Ai o aură puternică dacă simți aceste lucruri!

Ai o aură puternică dacă simți aceste lucruri!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2021 in Spiritualitate

Energia oricărei persoane poate fi programată pentru succes. Analizând mai atent bioenergetica dvs., veți determina în ce direcție ar trebui să lucrați cu voi înșivă sau nu ar trebui să lucrați deloc la energia voastră.

Poate ai o apărare puternică și nici nu ai știut-o. Ai o aură puternică dacă simți aceste lucruri! Este timpul să verificăm dacă este așa!

Există doar 7 semne principale ale unei personalități puternice, cu o energie puternică. Dacă această caracteristică nu vă corespunde, atunci poate că se va potrivi uneia dintre rude sau prieteni. Fiind în contact cu astfel de oameni, devii și mai puternic la nivel bioenergetic!

Energia pe care o radiază cei din jur are un efect pozitiv asupra ta.

Este posibil să vă creșteți și să vă întăriți aura, principalul lucru este să comunicați mai puțin cu persoanele toxice și cu vampirii energetici, deoarece aceștia vă iau toată puterea și nu aveți timp să o reînnoiți.

Semne ale unei aure puternice:

Primul semn care apare atunci când aura este clară și puternică: o persoană se îmbolnăvește rar. Când aura este insuficientă, o persoană devine suprasolicitată, are o imunitate redusă, este adesea bolnavă, suferă de boli cronice. Uneori există semne ale unei boli mai grave.

Al doilea semn al unui câmp bioenergetic puternic este că proprietarul său are un succes pronunțat în toate domeniile vieții. El se descurcă în multe domenii și adesea norocos. Oamenii cu energie ridicată au întotdeauna mai mult succes fără eforturi vizibile în această direcție.

Al treilea semn al unei aura puternice sunt sentimentele. O persoană cu energie puternică radiază optimism. Îi atrage pe cei din jur, îi încarcă cu lumina sa interioară.

Când stai lângă o astfel de persoană, ești încărcat de la ea, pentru că este ca o baterie. Apare dorința de a te dezvolta, de a acționa, de a cuceri lumea, totul din jur pare promițător. Este ușor să te îndrăgostești de o astfel de persoană și greu să uiți.

Al patrulea semn: caracterul puternic al oamenilor cu energie ridicată. Sunt întotdeauna gata să vă susțină într-o situație dificilă și o fac din suflet. Asta nu înseamnă că nu au propriile lor probleme, eșecurile apar la toată lumea în calea vieții. Ei știu doar cum să le rezolve și nu se opresc asupra lor.

Al cincilea semn: dacă o persoană are un nivel ridicat de energie, atunci cel mai probabil are calități pronunțate de conducere. A fi un bun lider pentru alții și a avea un nivel scăzut de bioenergie sunt două lucruri complet incompatibile.

Al șaselea semn este că un corp puternic și sănătos este egal cu o aură puternică. Atunci când o persoană este puternică spiritual, corpul său încearcă, de asemenea, să-și echilibreze și să îmbunătățească sănătatea. El este rațional, mai dur decât restul și este întotdeauna gata să atingă noi culmi.

Al șaptelea semn este atitudinea față de ceilalți și deschiderea minții. Aceste personalități nu pot fi numite snobi. Nu sar la concluzii premature sau îi judecă pe alții după auzite. Nu le este frică să experimenteze, să depășească limitele și să privească spre viitor. Ei sunt înzestrați cu o energie atât de puternică încât nu se tem de orice schimbări și încercări.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!