Afla ce spune despre tine forma urechii – ce trasaturi ascunde

Publicitate

Forma nasului, lungimea degetelor nu sunt singurele trasaturi care arata si personalitatea noastra. Marimea urechilor poate spune multe despre caracterul nostru. Desi nu exista dovezi care sa demonstreze ca fizionomia este reala, cercetarile au aratat ca ea contine si ceva adevar.


1. Forma ovala

Te iubesti si iti place sa fii in centrul atentiei. Iti place sa te lasi rugat. Esti o persoana agreabila pentru ca in general esti dragut cu toata lumea. Cat timp esti interesat de ceva, esti dispus sa accepti provocari.

2. Forma triunghiulara

Publicitate

Esti conservator si responsabil. Faci lucrurile cu grija si atentie. Iti place stabilitatea si pretuiesti politetea.

3. Forma dreptunghiulara

Ai ganduri si actiuni care multor persoane nici nu le trec prin cap. Esti ego-centrist, capricios si te comporti dupa cum simti in momentul respectiv. Uneori, prietenilor tai le este greu sa te inteleaga.

4. Forma de corn

Consideri ca este important sa tii cont de ideile si viziunile celorlalti, asa ca nu iti prea place sa iti impui parerea. Esti o persoana buna si foarte onesta, asadar oamenii din jurul tau au incredere in tine.

5. Forma rotunda

Nu iti plac lucrurile prostesti sau lipsite de importanta. Iti vei planui mereu cu atentie parcursul si vei tinti catre perfectiune. Nu faci promisiuni pe care nu le poti tine, arata secretele.

6. Forma de ou

Esti o persoana delicata si generoasa. Iti este teama de singuratate si de aceea tanjesti dupa prietenii. Daca dai de probleme, te vei comporta dupa cum o cer circumstantele, ca sa le rezolvi.

Publicitate
Alte Articole
Personalitate

Cele mai frumoase taine ale casatoriei – “Nu te casatori daca nu iubesti – un trup fara suflet va sfarsi curand prin a fi ofensator.”

Publicitate

“Să aștepți ca altcineva să te facă fericit este cea mai bună metodă de a fi nefericit.” – Anonim

Cateva sfaturi pentru indragostiti de acum un veac, care ar mai putea fi valabile si astazi.

Sfaturi oferite in anul 1920 de catre profesorul doctor B.G. Jefferis, in cartea sa “A Guide to Purity and Physical Manhood Advice to Maiden, Wife and Mother Love, Courtship, and Marriage”.

1. Cautati fiecare fericirea celuilalt – un mariaj egoist, prin care un partener cauta doar propria fericire, se distruge singur. Fericirea este un foc care nu va arde mult doar cu ajutorul unui singur vreasc.

2. Nu te casatori dintr-o toana de moment – casatoria poate avea loc oricand pe parcursul relatiei daca lucrurile sunt facute sa dureze.

3. Nu te vinde – nu conteaza daca pretul este platit in bani sau in vreo pozitie sociala.

4. Nu te irosi – nu vei primi niciodata prea mult, chiar daca vei primi atat cat crezi ca meriti.

5. Cauta sfatul parintilor – parintii iti sunt cei mai buni prieteni. Ei sunt cei care vor face mai multe sacrificii pentru tine decat orice alt muritor. Ei sunt cei care, in ceea ce te priveste, sunt deasupra egoismului. In cazul in care ei nu sunt de acord cu alegerea ta, inseamna ca au motive sa o faca.

6. Nu te casatori pentru a face pe plac altora – tu va trebui sa traiesti si sa induri noua viata.

7. Nu te casatori pentru a face in ciuda cuiva – ar adauga o ticalosie unei nebunii.

8. Nu te casatori daca nu iubesti – un trup fara suflet va sfarsi curand prin a fi ofensator.

9. Testeaza cu atentie efectele vietii in comun – daca intimitatea aduce cu ea dispretul inaintea mariajului, o va face si dupa aceea.

10. Testeaza cu atentie efectele separarii prelungite – adevarata dragoste invinge atat timpul cat si spatiul.

Publicitate

11. Nu te casatori doar pentru ca ai promis ca vei face asta – daca o fisura a aparut intre voi acum, se va transforma mai tarziu intr-o prapastie. Este mai putin ofensator sa retragi o promisiune facuta decat sa minti in fata altarului. Partenerul de viata are dreptul la integritate absoluta.

12. Casatoreste-te cu caracterul – important nu este ceea ce detine o persoana, ci ceea ce este.

13. Nu te casatori din “cauze umanitare” – daca o persoana doreste sa se salveze de la obiceiurile rele, nu este potrivita pentru tine.

14. Pretinde inteligenta – cultura este buna, dar nu este transmisa ereditar. Inteligenta, insa, ar putea fi.

15. Nu va jucati cu sentimentele si atasamentul celuilalt. Este un pacat care va va urmari pentru tot restul vietii.

Zece gânduri de acum 2000 de ani.

  1. Poți pentru că tu gândești că poți, iată cheia succesului!
  2. Norocul îi ajută pe cei îndrăzneți.
  3. Fiecăruia i-e hărăzită ziua lui.
  4. Iubirea zămislește iubire, iubirea nu are reguli, e la fel pentru toți.
  5. Iubirea le învinge pe toate, deci lăsați-mă să iubesc!
  6. Copacul se înclină după cum e îndoită o ramură.
  7. Fiecare dintre noi are propriul Iad.
  8. În adâncul inimii rana e vie.
  9. Fiecare om e condus de propriile plăceri.
  10. Pentru cel cu minte ageră, ajung puține cuvinte.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii