Ai observat ca vezi mereu lucrurile diferit fata de cei din jur? Iata semnele care iti demonstreaza ca esti un inger pe pamant!

Publicitate

“Persoana care ştie ce e viaţa priveşte dificultăţile ca pe nişte oportunităţi.” — Norman Vincent Peale

Te numeri si tu printre ingerii umani, prin acele suflete care au fost alese sa se nasca pe aceasta planeta pentru a ne invata despre iubirea neconditionata?

Ei sunt acolo pentru noi, pentru a ne ajuta sa ne trezim spiritual, pentru a ne indeplini menirea pe acest pamant, pentru a nu ne da niciodata batuti, pentru a scoate la lumina tot ce avem mai frumos in noi. In cartea “We are Human Angels: A crash course for angelic humans”, autorul ne prezinta pe scurt care sunt principalele trasaturi ale ingerilor umani:

20 de semne care iti arata ca esti un Inger Uman

Daca din copilarie ti-ai dorit sa schimbi lumea si nu ai incetat sa crezi…

Daca ai visat intotdeauna sa alini suferintele tuturor fiintelor vii…

Daca simti ca ai un talent special in a-i ajuta pe ceilalti…

Daca ai o sensibilitate iesita din comun…

Daca ai depasit incercari dificile in viata ta…

Daca consideri ca, in ciuda a tot, viata ar trebui traita cu bucurie…

Daca, desi incerci intotdeauna sa gasesti un inteles suferintei tale, crezi ca trebuie sa existe o modalitate de a opri propria suferinta si pe a celorlalti…

Daca in inima ta nu este loc pentru ura si resentiment…

Daca incerci intotdeauna sa schimbi raul in bine si intunericul in lumina…

Daca intotdeauna iti urmezi inima chiar si cand pare cel mai dificil lucru de facut…

Daca ai avut intotdeauna o viziune a raiului pe pamant si ti-ar placea sa o imprastii pretutindeni in lume…

Daca ai abilitatea de a citi oamenii si de a sti ce este ascuns in interiorul inimii lor…

Daca in sinea ta ii binecuvantezi pe toti pe care ii intalnesti in viata ta…

Daca tu, chiar de la inceput, ai avut intotdeauna sentimentul ca nu apartii acestei lumi…

Daca nu ai putut niciodata sa te asociezi cu un anumit grup de oameni , insa ai avut intotdeauna o dorinta profunda de a te conecta cu familia Sufletului tau aici pe pamant…

Daca a cauta adevarul este pasiunea ta cea mai mare…

Daca traiesti in corectitudine chiar si atunci cand doare…

Daca crezi in puterea vindecatoare a Dragostei…

Daca ai inca aceleasi visuri pe care le aveai cand erai un copil cu inima pura…

Publicitate

Daca simti ca te-ai nascut pentru un scop mai maret si ti-ar placea sa il exprimi…

… esti un inger uman si incerci doar sa iti amintesti.

Într-o zi frumoasă de vară, un înger a coborât din ceruri şi a început să rătăcească pe deasupra acestei lumi străvechi, zburând peste câmpuri şi păduri, peste oraşe şi sate. La apus, el şi-a întins aripile şi şi-a spus:

„Acum, vizita mea s-a încheiat şi trebuie să mă întorc în lumea luminii. Dar înainte de a pleca, doresc să iau cu mine câteva amintiri din această lume”.

El a văzut o grădină cu flori şi şi-a spus: „Ce frumoase sunt aceste flori şi ce parfum minunat au”. A cules apoi cei mai frumoşi trandafiri, a făcut din ei un buchet şi a spus: „Nu văd nimic mai frumos decât aceste flori; de aceea, le voi lua cu mine”.

Privind însă ceva mai atent, a văzut un copilaş cu ochi strălucitori şi obraji trandafirii care îi zâmbea mamei sale. El şi-a spus: „O, zâmbetul acelui copil este chiar mai frumos decât acest buchet. De aceea, îl voi lua de asemenea cu mine”.

Privind deasupra leagănului, el a văzut iubirea mamei care se revărsa ca un fluviu asupra copilului ei, şi şi-a spus: „O, iubirea acelei mame este de departe cel mai frumos lucru pe care l-am văzut pe acest pământ; de aceea, o voi lua de asemenea cu mine”.

Ducând cu el aceste trei comori, el şi-a întins aripile şi s-a îndreptat către porţile perlate ale raiului. Când a ajuns, s-a oprit şi şi-a spus: „Înainte de a intra, doresc să îmi examinez încă odată amintirile”. S-a uitat la flori, dar acestea se ofiliseră deja. S-a uitat la zâmbetul copilului, dar acesta crescuse şi nu mai zâmbea. S-a uitat apoi la iubirea maternă, iar aceasta strălucea la fel de vie ca la început, în toată splendoarea ei.

