Alege o pasăre mistică și află ce vești te așteaptă în viitorul apropiat

Alege o pasăre mistică și află ce vești te așteaptă în viitorul apropiat

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2020 in Teste de Personalitate

Păsările sunt mesageri ai sorții; zboară sus spre cer, motiv pentru care în multe mituri simbolizează mesagerii dintre oameni și zeități.

Mai mult, acești mesageri înaripați au fost chiar împărțiți în a aduce vești de sus de la zei – ziua și de jos de la sufletele morților – noaptea. Păsările au fost întotdeauna asociate cu valori mai mari și cu o semnificație mai mare decât orice lucru obișnuit. Din acest motiv, în acest test, ei acționează ca mesageri.

Alegeți unul dintre mesagerii înaripați din imagine și aflați ce vești vă va aduce în viitorul apropiat.

1. Pasărea zână

Pasărea aleasă îți aduce vești bune. Succesul și beneficiile materiale vă așteaptă în viitorul apropiat. Munca pe care o faci acum din greu te va răsplăti în viitor pe măsură. Veți fi fericiți, dar nu uitați să vă urmați sfaturile inimii.

Problemele de sănătate vor sta departe de dumneavoastră iar pentru cele din prezent veți găsi tratamentul eficient, trebuie doar să ai încredere în tine ca acesta să aibă efect.

2. Porumbelul alb

Alegerea porumbelului alb nu este întâmplătoare. Înseamnă că în curând vei găsi dragoste dacă nu ai găsit-o încă. Pe de altă parte, porumbelul alb aduce și sentimente noi, mai profunde, care vor deveni și mai durabile și mai afectuoase. Dacă aveți o relație, atunci aceasta veți avea parte de dragostea mult visată!

În viitorul apropiat, nu vă va lipsi afecțiunea sau înțelegerea. Puteți conta pe partenerul dvs. în orice situație.

3. Pasărea albastră

Alegerea ta a căzut pe o pasăre albastră frumoasă. Este mică, dar va aduce multe beneficii vieții tale. Această pasăre vă aduce vești neașteptate și foarte plăcute.

Este posibil ca o dorință veche să ți se îndeplinească sau să te muți într-o casă nouă. Aveți noroc la cifre, deci vine o perioadă bună pentru a vă încerca norocul.

4. Pasărea Paradisului

Aceasta este o pasăre foarte rară și neobișnuită care vă poate aduce succes, succes și prosperitate în tot ceea ce aveți în minte.

Concentrați-vă pe ceea ce doriți cel mai mult și atunci veți avea succes. Chiar dacă a fost o perioadă de instabilitate, urmează ca succesul să ajungă în viața ta. Este momentul să asculți instinctul tău și să faci tot ce îți propui. Norocul va fi de partea ta, dar încearcă să te ferești de certuri și invidia celor din jur, ține totul pentru tine pentru a nu alunga binele din viața ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!