca nu stiu. Nu stiu de ce ne lasam orbiti de iubire, o iubire care doare, care sfasie sufletul, care nu iti permite sa fii tu. Nu stiu ce ce ne lasam inimile sa simta lucrurile frumoase, atat de profunde si sa bata pentru persoane carora nu le pasa de noi. Pentru persoane care nu ne iubesc.

Este uimitor sa ne gandim ca asteptam zile, luni intregi si in acest timp facem tot ce ne sta in putinta pentru a salva relatia… insa acesta este un timp pierdut, pe care nimeni nu ni-l mai aduce inapoi. Este incredibil cum incercam atat de mult, cum facem compromisuri, cum luptam pentru cineva care nu ridica nici macar un deget. Este o poveste dulce-amaruie, cu mai multe parti rele decat bune. Si este atat de dificil sa fii persoana careia ii pasa.

De ce ne este atat de dificil sa ne oprim, sa renuntam si sa mergem doar pe drumul nostru? De ce facem planuri, punem la bataie idei si incercam sa tragem de o iubire care din partea lui nu exista? De ce ramanem in viata acestor oameni care isi intorc privirea cata mai departe de noi? De ce ne rugam pentru inima lor atunci cand poate noi nici macar pentru o secunda nu le trecem prin ganduri?

De ce iubim persoane care nu merita iubirea noastra?

Poate ca vom fi mereu genul de persoane ale caror inimi bat pentru altii, ale caror aripi se desfac pentru a proteja lumea pe care o intalnim. Poate ca vom fi mereu aceia care plang si zambesc la inimi care nu au loc pentru inima noastra.

Publicitate

Si nu cred ca acest lucru ne face sa parem slabi. Nu ne face sa parem nici nesemnificativi. Nu ne face nici nebuni sau patetici. Nu, din contra! Chiar cred ca ne face sa fim curajosi. Pentru ca a iubi pe cineva din suflet, din toata inima chiar si atunci cand din partea lui nu exista niciun strop de dragoste, este un miracol. Este frumos. Pentru ca oferim posibilitatea inimii noastre de a cunoaste dragostea; da, este o dragoste nepotrivita, insa tot dragoste este.

Pentru ca atunci cand vine vorba despre dragoste, pur si simplu nu exista reguli. Nu exista nici un manual cu instructiuni de urmat pentru noi. Nu exista nicio logica. Pentru ca ghici ce? Dragostea este imprevizibila. Este nebunie! Nu are niciun sens. Si nici nu trebuie sa aiba.

Pentru ca avem un suflet bun si ne pasa de cei din jurul nostru. Inca ii iubim pe cei care ne-au ranit si ne-au frant inima. Nu, acest lucru nu ne face sa fim slabi. Ne face puternici. Ne face curajosi.

Fara oameni ca noi, dragostea nu ar exista deloc. Fara noi, dragostea nu ar straluci atat de puternic atunci cand decide sa apara la usa noastra. Fara noi, dragostea nu ar fi atat de frumoasa, atat de magica atunci cand in sfarsit ne gasim drumul nostru si intalnim acel suflet frumos dispus sa ne protejeze inima.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii