Afla care este cea mai ascunsa dorinta a ta, alege un peisaj si citeste rezultatul

Afla care este cea mai ascunsa dorinta a ta, alege un peisaj si citeste rezultatul

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2019 in Teste de Personalitate

Îţi plac testele de personalitate?

Alege unul dintre peisajele de mai sus şi descoperă ce indicii oferă acesta despre caracterul tău şi despre cele mai profunde dorinţe!

Dorinta nu este sursa tuturor suferintelor. Ci dorinta neimplinita este sursa tuturor suferintelor. Nu-i asa? Dorintele implinite sunt sursa fericiri voastre. Dorintele neimplinite sunt sursa suferintelor voastre.

Deci ce sa facem cu dorinta? Ar trebui sa ucidem dorinta? Acum daca veti vrea sa distrugeti toate dorintele, tot ceea ce veti avea, va fi o mare dorinta de a distruge toate lucrurile. Si veti ramane etern nesatisfacuti. Nu vreau nici o dorinta? Nu este aceasta tot o dorinta? Deci daca incerca sa pacaliti asta, nu va merge, pentru ca dorinta nu inseamna neaparat a dori ceva anume.

Energia pe care o numiti dorinta, nu e diferita de energia pe care o numiti “viata”. Fundamentul vieti noastre este dorinta. Daca spune omorati dorinta, singurul mod este sa va spanzurati. Chiar nu exista alta cale. Cand vreau sa spun ” vreau sa mor” si asta e tot o dorinta. Dar in acelasi timp stiti de asemenea ca dorinta este ceva fara sfarsit. Daca impliniti una urmatoare este pregatita. Si evident unele dorinta vor fi neimplinite si va provoaca multa suferinta. Scopul suprem al dorintelor noastre este nemarginirea. Natura infinitului.

Dar deoarece inca nu sunteti constienti i-ati dat o expresie inconstienta, acestui dor de nemarginire. Ce trebuie sa faceti este sa transformati dorintele intr-un proces constient. In acest moment el functioneaza inconstient, deoarece acum dorintele voastre nu se refera la voi. Dorintele voastre sunt doar o reactie la situatiile sociale in care locuiti.

1. Peisajul de la munte

Dacă ai ales peisajul de la munte, se poate spune despre tine faptul că eşti un singuratic şi ţi-ai dori să te poţi exprima mai bine. Tu ai instincte care nu te înşală niciodată. Cu siguranţă de la viaţa ta îţi doreşti cel mai mult SUCCESUL!

2. Peisajul de la plajă

În cazul în care ai ales peisajul de la plajă, tu eşti o persoană destul de energică şi vrei să te simţi în fiecare zi ca în vacanţă. Ai încredere în tine şi în cei din jurul tău. Cel mai mult de la viaţa ta îţi doreşti FERICIRE, potrivit secretele.com.

3. Peisajul de la oraş

Alegerea peisajului de la oraş face din tine o persoană care consideră că toată lumea merită o a doua şansă. Tu ai standarde înalte şi eşti tolerant/ă cu toată lumea. Cel mai mult de la viaţă îţi doreşti PACEA!

4. Peisaj din deşert

Dacă ai ales acest peisaj, se poate spune despre tine că eşti o fire creativă şi ai multă încredere şi speranţă în această lume. Tu investeşti multă energie şi pui suflet în tot ceea ce faci. Cu siguranţă îţi doreşti de la viaţă INSPIRAŢIE!

5. Peisajul de iarnă

Această alegere poate spune despre tine că eşti o fire impulsivă şi nu suporţi să stai pe loc. Ai o personalitate plăcută şi te înţelegi bine cu toată lumea. Dat fiind faptul că urăşti să stai pe loc, îţi doreşti de la viaţă numai ACŢIUNE!

6. Peisajul din parc

Alegerea unui peisaj dintr-un parc spune despre tine faptul că nu îţi trebuie multe lucruri pentru a fi fericit/ă. În adâncul tău simţi cu adevărat că trebuie să ajuţi pe toată lumea. Aşadar, tu îţi doreşti cel mai mult de la viaţă o FAMILIE!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!