Afla care este cifra chemarii spirituale si ce influenta are!

Un tânăr director executiv conducea pe stradă, puțin cam prea repede, noul său Jaguar. Era atent la copiii ce ar fi putut țâșni de după mașinile parcate și a încetinit, atunci când a crezut că a văzut ceva. Pe măsură ce mașina sa trecea, nici un copil nu a apărut. În schimb, o cărămidă a lovit una din portierele Jaguarului. A apăsat pe frână și a întors Jaguarul, la locul unde fusese lovit de cărămidă. A sărit furios din mașină, a pus mâna pe primul copil întâlnit în cale și l-a lovit de o mașină parcată, țipând: „Ce a fost asta și cine ești tu? Ce crezi că faci? Aceasta este o mașină nouă și cărămida pe care ai aruncat-o te va costa mulți bani. De ce ai făcut asta?” Copilul era speriat. „Vă rog, domnule, vă rog, îmi pare rău, dar nu știam ce altceva să fac,” a explicat el. „ Am aruncat cărămida, pentru că nimeni altcineva nu v-ar fi oprit…” Cu lacrimile șiroind pe obraji, copilul a arătat ceva lângă mașina parcată. „Este fratele meu” a spus. „A luat curba greșit și a căzut de pe scaunul cu rotile, iar eu nu pot să-l ridic înapoi.” Trist, copilul i-a cerut apoi, directorului: „Mă ajutați, vă rog, să-l pun înapoi în scaunul cu rotile? Este rănit și e prea greu pentru mine.” Mișcat de cuvintele copilului, șoferul a înghițit cu greu nodul pe care-l simțea în gât. Rapid, el a ridicat copilul handicapat înapoi în scaunul său, apoi a luat o batistă și i-a bandajat zgârieturile și tăieturile. Totul arăta ca și cum ar fi făcut o treabă bună. „Mulțumesc și Domnul să te binecuvanteze”, i-a spus copilul recunoscator, străinului. Prea mișcat pentru a mai putea vorbi, omul pur și simplu a privit copilul cum împingea scaunul cu rotile a fratelui său în josul drumului, spre casa lor. Jaguarul a facut un drum lung și încet, înapoi. Stricăciunea era foarte vizibilă, dar șoferul nu a reparat-o niciodată. El a păstrat urma de pe portieră, astfel încât să-și amintească oricând de mesajul primit: „Nu trece prin viață prea repede, astfel încât cineva să fie nevoit să arunce o cărămidă în tine, ca să-ți capteze atenția!” Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Puterea darului

Într-un oraş, trăia odată un om tare zgârcit. Toată viaţa n-a făcut altceva decât să strângă şi să strângă tot mai multă avere. Niciodată nu i-a fost milă de cineva sărman. Nu dădea ceva de pomană, nici in ruptul capului. O singură dată, într-o duminică, trecând prin faţa unei biserici, i-a aruncat unui cerşetor doi bănuţi, în rest, toată viaţa lui nu a dat nimic. Când preotul îl întâlnea şi îl apostrofa, el răspundea mereu: – Părinte, în lumea asta totul poate fi cumpărat. Cu siguranţă că şi în lumea cealaltă este la fel. Cu câte bogăţii am strâns eu, nu se poate să nu ajung în rai!Oricâte sfaturi i-ar fi dat preotul, el nu vroia să asculte. Azi aşa, mâine aşa, până când, într-o noapte, a avut un vis îngrozitor. Se acea că murise şi ajunsese la poarta Raiului, când, la intrare, Sfanţul Petru l-a întrebat:- Bine, omule, ce-i cu tine aici?- Sfinte Petre, aş vrea şi eu să intru în rai.- Da’ crezi tu că poţi?- Sfinte Petre, dacă trebuie, eu plătesc. Am comori nenumărate …si a inceput sa-si caute punga cu galbeni in buzunare dar nu a gasit nimic.- Mai caută, mai caută, poate vei găsi totuşi ceva! Şi într-adevăr, omul a găsit pe fundul unui buzunar doi bănuţi- Aoleu, dar de ce n-am decât atât?! Pe Pământ aveam de mii de ori mai mulţi. Aici de ce am ajuns doar cu doi bănuţi?- E, omule, I-a răspuns Sfântul Petru, când ajungi aici ai doar ceea ce ai dăruit în viaţă. Acestea sunt comorile pe care fiecare le strânge în cer.Cu ele poţi într-adevăr să intri în rai, dar crezi că doi bănuţi sunt de ajuns? În toată viaţa n-ai dăruit decât aceşti bani unui sărman om ce aştepta ajutorul tău în poarta unei biserici. Dacă în timpul vieţii ai fi strâns mai multe comori cereşti, poate ai fi intrat în Rai, dar aşa…Tocmai în acea clipă omul nostru s-a trezit din vis, speriat de tot. Din acea zi nu a mai fost la fel. Din acea zi a căutat să adune comori doar în cer. „Bogaţii vor ajunge în cer, când îi vor introduce acolo săracii.” A darui este secretul pe care putini il inteleg. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Cum calculam cifra care reprezinta chemarea sufletului nostru?

