Alege un îngeraș și află ce mesaj îți aduce de la soartă

Alege un îngeraș și află ce mesaj îți aduce de la soartă

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2020 in SpiritualitateTeste de PersonalitateViata

Cei trei îngerași reprezintă mesagerii sorții și au un mesaj special pentru tine. Înainte să alegi unul dintre ei, mulțumește-i în gând îngerului tău păzitor pentru că a avut grijă de tine în to acest timp, apoi privește imaginea de mai jos și alege-l pe cel care crezi că are un mesaj pentru tine.

Lasă mintea să decidă, doar privește cu atenție și ascultă-ți intuiția.

Iată ce mesaje au îngerașii pentru voi:

Dacă ai ales primul îngeraș:

Inima bună și sufletul cald îți va fi răsplătit în perioada care va urma. Destinul îți va face dreptate și vei avea ocazia să îți îndeplinești toate dorințele pe care le ai de atâta timp, însă asta nu înseamnă că va trebui să stai cu mâna în sân. Ai șanse mari de reușită pe plan financiar, poate că vei primi o avansare, sau un loc nou de muncă mai bine plătit, o schimbare în bine va urma.

Numerele vor avea o mare influență în viața ta, iar dacă joci la loto, s-ar putea să vină o veste bună, sau alte locuri unde cifrele îți pot aduce câștiguri.

Distribuie îngerașul pe profilul tău pentru a atrage mai mult noroc!

Dacă ai ales al doilea îngeraș:

Destinul ți-a pregătit multe surprize plăcute în perioada care urmează, pentru că ești o persoană corectă și muncitoare, iar tot ce faci bine se va întoarce negreșit la tine, urmează să intrați în zona favorabilă, toate faptele bune acumulate îți vor fi răsplătite. Este o perioadă de realizări, perfectă pentru a lua decizii importante, care vor avea toate șansele de reușită

Sănătatea se va îmbunătăți, iar dacă de mult timp te chinuie o durere, sau o problemă veche, în perioada următoare lucrurile se vor ameliora!

Norocul va veni din faptele bune pe care le vei face, așa că nu ignora pe cineva atunci când are nevoie de ajutor, pentru că recompensa va fi înzecită.

Distribuie îngerașul pe profilul tău pentru a atrage mai mult noroc!

Dacă ai ales al treilea îngeraș:

Acesta este îngerul credinței și al cunoașterii, care este ales de oamenii smeriți și iubitori, care cară după ei multe răni făcute de oamenii răi întâlniți pe drumul vieții. În perioada următoare destinul ți-a pregătit o răsplată pentru toată suferința. Va urma o perioadă de liniște în viața ta, acest lucru pe care ți-l dorești de mult timp, apele se vor liniști și vei putea să te bucuri de viață.

Norocul și sănătatea vor fi la vibrație maximă, și vei avea parte de undele câștiguri mai ușoare iar unele probleme de sănătate vor trece de la sine.

Distribuie îngerașul pe profilul tău pentru a atrage mai mult noroc!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!