Afla care este cea mai ascunsa dorinta a ta, alege un peisaj si citeste rezultatul

7 citate motivationale ale lui Steve Jobs care te vor inspira sa actionezi in viata „Timpul tau este limitat, asa ca nu il irosi traind viata unei alte persoane. Nu fi prins in dogma – care traieste cu rezultatele gandirii altor oameni. Nu lasa zgomotul altor opinii sa iti inece propria voce interioara. Si, cel mai important, invata sa ai curajul sa iti asculti inima si sa iti urmezi intuitia. Intr-un fel ei deja stiu ceea ce vrei cu adevarat sa devii. Orice altceva este secundar.” „Munca o sa-ti ocupe o mare parte din viata. Singura metoda prin care poti fi cu adevarat satisfacut este sa faci ceea ce crezi ca este o munca valoroasa. Pentru asta trebuie sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai gasit inca, continua sa cauti. Nu te multumi cu putin. Vei sti in inima ta atunci cand vei gasi ceea ce cauti.” „Jobul tau iti va umple o mare parte din viata si singura cale sa fii multumit este sa faci ceea ce tu crezi ca este important. Si singura cale sa faci ceva important este sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai descoperit inca acel job, continua sa-l cauti. Nu te aseza linistit. Inima iti va spune cand il vei gasi. Si, precum o relatie frumoasa, va deveni din ce in ce mai bine pe masura ce anii vor trece. Deci cauta pana cand vei gasi. Nu te plafona.” „Cand incepi sa incerci sa rezolvi o problema, primele solutii care iti vin in minte sunt foarte complexe si multi oameni se opresc la ele. Daca vei merge mai departe, traind cu problema si incercand „sa cojiti cat mai multe foi de ceapa”, puteti ajunge la niste solutii foarte simple si elegante. Cei mai multi oameni, pur si simplu, nu aloca suficient timp sau energie pentru a ajunge acolo. Noi credem despre clientii nostri ca sunt inteligenti si doresc obiecte care sunt bine gandite.” „Tehnologia nu reprezinta nimic. Ceea ce este important este sa ai incredere in oamenii din jurul tau, sa crezi ca ei sunt, in esenta, buni in domeniu si inteligenti, iar daca le dai uneltele necesare, vor construi lucruri minunate. Nu uneltele sunt cele in care trebuie sa ai incredere – uneltele sunt doar unelte. Ele functioneaza sau nu. Oamenii sunt cei in care poti avea incredere sau nu.” „Sunt convins ca aproape jumatate din ce-i separa pe antreprenorii de succes, fata de cei fara succes este perseverenta.” „Daca nu ai gasit inca nimic cauta in continuare. Asa cum se intampla si cand vine vorba de inima o sa-ti dai seama cand o sa-l gasesti. Si ca intr-o relatie extraordinara, nu face altceva decat sa devina mult mai buna odata cu trecerea timpului.” Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Îţi plac testele de personalitate?

Alege unul dintre peisajele de mai sus şi descoperă ce indicii oferă acesta despre caracterul tău şi despre cele mai profunde dorinţe!

Dorinta nu este sursa tuturor suferintelor. Ci dorinta neimplinita este sursa tuturor suferintelor. Nu-i asa? Dorintele implinite sunt sursa fericiri voastre. Dorintele neimplinite sunt sursa suferintelor voastre.

Deci ce sa facem cu dorinta? Ar trebui sa ucidem dorinta? Acum daca veti vrea sa distrugeti toate dorintele, tot ceea ce veti avea, va fi o mare dorinta de a distruge toate lucrurile. Si veti ramane etern nesatisfacuti. Nu vreau nici o dorinta? Nu este aceasta tot o dorinta? Deci daca incerca sa pacaliti asta, nu va merge, pentru ca dorinta nu inseamna neaparat a dori ceva anume.

Energia pe care o numiti dorinta, nu e diferita de energia pe care o numiti “viata”. Fundamentul vieti noastre este dorinta. Daca spune omorati dorinta, singurul mod este sa va spanzurati. Chiar nu exista alta cale. Cand vreau sa spun ” vreau sa mor” si asta e tot o dorinta. Dar in acelasi timp stiti de asemenea ca dorinta este ceva fara sfarsit. Daca impliniti una urmatoare este pregatita. Si evident unele dorinta vor fi neimplinite si va provoaca multa suferinta. Scopul suprem al dorintelor noastre este nemarginirea. Natura infinitului.

Dar deoarece inca nu sunteti constienti i-ati dat o expresie inconstienta, acestui dor de nemarginire. Ce trebuie sa faceti este sa transformati dorintele intr-un proces constient. In acest moment el functioneaza inconstient, deoarece acum dorintele voastre nu se refera la voi. Dorintele voastre sunt doar o reactie la situatiile sociale in care locuiti.

Publicitate

1. Peisajul de la munte

Dacă ai ales peisajul de la munte, se poate spune despre tine faptul că eşti un singuratic şi ţi-ai dori să te poţi exprima mai bine. Tu ai instincte care nu te înşală niciodată. Cu siguranţă de la viaţa ta îţi doreşti cel mai mult SUCCESUL!

2. Peisajul de la plajă

În cazul în care ai ales peisajul de la plajă, tu eşti o persoană destul de energică şi vrei să te simţi în fiecare zi ca în vacanţă. Ai încredere în tine şi în cei din jurul tău. Cel mai mult de la viaţa ta îţi doreşti FERICIRE, potrivit secretele.com.

3. Peisajul de la oraş

Alegerea peisajului de la oraş face din tine o persoană care consideră că toată lumea merită o a doua şansă. Tu ai standarde înalte şi eşti tolerant/ă cu toată lumea. Cel mai mult de la viaţă îţi doreşti PACEA!

4. Peisaj din deşert

Dacă ai ales acest peisaj, se poate spune despre tine că eşti o fire creativă şi ai multă încredere şi speranţă în această lume. Tu investeşti multă energie şi pui suflet în tot ceea ce faci. Cu siguranţă îţi doreşti de la viaţă INSPIRAŢIE!

5. Peisajul de iarnă

Această alegere poate spune despre tine că eşti o fire impulsivă şi nu suporţi să stai pe loc. Ai o personalitate plăcută şi te înţelegi bine cu toată lumea. Dat fiind faptul că urăşti să stai pe loc, îţi doreşti de la viaţă numai ACŢIUNE!

6. Peisajul din parc

Alegerea unui peisaj dintr-un parc spune despre tine faptul că nu îţi trebuie multe lucruri pentru a fi fericit/ă. În adâncul tău simţi cu adevărat că trebuie să ajuţi pe toată lumea. Aşadar, tu îţi doreşti cel mai mult de la viaţă o FAMILIE!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

 

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate