Afla ce secrete ascunde personalitatea ta – alege o piatra pretioasa!

Afla ce secrete ascunde personalitatea ta – alege o piatra pretioasa!

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2022 in Personalitate

Alege o piatra din imaginea de mai sus. Care ti-a placut cel mai mult? Alegerea va spune multe despre tine…

1. Perla

Daca ai ales perla, inseamna ca esti o persoana foarte mandra si cu demnitate. Esti destept, ii ajuti pe cei din jurul tau, iar in casa ta este intotdeauna curat. Esti linistit, bun si intotdeauna gandesti inainte sa vorbesti. S-ar putea ca alegerea ta sa insemne ca esti aproape de mari schimbari in viata.

2. Rubin

Daca iti place rubinul inseamna ca esti un aventurier, pasional si energic. Esti intotdeauna pe val si stii ce trebuie sa faci pentru ca sa-ti fiarba sangele in vene. Esti plin de energie, insa cea mai mare parte din ea o pierzi in lupta cu morile de vant.

3. Diamant

Daca ti s-au oprit ochii pe diamant – esti o persoana puternica, hotaratoare si mandra. Tu esti acel om care da viata tuturor celor din jur. Esti un om neinfricat, iar schimbarile si aventurile au un rol important pentru tine.

4. Topaz albastru

Oamenii care aleg aceasta piatra sunt, de obicei, linistiti si echilibrati. Ei pot sa se bucure de viata si, in general, de lucrurile si detaliile mici care o fac frumoasa. Energia ta are un efect linistitor asupra celor din jur, iar capacitatile tale de comunicare sunt perfecte.

5. Olivina

Daca ai ales anume aceasta piatra inseamna ca tot ce conteaza cel mai mult pentru tine este cautarea „eului” si a armoniei, atat cu cei din jurul tau, cat si cu tine. Olivina este o piatra misterioasa si rara. Poate fi gasita ori sub pamant ori in locurile in care au cazut meteoriti. Asta inseamna ca esti o persoana „rara” si valoroasa.

6. Acvamarin

Se pare ca iubesti foarte mult oceanul. Esti cunoscut ca fiind o persoana foarte compatimitoare, capabil sa asculte pe cei din jur. in acelasi timp esti plin de energie si in cautarea noilor senzatii. Se pare ca ai o atitudine mult mai indiferenta fata de problemele tale decat de cele ale celor din jur.

Esti de parere ca sa traiesti o viata buna inseamna sa traiesti vesel si in confort. Dorul – asta te impiedica uneori sa fii liber.

7. Tanzanit

Esti o persoana sentimentala si pasionala. Ceri sa fii iubit si sa iubesti in egala masura. si ai si o intuitie de invidiat. Ascult-o mai des. Rar va da gres.

8. Citrin

Daca iti place citrinul, inseamna ca esti un om creativ. Dar in acelasi timp esti o persoana calda si buna. Esti un partener ideal pentru munca si familie. Pentru unii, esti o raza de lumina pe un cer posomorat.

9. Turmalin roz

Turmalinului i sunt atribuite persoanele sentimentale si compasionale. Ele sunt sincere si un pic naive. insa asta nu inseamna ca ele sunt slabe. Daca sa lustruiesti un pic aceasta piatra, el va straluci orbitor. La fel si cu tine. Esti greu de infuriat, insa daca cineva totusi reuseste, PaZEA! vine uraganul.

Sursa: dozadesucces.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!