In calcularea cifrei care reprezinta chemarea sufletului nostru ne folosim doar de vocalele din nume pe care le adunam si, daca rezultatul este un numar format din mai multe cifre, il reducem la una singura (in cazul in care nu este vorba despre un Numar Maestru – 11, 22, 33).

Fiecare vocala este reprezentata de un anumit numar:

  • 1: A
  • 3: U
  • 5: E
  • 6: O
  • 9: I

Exemplu: Andreea Ionescu va calcula astfel – A + E + E + A + I + O + E + U = cifra care reprezinta chemarea sufletului; 1 + 5 + 5 + 1 + 9 + 6 + 5 + 3 = 35; 3 + 5 = 8 ( Cifra care reprezinta chemarea sufletului).

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 1 – Daca esti influentata de cifra 1, tu esti esenta individualitatii si a independentei. Iti aperi convingerile si ideile cu pasiune si nu te indoiesti niciodata de forta ta interioara si de capacitatea de a infrunta obstacolele vietii. Cei din jurul tau sunt inspirati de increderea de care dai dovada, iar altii o pot considera aroganta. In viata, ai tendinta sa te apropii de persoanele care te ajuta sa iti exprimi liber personalitatea.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 2 – Fiind influentat sufleteste de cifra 2, iti doresti sa ai o viata armonioasa si plina de pace. Ai o fire tacticoasa si te adaptezi usor in orice mediu, fiind un mediator innascut. De multe ori iti este greu sa iei decizii personale pentru ca ai tendinta sa ii pui pe ceilalti inaintea propriilor nevoi. Desi unii te percep ca fiind o personalitate sfioasa, sensibilitatea si delicatetea ce te caracterizeaza sunt o forta vindecatoare ce aduc armonia si ii influenteaza pozitiv pe ceilalti.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 3 – Sub influenta lui 3, tu esti o persoana a carei chemari sufletesti este sa aduca speranta, bucurie si frumusete celor pe care ii intalnesti. Te simti bine atunci cand esti inconjurat de oameni si ai o fire extrem de creativa. Iti folosesti inspiratia si imaginatia pentru a aduce zambetul pe buzele celor cu care interactionezi. Personalitate talentata, iti place sa fii admirata si recunoscuta pentru abilitatile tale inedite.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 4 – Fire practica si organizata, fiind influentata de cifra 4 cea mai mare nevoie a ta este siguranta. Esti o persoana loiala care pune pe primul plan familia si munceste mult pentru a o intretine. Iei viata in serios si persoanele apropiate se pot baza pe tine oricand si indiferent de situatie. Bunul simt, comunicarea deschisa si dragostea neconditionata reprezinta fundatia pe care iti construiesti viata.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 5 – Fiind influentata de cifra 5, esti o personalitatea care iubeste schimbarea si varietatea. Din acest motiv, te regasesti ca fire in calatorii, in artele frumoase si in exprimarea creativa. Alegi sa fii o persoana libera, mereu in miscare, care absoarbe informatie observand viata in general, lucrurile ce o inconjoara si oamenii cu care interactioneaza. Te atrage aventura si te lasi intotdeauna condus de instincte, de ceea ce iti dicteaza inima.