Îngerul a aruncat florile ofilite şi zâmbetul palid, a intrat în rai şi a adunat întreaga oaste a cerului, spunând: „Acesta este singurul lucru pe care l-am găsit pe pământ care şi-a păstrat întreaga frumuseţe până când am ajuns în rai: iubirea maternă”.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Forma buzelor poate ascunde trasaturi de personalitate foarte usor de recunoscut

Publicitate

Crezi sau nu, buzele unei persoane pot ajuta la o intelegere mai profunda despre personalitatea lor.

Daca esti un pic sceptica, mai jos poti vedea ce are de spus forma buzelor despre tine!

1. Buze mari si carnoase:

Daca buzele tale sunt in mod natural mari si carnoase, ai fost facuta sa porti grija unor persoane. Este posibil sa fi petrecut mult timp ca voluntar in imprejurimile cartierului sau ai avut grija de animalele atunci cand erai mai tanara. Ai un instinct matern innascut si o dorinta de a proteja pe ceilalti.

2. Buza de sus este mai mare decat buza inferioara:

Daca buzele tale se potrivesc acestei descrieri, probabil esti, oarecum, o regina a dramei. Esti carismatica, emotionala si iubesti pur si simplu viata. Esti increzatoare si iti place sa fii in centrul atentiei. Celelalti pot conta oricand pe tine pentru o gluma buna.

3. Buza inferioara este mai mare decat buza de sus

Daca buzele tale se potrivesc acestei descrieri, te-ai nascut sa fii aventuroasa. Munca de birou, pur si simplu, nu este pentru tine. Stii ce inseamna sa te distrezi. Tanjesti dupa un stil de viata energic, prieteni noi, locuri noi de vizitat si experiente noi. Curioasa, sociabila si deschisa la noi aventuri.

4. Buze normale:

In cazul in care buza de sus si cea de la baza sunt de aceeasi dimensiune, de obicei, este un semn ca esti o persoana echilibrata si cu mult bun-simt. Puterea ta consta in capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. Tratezi persoanele cu respect si stii cum sa ii critici usor. Paharul este intotdeauna pe jumatate plin pentru tine – nu pierzi timp pretios fiind suparata.

5. Buze subtiri:

Buzele subtiri sunt un semn ca sunteti in general o singuratica.

Publicitate

Persoana de sine-statatoare, optezi mereu pentru a face fata problemelor pe cont propriu. Iti place, pur si simplu, sa fii de una singura si sa fii in masura sa-ti auzi gandurile. In ciuda dragostei pentru singuratate, te simti perfect acasa atunci cand esti inconjurata de persoanele pe care le iubesti.

6. Buza superioara cu o forma ascutita:

Daca ai o buza superioara cu o forma ascutita esti, probabil, o persoana creativa. Persoanele cu acest tip de buze ajung adesea artisti sau muzicieni. Mai mult ca sigur ai o memorie excelenta cand vine vorba de a-ti aminti chipuri sau nume. Esti o fiinta sociabila si intotdeauna vei obtine rezultate bune in profesia ta

7. Buza superioara cu forma rotunjita:

Daca buzele tale se potrivesc acestei descrieri, esti plina de compasiune si o sensibilitate aparte. Ai un obicei de a deveni profund suparata cand se intampla ceva rau, dar vei gasi intotdeauna timp pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau. Chemarea ta in viata poate fi de a ajuta oamenii mai putin norocosi decat tine.

8. Buza de sus fara filtru:

Daca buzele tale se potrivesc acestei descrieri , esti printre cei mai responsabili si de incredere oameni de pe planeta. Refuzi sa accepti ca ceva este imposibil sau ca nu este la indemana ta. Cei dragi stiu ca se pot baza pe tine in orice situatie. Esti, in timp util, eficient si ai o naturalete in a rezolva orice problema.

9. Buze mici si carnoase:

Daca buzele tale se incadreaza in aceasta descriere, s-ar putea sa fii, oarecum, rautacioasa. Te concentrezi pe propriile sentimente de confort. Ai putea parea egoista la inceput, dar esti plina de compansiune si devotata celor pe care ii iubesti. De cele mai multe ori, lucrurile functioneaza bine pentru tine, pentru ca iti examinezi in mod constant viata si fericirea, dar vei fi mereu acolo pentru prieteni, la momentul potrivit.

10. Buza superioara foarte subtire:

Daca ai o buza superioara subtire, cel mai probabil posezi calitati puternice de lider. Esti buna la a convinge pe ceilalti de opinia ta, dar stii cum sa fii cu picioarele pe pamant. Energia puternica, pozitiva curge din tine.

Ai succes in cele mai multe lucruri, dar de cele mai multe ori este dificil sa mentii relatiile romantice, pentru ca scopul tau in viata este sa fii cineva si nu cu cineva.

Publicitate
Alte Articole
Personalitate