Ai grijă la oamenii care îți fură norocul: cum să îi recunoști și să te protejezi

Ai grijă la oamenii care îți fură norocul: cum să îi recunoști și să te protejezi

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in LifeStyleSfaturiSpiritualitateViata

Se întâmplă de multe ori să găsim persoane care emană negativitate chiar în familie sau în cercul nostru de prieteni. Ca să putem îndepărta aceste persoane de noi trebuie să le identificăm mai întâi. Iar dacă nu le putem îndepărta, vom învăța să ne apărăm de ele.

Energia umană este foarte vulnerabilă. Cel mai periculos lucru este expunerea la persoane toxice. Ele sunt cele care ne fură norocul și buna dispoziție cel mai des.

1. Cum ne dăm seama dacă cineva ne-a furat norocul

Vorbind cu ele, îți pierzi starea bună de dispoziție și pozitivitatea. De exemplu, după ce vorbești cu o rudă care se plânge constant, s-ar putea să te simți golit de milă sau furie.

Ai senzație de oboseală când termini conversația

Conversația cu o astfel de persoană poate dura doar câteva minute și după aceea te simți de parcă ai muncit toată ziua, te-a obosit psihic. Asta înseamnă că persoana își mută energia negativă asupra ta.

Nu vrei să mergi acasă la acele persoane

Chiar dacă este o persoană apropiată, vrei să o vezi, dar nu vrei să te duci la ea acasă. Chiar dacă se întâmplă inconștient, în adâncul sufletului ști că nu e bine să te duci acasă la astfel de persoane, pentru că, la plecare, vei lăsa acolo tot norocul.

În timpul conversației îți vin gânduri negative

De exemplu, ești la muncă și te sună un prieten. Te întreabă „Lucrezi la ora asta? Sigur ești obosit.”. Chiar dacă erai perfect normal înainte de conversație, acea persoană, prin puterea cuvântului, te-a făcut să te gândești că nu mai vrei să muncești.

2. De ce ne afectează norocul

Este foarte important să înțelegi de ce vampirii energetici îți afectează negativ norocul. În majoritatea cazurilor, persoanele negative emană și ne transferă negativitate.

Eșecurile apar și din cauza unui câmp energetic slăbit. Oamenii negativi spun sau fac adesea ceva care ne supără, ne enervează, și apoi ne fură buna dispoziție. Acest lucru duce la o slăbire energetică.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!