Ai în tine o energie mai puternică decât orice boală. Puterea vindecării se află în tine, trebuie doar să o activezi!

Ai în tine o energie mai puternică decât orice boală. Puterea vindecării se află în tine, trebuie doar să o activezi!

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSanatateSpiritualitate

Corpul fizic are mecanisme de autovindecare, este dotat cu un sistem de protecție care nu permite trecerea agenților patogeni externi și interni. Structura corpului asigură procesul de auto-regenerare prin crearea zilnică de noi celule. Putem opri acest proces doar dacă nu credem în această capacitate și nu dăm organismului ceea ce are nevoie: odihnă, alimentație adecvată și exerciții fizice.

Numai tu te poți vindeca

Nimeni altcineva nu o va face pentru tine. Este foarte important să creați o echipă care să vă ajute la vindecare – participanții își pot oferi cunoștințele, ideile, opiniile diferite și, cel mai important, sprijinul lor. După cum a spus Dumnezeu, acolo unde sunt doi sau mai mulți adunați în numele meu, acolo sunt și Eu.

Dar ei nu te pot vindeca, doar tu poți. Aceasta este o călătorie personală de auto-descoperire și evoluție spirituală. Nimeni nu îți poate experimenta emoțiile, nu poate înțelege cum îți  funcționează mintea sau să îți genereze gândurile. Ceilalți te pot ajuta să urmărești și să identifici tiparele nesănătoase, dar numai tu le poți schimba.

Vindecă mai întâi sufletul, apoi va urma vindecarea minții și a corpului.

Sufletul, mintea și corpul au nevoi diferite, iar dacă fiecare primește ceea ce are nevoie, atunci tot trupul va fi sănătos. Însă dacă cineva este neglijat, va apărea dezbinarea și boala va ataca organele cele mai vulnerabile. Vindecarea reconectează sufletul, mintea și corpul. În timp ce medicina lucrează în primul rând cu corpul, arta divină de a vindeca ne amintește să începem cu sufletul, deoarece el este sursa existenței care dă viață corpului. Dacă începem de aici, vindecarea va continua în mod automat. Care sunt nevoile sufletului? Să trăiești în bucurie și cu sens, să te dezvolți, să crești și să-ți exprimi motivațiile prin gânduri, cuvinte și fapte.

Doar dragostea ne vindecă

Energia iubirii are o putere de vindecare incredibilă. Iubirea este plină de o energie cu putere de reînnoire a sufletului și a minții. În minte, atenția se mută de la căutarea unei probleme la găsirea unei soluții, iar sufletul vede punctul dureros și îl hrănește cu dragoste. Acest sentiment trăiește în prezent, exact acolo unde are loc vindecarea. Concentrează-ți energia iubirii pe zonele care te dor, pe problemele de sănătate care nu se mai termină.

Iertarea face loc iubirii în inimă

Când inima noastră este plină de frică, furie, tristețe sau disperare, sentimente calde nu își mai pot găsi locul în ea, iar fără acestea ne este foarte greu să rămânem sănătoși. Iubirea este asociată cu sufletul, iar iertarea cu mintea; eliberează-ți mintea de încărcătura emoțională care îți umple gândurile.

Iertarea elimină blocajul energetic din corp, astfel încât informațiile pe care le conține pot curge liber, conectându-se cu sufletul, mintea și corpul pentru sănătate.

Cu ajutorul vibrațiilor potrivite, iertarea elimină atitudinile nesănătoase și fricile care zac în corpul nostru și astfel începe procesul de vindecare și de întărire a sistemului imunitar, iar noi devenim mai puțin sensibili la boli.

Concentrează-te pe ceea ce îți dorești

Vindecarea este în concordanță cu Legea atracției: ceea ce gândești este ceea ce devii. Iar ceea ce devii este ceea ce gândești. Cel mai bun mod de a verifica dacă gândurile tale sunt sănătoase este să-ți analizezi stilul de viață, relațiile cu alte persoane și starea de sănătate.

Există o boală comună tuturor, care mai devreme sau mai târziu atacă pe toată lumea în viață: începem să atragem spre noi ceea ce nu ne dorim, în loc de ceea ce ne dorim. Singura modalitate de a opri acest proces este schimbarea lui. Când ne gândim la boli și probleme, nu facem altceva decât să le atragem în viața noastră.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!