Ai grijă de mama ta, pentru că ea este cea mai importantă persoană din viața ta

Ai grijă de mama ta, pentru că ea este cea mai importantă persoană din viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 January 2021 in De SufletLecții de viațăViata

Ai grijă de mama ta și prețuiește-o pe viață! Fiecare dintre noi are multe motive pentru a-i mulțumi mamei sale pentru contribuția la fericirea și bunăstarea sa personală. Fiecare dintre noi are propria poveste și propria sa relație specială cu mama sa. Unii nu găsesc timp pentru un simplu telefon, în timp ce alții regretă momentele pierdute de comunicare, care nu mai pot fi recuperate… pentru că deja este prea târziu…

Ai grijă de mama ta pentru dragostea ei sinceră pentru tine

Imaginează-ți cum mama ta tocmai a aflat că vei avea un copil și nici nu ți-ai dat seama de noua ei stare. Dar ea a început deja să simtă ceva special și tandru pentru mica viață! Și poate că uneori vor mai apărea discuții, dar să nu uiți niciodată că mama ta ți-a dat viață și odată cu ea – dragostea ei nemărginită.

Mulțumește-i mamei tale pentru amintirile frumoase din copilărie

Amintește-ți cum, în copilărie, îți plăcea să adormi în brațele mamei tale sau cum îți făcea ceaiul să vindeci când erai bolnav. Primele cărți pe care ți le-a citit cu voce tare; primele tale vânătăi, pe care ea le-a „tratat” cu sărutări; primele dezamăgiri pe care mama ta te-a ajutat să treci peste, primele dureri din dragoste, când ea plângea alături de tine… Gândește-te: toate primele amintiri din viața ta sunt legate de ea – femeia care te-a născut!

Trebuie să înțelegi că mama este primul tău model în viață

Fetițele își doresc întotdeauna să arate ca mama lor: sunt fericite să le probeze hainele și pantofii, scot în secret rujul din geantă și repetă trucurile mamei lor. Iar pentru băieți, o mamă este primul exemplu de femeie ideală, pe care apoi o vor căuta la maturitate în toate femeile pe care le întâlnesc. Mama joacă un rol extrem de important în viața noastră!

Ține minte: dragostea mamei tale este suficientă pentru toată lumea

Mai întâi pentru voi, apoi pentru frații și surorile voastre, apoi pentru nepoții pe care îi aduceți mamei voastre. Mama va găsi întotdeauna timp pentru toată lumea, își va lăsa deoparte treburile și va găti ceva delicios; vă va ajuta cu sfaturi și lucruri. Ce ai face fără mama ta?

De dragul copiilor lor, mamele pot face totul: întorc munții și aduc stele din cer. Își sacrifică dorințele și interesele fără ezitare și cel puțin datorită acestui lucru merită respectul tău sincer. Așa că ai grijă de mama ta și nu uita să îi oferi ceva mai multă căldură! Nu se știe niciodată când va veni momentul să plece din această lume!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!