Publicitate

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 6 – Pentru tine, dragostea este cea care face lumea sa se invarte. Esti o fire atrasa de persoanele si situatiile ce iti dau prilejul sa te exteriorizezi emotional, sa aduci armonie si sa creezi legaturi puternice. Acorzi o mare atentie relatiilor cu ceilalti, esti preocupat de starea emotionala a oamenilor de langa tine si rezolvi conflictele cu o maiestrie impresionanta. Te exprimi si cu ajutorul artelor vizuale.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 7 – Prin natura ta, esti un filosof. Ai o fire calma si rezervata, preferand sa iti petreci majoritatea timpului in propriul univers, in acea lume a gandurilor care te ajuta sa descoperi misterele vietii. Esti o personalitate intuitiva care prefera mediile linistite, nu pe cele haotice sau prea aglomerate. Ai o ureche muzicala iesita din comun si te simti atras de melodiile care exprima sentimentele pe care le resimti inauntru.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 8 – Fiindca esti influentat de cifra 8, te lasi condus de pasiune si de reusita. Accepti orice provocare pe care ti-o ofera viata si functionezi cel mai bine inconjurat de oameni. Ai stofa de conducator si esti o fire determinata. Esti o personalitate interesata de psihologie pentru ca esti de parere ca aceasta stiinta te va ajuta sa ii intelegi mai bine pe ceilalti si sa excelezi in toate capitolele vietii.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 9 – La fel ca si cel influentat de cifra 6, tu esti o personalitate care isi traieste viata in jurul dragostei. Trasatura care te scoate in evidenta este compasiunea si iubirea ta pentru umanitate. Esti o fire generoasa care se impresioneaza usor la necazurile celorlalti. De multe ori, iti poti exprima sentimentele, gandurile sau frustrarile fata de tot ceea ce te inconjoara prin arta.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 11 – Inspiratia este totul pentru tine si tocmai de aceea te manifesti prin creativitate si punerea in practica a imaginatiei. Fiind o personalitate plina de viata, ii inspiri pe ceilalti sa viseze si, cel mai important, sa lupte pentru a-si transforma visele in realitate. Ai abilitati de clarvazator si le folosesti pentru a ajuta oamenii din jurul tau.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 22 – Tu iti doresti sa construiesti o lume mai buna si sa ii dai inapoi universului ceea ce ti-a oferit. Ai o fire idealista si te motivezi din interior. Tot ceea ce castigi in aceasta viata vei darui celorlalti. Personalitate sincera si etica, iti indeplinesti dorintele lipsite de egoism cu orice pret.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 33 – Tu esti o persoana pregatita sa se sacrifice pentru binele celorlalti. Oferi dragoste sincera si lupti necontenit pentru idealurile tale. Esti o fire curajoasa si puternica ce indura cu usurinta greutatile pe care viata i le scoate in cale. Cel mai important lucru pentru tine este sa iti gasesti pacea interioara.

