Ai imaginatia bogata? Fa acum testul de imaginatie

Ai imaginatia bogata? Fa acum testul de imaginatie

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2022 in Personalitate

Tu ce tip de imaginatie ai?

Private cu atentie desenele de mai jos. Pentru fiecare desen sunt propuse 3 interpretari ( A, B, C). Pe care dintre ele o alegeti? Dupa ce ati ales pentru fiecare imagine, calculati scorul si aflati ce tip de imaginatie aveti!

Calcularea si interpretarea rezultatelor

Pentru a vedea ce fel de imaginatie aveti, faceti totalul alegerilor dvs., acordand cate

3 puncte pentru fiecare alegere din coloana A,

2 puncte pentru fiecare alegere din coloana B

1 punct pentru fiecare alegere din coloana C.

Peste 40 de puncte : aveti o imaginatie bogata, o curiozitate vie, precum si mobilitate spirituala. Sunteti o persoana foarte originala, imaginatia dvs. fiind intotdeauna gata de actiune. Iubiti paradoxul, aveti tendinta de a privi lucrurile in ansamblu, fara a cerceta consecintele imediate, practice, precum si inclinatie spre abstractizare.

25-40 de puncte: dovediti un bun echilibru intre vis si realitate. Aveti o imaginatie vie, foarte eficienta, ceea e va permite sa abordati probleme fara complexe si inhibitii. Sunteti dinamic si inventiv.

Mai putin de 25 de puncte: sunteti o fire ponderata, o gandire riguroasa, inclinata spre observatii, spre detaliu, orientata spre concret. Evitati speculatii abstracte, fiind atras de ceea ce este clar si concret.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!