Publicitate
Alte Articole
Numerologie
Astăzi, suflet blând, m-am lovit, în căutările mele pe internet, de înţelepciunea împărtăşită a celor care au reuşit să atingă vârsta de 100 de ani. Aşa că, am simţit să împărtăşesc cu tine aceste lecţii de viaţă formulate cu blândeţe şi iubire. ” Nu poţi merge prea departe dacă nu eşti pasionat. Găseşte-ţi pasiunea şi valorific-o. Caută oportunitatea şi libertate în loc să cauţi un loc de muncă şi securitate. Îndrăgosteşte-te cât de mulţi poţi. Iubirea e cel mai remarcabil lucru. Fii mândru de tot ceea ce iubeşti. O să întâlneşti foarte mulţi oameni, unii chiar opuşi faţă de tine. Nu îi poţi evita la nesfârşit. Învaţă să fii tolerant. Căsătoreşte-te din iubire. E singurul lucru ce poate uni două persoane. Fii tu. Nu vei ajunge la vârsta mea dacă vei trăi viaţa altei persoane. Râzi. Nu ai nici un motiv să iei viaţa aşa în serios. Orice ţi-ar oferi viaţa, răspunde şi nu reacţiona. Iartă-te pe tine şi pe toţi cei din jurul tău. Oamenii tind să încurce fericirea cu satisfacţia. E posibil să nu fii fericit mereu dar poţi învăţa să fii satisfăcut. Crede în tine. Niciodată să nu subestimezi puterea norocului. Nu câştigi nimic dacă eşti îngrijorat. Timpul are puterea să vindece orice rană. Fii activ. Asta te menţine în viaţă. Orice este nefolosit, rugineşte. Oamenilor nu le pasă de corpul lor când sunt tineri. Când ajungi la vârsta mea înveţi cât de important este corpul. ” Cine nu are bătrâni, să-şi cumpere" spune, pe bună dreptate, un vechi proverb românesc. Într- o lume cinică şi mereu în viteză, un bătrân de 90 de ani s-a oprit să ne dea 45 de sfaturi, pentru a trece mai uşor prin ea. 1. Viaţa nu e corectă şi totuşi e bună. 2. Când ai îndoieli, continuă făcând încă un mic pas. 3. Viaţa e prea scurtă ca să nu te bucuri de ea. 4. Serviciul nu va avea grijă de tine când vei fi bolnav. Prietenii şi familia vor avea grijă. 5. Nu cumpăra lucruri de care nu ai nevoie. 6. Nu trebuie să câştigi fiecare discuţie în contradictoriu. Rămâi mereu cinstit cu tine însuţi. 7. Când plângi, fă-o alături de cineva. E mult mai sănătos decât să o faci singur. 8. Este în regulă să fii supărat pe Dumnezeu. Poate rezista loviturilor tale. 9. Fă economii pentru lucrurile care contează cu adevărat. 10. Când vine vorba de ciocolată, a i te împotrivi este în zadar. 11. Fă pace cu trecutul tău ca să nu-ţi saboteze prezentul. 12. Este în regulă să-ţi laşi copilul să te vadă plângând. 13. Nu-ţi compara viaţa cu a celorlalţi. Nu ai nici o idee despre cum e călătoria lor. 14. Dacă o relaţie trebuie să fie un secret, nu trebuie să faci parte din aceasta. 15. Totul se poate schimba cât ai clipi. Nu-ţi face griji. Dumnezeu nu clipeşte. 16. Ia o gură mare de aer. Iţi linişteşte mintea. 17. Scapă de lucrurile care nu-ţi sunt folositoare. Dezordinea te trage în jos mai mult decât crezi. 18. Orice nu te ucide, cu adevărat te face mai puternic. 19. Niciodată nu e prea târziu ca să fii fericit. Totuşi, asta ţine numai de tine şi nu de altcineva. 20. Când vine vorba de a face ceea ce iubeşti în viaţă, nu lua ”NU” ca pe un răspuns. 21. Arde lumânările, foloseşte aşternuturile frumoase, poartă o lenjerie interesantă. Nu le salva pentru o ocazie specială. Azi e o zi specială! 22. Pregăteşte-te bine şi apoi lasă-te dus de val. 23. Fii excentric acum! Nu aştepta să fii bătrân pentru a purta haine mov. 24. Cel mai important organ pentru sex este creierul. 25. Nimeni nu este responsabil de fericirea ta înafară de tine. 26. De fiecare dată când ai parte de un aşa-zis ”dezastru”, întreabă-te: ”În 5 ani va mai conta chestia asta?” 27. Întotdeauna alege Viaţa. 28. Iartă, dar nu uita. 29. Ceea ce cred ceilalţi oameni despre tine nu este treaba ta. 30. Timpul vindecă aproape orice. Oferă-i timp Timpului. 31. Oricât de bună sau de rea e o situaţie, se va schimba. 32. Nu te lua prea în serios. Nimeni altcineva nu o face. 33. Crede în miracole. 34. Dumnezeu te iubeşte pentru ceea ce este El, nu pentru ceea ce ai făcut sau nu ai făcut. 35. Nu analiza viaţa. Profită de ea acum şi fă cât mai bine tot ce faci. 36. Toată lumea îmbătrâneşte, dar nu toată lumea moare tânăr. 37. Copiii tăi au o singură copilărie. 38. Tot ce contează cu adevărat la final este că ai iubit. 39. Ieşi afară în fiecare zi. Miracolele te aşteaptă pretutindeni. 40. Dacă ne-am putea arunca cu toţii problemele într-o mare grămadă şi am vedea problemele celorlalţi, probabil că am răsufla uşuraţi. 41. Invidia este o pierdere de timp. Acceptă ceea ce ai deja, nu ceea ce crezi că ai nevoie. 42. Tot ce e mai bun e pe cale să se întâmple. 43. Indiferent cum te simţi, ridică-te, îmbracă-te şi du-te! 44. Dă-ţi prioritate. 45. Viaţa nu e legată cu o fundă dar tot e un cadou. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!